Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מדליק את הרכב בבוקר או לאחר זמן ממושך, הרכב משתעל ומשתנק, לפעמים הוא גם כבה, וצריך להדליק אותו שוב.

אני יודע שהאוטו ישן וכו', אבל השאלה ממה זה נובע?

בהתנעה "חמה" הכול עובד כמו שצריך. אני לא חושב שיש בעיה במנוע, הרכב אחרי טיפול מסור של בני ל. והוא אומר שהמנוע נראה תקין.

 

אגב, לפעמים כשהאוטו משתעל, נורת מנוע נדלקת לשבריר שניה, עשיתי בדיקת תקלות לפי זה וקיבלתי קוד שאין תקלות, ודבר נוסף, אם אני מתחיל לנסוע מיד ונותן גז בהילוך D זה נראה כאילו המנוע נחנק עוד יותר.

פורסם

באופן כללי, כשזה קורה, עדיף לתת גז כשהמנוע קר, כדי שלא ייחנק- או שלא כדאי לגרום לו להתאמץ כשהוא קר?

×
×
  • תוכן חדש...