Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'רמי - דעתי היא כדעתך בנושא הגיר.

אך לגבי ברקס בעמידה ברמזור למשל, אינני חושב שאתה פועל נכון,

קח לדוגמא כאשר אתה עוצר ברמזור-

רכב מתקרב אלייך מאחור (ובדיוק הנהג החליט להכין קפה בזמן הנהיגה ולא הבחין בך)- הוא יכנס בך

ואתה (מכיוון שלא לחצת על הברקס) תזרק לאמצע הצומת ואלוהים יודע מה יעלה בגורלך.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

רק הערה נוספת ממני,פותח האשכול הזה:

בדיוק עכשיו מכרתי את מכוניתי,לאחר 12 שנה שאני מחזיק בה,בתור יד ראשונה.

כמובן שהפעלתי עליה את ההרגל הנ"ל ובמשך כל השנים האלה- אפס/זירו/גורנישט תקלות בגיר וגם במנוע.

תאמינו או לא- כולה סוזוקי יורוסוויפט 1998.(מכרתי כי המשפחה גדלה ונהיה צפוף...)

פורסם

רק שאתה לעולם לא תדע אם גם היית מקבל את אותו אפס/נאדה/גורנישט אם לא היית מאמץ את השיטה הזאת...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

רכב מתקרב אלייך מאחור (ובדיוק הנהג החליט להכין קפה בזמן הנהיגה ולא הבחין בך)- הוא יכנס בך

לדעתי הנהג המדובר הרים הנדברקס. או שזה לא עוזר במקרה כזה?

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

אני נוהג כבר 4 שנים באופן הזה (אמברקס ברמזורים ארוכים, ניוטרל בעצירות (הלאנטיס רועדת, מה לעשות)).

לא היו בעיות בגיר חוץ מפעם שהוא חטף פצצה מלמטה, ללא שום קשר לנושא הנ"ל.

לא חושב שהבלאי פה משמעותי, ניוטרל או דרייב.

אור.

פורסם

אבל, וזה אבל גדול, מבחינת הנזק שיגרם לגופך הוא יהיה גדול ממצב בו כן היית עם ברקס לחוץ

לכן יש המלצה לעזוב את הברקס כאשר רואים במראה רכב שהנהג בו לא שם לב שעצרתם או "שעשה קפה" בזמן שעצרתם!

אם תזרק לצומת זה יהיה למטר שניים (אם יש מעבר חצייה, אפילו פחות) ומצד שני ככה תקטין את ההתנגדות לתאונה הבלתי נמנעת...

לגבי הנזק לגיר, לדעתי אם אתה לא מתכוון להחזיק את האוטו לשלושים שנה זה לא ממש משנה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אבל, וזה אבל גדול, מבחינת הנזק שיגרם לגופך הוא יהיה גדול ממצב בו כן היית עם ברקס לחוץ

לכן יש המלצה לעזוב את הברקס כאשר רואים במראה רכב שהנהג בו לא שם לב שעצרתם או "שעשה קפה" בזמן שעצרתם!

אם תזרק לצומת זה יהיה למטר שניים (אם יש מעבר חצייה, אפילו פחות) ומצד שני ככה תקטין את ההתנגדות לתאונה הבלתי נמנעת...

לגבי הנזק לגיר, לדעתי אם אתה לא מתכוון להחזיק את האוטו לשלושים שנה זה לא ממש משנה

לסלי

אני חושב שמצב כזה עדיף ללחוץ על הברקס + להרים אמברקס בשביל שהרכב כמה שיותר לא יזוז.

אתה צודק בקשר לנזק שיגרם לגופך הוא נזק שיכול להיות משמעותי , אבל הוא לא יהיה יותר משמעותי אם תזרק לצומת (ואתה לא תזרק מטר שניים אם תהיה עם ברקס משחורר אתה תזרק הרבה יותר) ויכנס בך רכב?

במצב כזה אני הייתי מעדיף ללחוץ כמה שיותר חזק על הבלמים ולהאחז במשהו.

נ.ב - קרה מצב כזה לאבא שלי, נכנסו בו מאחור בזמן שהוא עצר ברמזור רק שהוא ראה מה שהולך לקרות ותפס את המשענת ראש של המושב אמנם חטף בומבה אבל הוא היה מוכן לזה וברוך השם הוא בריא כמו שור.

נ.ב עצה לי אליכם : כאשר עוצרים במצב כזה לרמזור או כל עצירה למעבר חצייה, תעיפו מבט למראה המרכזית לראות או לפחות לנסות להבין אם הרכב שמאחוריכם שם לב לעצירה שלכם.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

השאלה הזאת נישאלת הרבה פעמים והתשובה היא שלא ניגרם שום נזק לתיבת ההילוכים כאשר מעבירים להילוך n

אין כול הבדל בין להימצא ב p או n כאשר המנוע עובד הבעיתיות עם זה, זה שכאשר רוצים להתחיל נסיעה ברמזור למשל

ואז יש צורך לשלב ל d אז יש צורך לשלב הילוך ולהמתין עד שההילוך ישתלב כראוי,ומה שקורא ברוב המיקרים ,זה שמשלביםל d

ולא מחכים לשילוב נאות להילוך לוחצים מהר על דוושת הגז מיתוך לחץ וכתוצאה מיכך שילוב ההילוך נעשה תוך כדי מכה דבר הגורם לשחיקה של הקלצים בגיר פגיעה בבוקסות ההחלקה בגיר,ובנוסףשימוש מרובה בהעברה להילוך n גורם לבלאי גבוהה של בורר ההי

לוכים

מקווה שעניתי לך בצורה מספקת

קובי גירים ירושלים

• תוכן חדש...