Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם !

הייתי היום בבדיקת רנו מגאן 2 דגם ביזנס, שנת 2005, בעלת 117K מיד שניה אחרי ליסינג.

במחירון רכב זה- 49K רוצים עליו 39K וזה עוד לפני סגירה סופית של המחיר.

אני מצרף את טופס הבדיקה (קיימים 7 עמודים אך אצרף רק את הסיכום).

דעתכם האישית לגבי הרכב תעזור לי המון, מי שמבין ומי שלא, כל דעה, אני מתלבט המוןןן !!

תודה !

Document9.jpg

פורסם

על פניו בדיקה יפה מאוד לרכב בן 4. הרכב ככל הנראה קיבל מכה בחזית או צד ימין, בגלל זה יש הערה על תיקוני פחחות ופנס ימין תקול. יש לבדוק לעומק את חומרת הפגיעה למרות שהמילה האיימתית "שלדה" לא נרשמה בטופס.

גם בנורת כריות האוויר אין לזלזל, מאוד יכול להיות שהכרית נפתחה בעבר או שיש תקלה אחרת במערכת, תקלה שעולה הרבה מאוד כסף לתיקון.

בקיצור - כבדהו וחשדהו. על אף שהבדיקה סבירה שני הנושאים הללו די אקוטיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
על פניו בדיקה יפה מאוד לרכב בן 4. הרכב ככל הנראה קיבל מכה בחזית או צד ימין, בגלל זה יש הערה על תיקוני פחחות ופנס ימין תקול. יש לבדוק לעומק את חומרת הפגיעה למרות שהמילה האיימתית "שלדה" לא נרשמה בטופס.

גם בנורת כריות האוויר אין לזלזל, מאוד יכול להיות שהכרית נפתחה בעבר או שיש תקלה אחרת במערכת, תקלה שעולה הרבה מאוד כסף לתיקון.

בקיצור - כבדהו וחשדהו. על אף שהבדיקה סבירה שני הנושאים הללו די אקוטיים.

איתמר.

תודה רבה על התגובה קודם כל !!

אני רוצה לשאול בעיקר על בעיות שיש לגיר ולמנוע ואני מצרף 3 טפסים נוספים- כללי, גיר ומנוע.

תעזרו לי בבקשה ותנו דעות נוספות !

Document2.jpg

Document6.jpg

Document7.jpg

פורסם
תודה רבה על התגובה קודם כל !!

אני רוצה לשאול בעיקר על בעיות שיש לגיר ולמנוע ואני מצרף 3 טפסים נוספים- כללי, גיר ומנוע.

תעזרו לי בבקשה ותנו דעות נוספות !

לדעתי, תעשה לעצמך טובה ותתרחק מהמגאן 2. זה רכב לא אמין. הקניה הזולה עוד עלולה לעלות לך ביוקר. ראה את תגובתי על השרשור בנוגע למגאן 2006 מהיום...

פורסם
לדעתי, תעשה לעצמך טובה ותתרחק מהמגאן 2. זה רכב לא אמין. הקניה הזולה עוד עלולה לעלות לך ביוקר. ראה את תגובתי על השרשור בנוגע למגאן 2006 מהיום...

תעשה טובה ואל תכליל, אני נוהג על מאגאן שניה , חמש וחצי שנים עם תקלה אחת בלבד שתוקנה באחריות.

במידה ויש ספר טיפולים מסודר , ואין בעיות מיוחדות בבדיקה מדובר על עיסקה טובה מאוד ף ותמורה טובה למחיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חשוב חשוב - שים לב לתקלה בכרית האוויר - זה יכול להיות סיפור יקר חבל על הזמן.

אנשים לא שמים לב לזה אבל שתדע לך שהחלפה של כרית אוויר יכולה להגיע עד ל-10,000 ש"ח. חשוב לוודא אם זה תקלה בכרית או בנורה או בחיישן או במה שלא יהיה ולדעת כמה יעלה התיקון.

פורסם

מצטרף לדעת קודמי, בעניין נורית כרית אויר שדלוקה. טעון בדיקה נוספת, ורצוי להתחבר עם סורק במוסך מורשה.

כ"כ - לוודא במידת האפשר את מצב הגיר .

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות, אני בהחלט אבדוק לעומק את מצב הרכב הנוכחי במוסך מורשה ואקבל הצעות מחיר.

אם זה יצא יקר אני כנראה אוותר על הרכב השנוי מידי במחלוקת הזה.

שוב תודה !

פורסם

אני לא חושב שהרכב שנוי במחלוקת סך הכול שני דברים שצריך לבדוק לעומק ולפי התוצאות להוריד במחיר.

דפיקה בצד ימין לרכב שנמצא כמעט 5 שנים על הכביש זה לא דבר חריג.

כרית אוויר יכולה להיות תקלה רצינית, אבל שוב עדיין לא קנית את הרכב אז אתה עוד בשלב המיקוח.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...