Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להשתלב עם L1 ? חשבתי שממנו אתה רוצה להיפטר.. (אני מניח שהתכוונת להשתלב עם C6)

תשמע MT23, או MD100 (אם תמצא..) או אפילו L1PRO (רמה אחרת מה L1) שמעתי דברים טובים על ה SEAS LOTUS

והחביב עליי מהמפגש האחרון XETEC T-28 (אם תמצא אני קונה..)

...CASKA for life

פורסם

הטוויטר של הK2P לטעמי צווח כמו נאקה שנכנס בה דינוזאור...

אין מה להשוות בינם לבין הטוויטרים של HAT.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוד עלולה להשתחרר לי בדיחה גזענית שתגרום לשחר חסון להראות רציני - ואז יפטרו אותי ובלה בלה בלה.

גם ככה אני עובד פחות מ100 מטר קו אווירי מרשת וגם מקשת אז לא יהיה לי שינוי של אמביאנס ואני לא אוכל להרגיש שאני השתחררתי מתעשיית ההיי-טק וזה יגרום להבין שאני עדיין עבד :-P

ואז אני אתרגז גם מטוקבקיסטים שקוראים לי אוכל חינם בזמן שאני מספק להם ג'וב סקיוריטי במובן מסויים ומצד שני גם טוקבקיסטים שיגידו לי שהבדיחות שלי עלובות :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יותר לכוון של "לא לפני הילדים" :-P

יאללה - מסכן פותח הת'רד - חזרה לעניינים.

לא טוויטר של פוקל!

די לנאקות!

Pioneer TS-X150

פורסם

חברה סט של XETEC מה אתם אומרים עליו?

יש לי אפשרות לקנות מיד 2.

הוא נותן בראש עם טוויטר נחמד?

מה אתם אומרים על סט של דגו מסטר?

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

לא משנה מה אתה קונה תשמע אותו לפני.

מה שאנשים אומרים לך על כל מיני סטים זה מאוד סובייקטיבי.

תנעל על כמה סטים,תלך לשמוע ותן ללב להחליט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סט של XETEC עם טוויטר T26 נותן סאונד משובח !!

ה DEGO MASTER אמור לתת סאונד טוב והוא כביכול ליגה מעל לכל האחרים שהוצעו כאן. עם זאת, לא הייתי רוכש ללא האזנה מראש.

...CASKA for life

פורסם

הבנתי תודה רבה לכולם.

אני אשמח לשמוע ברכבכם את את הקומפוננטים במפגש מרכז הקרוב.

אנא תיידעו אותי מה יש לכל אחד ברכב ואהייה איתו בקשר.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

חגי, הטוויטר של הקלארוס הוא הסי1 , לא האל1. שניהם אמנם אחראיים על אותו טווח התדרים, אך לא באותה הרמה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש מישהו בפורום שמוכר DEGO MASTER במחיר מצויין,תשקול אותם.כמו כן SEAS BY LOTUS גם כן נהדרים אבל חורגים מתקציב.

שלא לדבר על זוג מידבאס של מילה במחיר מאד אטרקטיבי,שמוכר GTI1980 .תשדך להם טויטרים ותקבל סט ברמה מאד גבוה.

XETEC עם T28כבר לא תמצא גם אם תרצה כי יותר לא מייצרים אותם יותר,מה שכן זה טויטר מגביל לטויטר של סקאן ספיק CC6600 שתוכל להזמין אותם מחו"ל.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...