Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעתד לרכוש רכב מסוג אופל קורסה מחירון 31, שנת 2002, ק"מ 108, אוטומט, דגם 1.4.

הבדיקה הראתה לא מעט נזקים להיגוי הקידמי ולהגה וכו'...

אני מחפש לדעת כמה צריך לעלות סדר גודל תיקון למבינים במכונאות, על פי מה שרשם הבודק.

סכום משוערך כמובן לפי הניתן.

אנא התייחסו לדברים החשובים, אני לא אתקן את כל הרכב..:)

תודה מראש,

נועם

tn_Scan001.jpg

פורסם

תתחיל מהתיקונים למנוע , צריך לבדוק למה מנוע אחרי 100K ק"מ כבר שורף שמן, זה רכב בן 8, לא בן 18.

תתחיל מבדיקת קומפרסיה, ולפי הבדיקה יחליטו אם אלו רק גומיות שסתומים שהלכו או משהו יותר גרוע.

אם צריך לפתוח ראש מנוע זה סיפור שמתחיל ב 2000 ש"ח, ואם עושים את זה, על הדרך גם מחליפים טיימינג ומשאבת מים (החלקים יעלו לך עוד כ 500 ש"ח).

4 בולמים חדשים יעלו בערך 2000 ש"ח (הערכה, זה יכול להיות גם יותר יקר), אין טעם לקנות מפירוק דברים כאלה מסיבות מובנות.

כל נושא ההיגוי יכול להגיע להרבה מאות - 2000 ש"ח, תלוי איזה חלקים יחליפו, וכמה שעות עבודה ישקיעו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ככה, בדיקת קומפרסיה יצאה תקינה לחלוטין,

טיימינג הוחלף לפני 40 אלף.

בהנחה שאלו בסדר,

הבחור בבדיקה אמר שלבדוק מאיפה הדליפה צריך להפריד מנוע מגיר ולבדוק שם, זה לא אומר לי כלום, אבל הוא אמר שאפשר לחיות עם הדליפה והדברים החשובים זה ההיגוי, השאלה אם כל העסק של ההיגוי זה גג 3000 שקל? כולל זוג צמיגים חדשים וכו'...

בולמים סדר גודל 2000...

אשמח לעוד חוות דעת

תודה רבה,

פורסם

אם הקומפרסיה תקינה יכול להיות שאפשר להסתפק בהחלפת גומיות שסתומים, ואז בחלק מהרכבים לא צריך לפתוח ראש מנוע, תבדוק.

אם ככה, אז זה עניין של 1000 - 1200 ש"ח +/-.

אם אתה מתפשר ומתקן רק את ההיגוי לדעתי זוג צמיגים טוב, לא יותר מ 1000 ש"ח, ועוד לא יותר מ 2000 ש"ח על ההיגוי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...