Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד טיפ קטן,

גם אם המנוע כבה בזמן נסיעה, הרכב ממשיך להתגלגל עם התנופה.

אפשר לנצל את התנופה הזו בכדי לעלות עם 2 גלגלים על המדרכה וע"י כך להצמיד אותו ימינה עד כמה שניתן.

בעניין הנהגים האחרים - הסתכלות נכונה, זיהוי והבנה של בעיות, כמו גם מציאת פתרונות הם מרכיבים בסיסיים במה שאני מלמד בקורסים לנהיגה מתקדמת שאני עושה. מה שמפתיע (או שלא) הוא שהדברים שאני מלמד מתבררים להם כמשהו חדשני ומיוחד, ולא משהו שהם יכלו לעשות בעצמן קודם לכן.

ואגב, כל מה שהם ניסו להגיד לך באמצעות הצפירות הוא - "איך זה שברוב חוצפתך הרשית לרכב שלך להתקלקל דווקא באמצע הדרך שלהם ולא של מישהו אחר ?"

דני G.

פורסם
המסקנה שלי מכל הסיפור היא מלבד משולש תקני - להחזיק באותו גם שניים-שלושה קונוסים.

אם כבר להתקע - אז לפחות באופן שיוכל להבהיר את המצב בצורה ברורה.

ביפן לדוגמא מחייבים את הנהגים להחזיק אבוקה ברכב.

ברגע שיש תאונה בתוך מנהרה, הנהג הראשון שמגיע לשם, מדליק אותה ומשליך אותה אחורנית כמה שיותר רחוק כדי להתריע לנהגים שיש סכנה בהמשך.

בארץ משתמשים באבוקות כדי להשליך אותם על השחקנים במגרש הכדורגל ולפצוע אחד את השני.:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צריך ללמד פה שיעורי קדם-נהיגה בבית הספר.

אולי זה יעזור ואולי לא,

כנראה שלא.

באמת שאני ממש לא מתפלא,

רמת הנהיגה של הנהג הישראלי הממוצע היא 5 מטר קדימה.

גם השכל ברמה כזאת בד"כ.

פשוט רגילים פה לנהוג בתשומת לב מינימלית,

אנשים לא מבינים שזה בדיוק גורם ההרג, המשטרה קוראת לזה "נהיגה בקלות ראש" אבל היא לא יודעת את מי לתייג כעובר עבירה כזו ולכן מוצאת את זה ברירת מחדל לכל נהג שאפשר להדביק לו אותה ועדין לא עבר עבירה אחרת בזמן שנעצר.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
. מה שמפתיע (או שלא) הוא שהדברים שאני מלמד מתבררים להם כמשהו חדשני ומיוחד, ולא משהו שהם יכלו לעשות בעצמן קודם לכן.

דני G.

אני כל פעם מחדש נדהם מזה.

נוצרים מצבים על הכביש שלי ברורים כשמש ואני יודע בדיוק איך אני הייתי נוהג, ובשבילי זה גם ברור מאליו, ואני רואה נהגים אחרים מתבחבשים ומסתבכים ומגיעים למצבים מסוכנים.

את היכולת/הבנה/ראייה שלי בתחום הזה קיבלתי מהבית, מההורים שלי, עוד הרבה לפני שקיבלתי רשיון נהיגה.

באמת עצוב שמורים לנהיגה לא יכולים/רוצים/מחוייבים ללמד דברים כאלה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...