Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי קיבלה דו"ח חניה אשר יש בו טעות בכתובת, על הדו"ח רשום מול בית 24, בפועל המכונית חנתה ב33.

מול בית מספר 24 יש כיכר תנועה, שלפניה יש כביש דו סיטרי עם הפרדה של אי תנועה (אין סיכוי שרכב ההי יכול לעמוד שם).

במידה ואמא שלי היית חונה שם היא היית חוסמת את כל הכביש, ככה שזה לא הגיוני השאלה האם אפשר לבטל ככה את הדו"ח?

יש לציין שהרכב היה על חצי אדום לבן וחצי על כחול לבן במקום שאמא שלי חנתה בו שזה מספר 33.

דוח של אמא.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תצ לם את הכיכר כשברקע נמצא בניין מספר 24 ושיראו בתמונה גם את המספר וגם את הכיכר ושלח מכתב ערעור שמבקש לבטל את הדוח כי הרכב לא החנה בכיכר וכ"ו.

ואל תציין שהרכב החנה במספר 33 כי אז לא בטוח שיבטלו באיזה תירוץ מטופש.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...