Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3783643,00.html

הם לא הבינו שזה לא רק בכביש 6 צריך להיות ככה.

המהירות אינה הורגת ועכשיו יש גם הוכחה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

זה לא המהירות ,זה רק אם המהירות מופרזת לתנאי הדרך או שהדרך מסוכנת ולא צפוייה או מעקה בטיחות שהוא לא בטיחותי , במקרה הסתכלת על התמונה של המעקה הבטיחות בכתבה שנתת ? נראה כאילו הרכב גולש מתחתיו

פורסם

נעזוב רגע את עניין האקראיות במספרים, למרות שגם שם יש לי מה לדרוש,

אני מסכים עם התגובה בנוגע לדיבור בטלפון בשעת נהיגה.

מחזק את הדברים ומעלה בחזקה שניה ושלישית כי, לדעתי המלומדת כלשהו (ידע בנושאי תפיסת המוח, חושים ונוירולוגיה), זוהי העבירה שהכי ממעיטים בערכה, וביחס הפוך המסוכנת ביותר בשעת נהיגה.

בפעילות כגון נהיגה, המשלבת צורך בריכוז רציף וברוחב תפיסתי כמעט מדיטטיבי, בהיותך נדרש לעירנות מירבית ומודעות בלתי פוסקת בשדות הראייה השונים (קרוב, רחוק, צדדים), מספיקה פעולת הראיה לבדה ליצירת עומס על המוח, ואם איננו שמים לב לזאת בהיותנו נהגים מיומנים משנים, די בצורך בחיזוי המאורעות בטווח הקרוב - החיוני כל כך בכביש - להביא את האונות הקדמיות למצב גבולי. כשאנחנו משלבים בזה גם האזנה למוסיקה (סוג נוסף של חלוקת קשב שהיא, אגב, מיתוס אצל גברים כמו נשים - אין חלוקת קשב, רק תפיסה לסירוגין), אפשר להבין איך מספיקה שיחת הטלפון הזו לשלוח אותנו למחוזות אחרים לגמרי.

נסיעה שקטה ובטוחה!

אלירן.

אם שותים - לא מקיאים על האוטו

פורסם
במקרה הסתכלת על התמונה של המעקה הבטיחות בכתבה שנתת ? נראה כאילו הרכב גולש מתחתיו

אייל, זוהי תמונת ארכיון, ואין לה קשר לכתבה.

יכלו, באותה מידה, לקחת אותה מכתבה על מעקות בטיחות קטלניים או על דובי הפנדה בסין.

אצל צלמים זה עובד אחרת: משלמים - מקבלים. זו אילוסטרציה בלבד.

אגב, גם אני נבהלתי מהצורה של המכונית הזו אחרי המפגש במעקה, קצת חשוד.

אלירן.

אם שותים - לא מקיאים על האוטו

פורסם
אייל, זוהי תמונת ארכיון, ואין לה קשר לכתבה.

יכלו, באותה מידה, לקחת אותה מכתבה על מעקות בטיחות קטלניים או על דובי הפנדה בסין.

אצל צלמים זה עובד אחרת: משלמים - מקבלים. זו אילוסטרציה בלבד.

אגב, גם אני נבהלתי מהצורה של המכונית הזו אחרי המפגש במעקה, קצת חשוד.

אני גם נבהלתי מאיך שזה נראה .בתור נהג אני מקווה שזה יישאר בגדר אילוסטרציה כי מעקה לא בטיחותי יכול לשלוח את הנהג לארכיון

ובקשר לטלפונים אני חושב שאתה צודק ב100% אבל אני לא חושב שמישהו יבטל אותם כי החברות הסלולוריות לא יתנו לזה לקרות

פורסם

כל עוד מצלמות המהירות בארץ הן מחלבות כסף ולא סוג של תמרור אזהרה (כמו בבריטניה למשל שם הן צבועות בצהוב זרחני ואי אפשר לפספס אותן כמעט) אין שום קשר בין היעד והמטרה וכמובן 60 מצלמות כמו בכתבה זה מספר עלוב לחלוטין. כל זאת בלי קשר לדעתי בנושא הגבלת המהירות. הכי מזל שכביש 6 הוא רק בעל 2 נתיבים כי אם היו 3 היה הרבה יותר מסובך לנהוג בו בשל כל אוהבי הנתיב האמצעי שאני כו אוהב לשנוא כמו ב 431 למשל, עבירה שהמשטרה לא אוכפת כלל כשלמעשה אפילו לפי הרישומים שלהם סטייה מנתיב היא הגורם מספר אחת לתאונות ומה הרי יוצרים אלו שנוסעים בנתיב האמצעי אם לא את הצורך שאני אעבור 2 נתיבים ולא 1 או לאכוף מימין. אין לי מושג מדוע איכפת מהירות למעט היותה סקסית עבור השוטרים (תחשבו מרדפים, אקח לייזר משוכלל וכמובן לא צריך להתאמץ ממש יושבים בכייף בניידת ומעבירים את הזמן ) הפכה לדבר המדובר ביותר מדוע כשאני נמצא על הכביש (ואני נמצא המון על הכביש) ורואה עשרות עבירות תנועה או בריונות בכביש מדוע המשטרה לא עושה את אותו הדבר?

החכם ממשטרת התנועה אומר "אני מכיר את המשפט המפורסם שאומר שהמשטרה מחפשת את הגרוש מתחת לפנס, ואוכפת רק עבירות מהירות כי זה יותר קל לאכוף... העמדה המקצועית היא, שמהירות היא אחד הגורמים המובילים בתאונות דרכים... גם אם התאונה נובעת מסיבות של סטייה מנתיב או מסיבות של הסחת דעת או מכל סיבה אחרת, היא עדיין משולבת בנושא של המהירות והתוצאה שלה היא קטלנית "

ואני פשוט לא מאמין שהוא אומר את זה הרי גם אם המהירות תהה 100 ולא 110 או 120 התאונה תהה קטלנית באותה המידה יש אנשים שנוסעים על הכביש ברשיון ולא יודעים כלל לשלוט ברכב גם ב 40 קמ"ש אז למה לא לנסות להפחית את הגורמים ולא את מה שאולי ויגרום להחמרת התוצאות? הרי שנים הם כבר מתעסקים בנושא המהירות ודבר לא השתנה וגם לא ישתנה כי הם באמת עדיין מחפשים את הגרוש מתחת לפנס. זה כמו להגיד טוב בואו נגדיל את בתי החולים בגלל שפעת החזירים במקום פשוט לרכוש חיסונים. אם המדינה מתייחסת להכנסות מקנסות כחלק מתקציב המדינה אז מה אפשר להגיד עוד...... למרות שבכלל נהג שנוסע מהר הוא הרבע יותר עירני ומודע לסביבת הנהיגה מאשר החרא שיכנס בו שאמנם נסע על 80 אבל דיבר בסלולרי .

• תוכן חדש...