Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותקנו בשברולט קוואליר שנקנתה לבת זוגתי אך אני גם נוסע ברכב לעיתים.

9*6 מאחורה

4*6 מקדימה

כמובן רצוי רמקולים שיעמדו ויותאמו להגברה (יצורפו מגברים )

התקציב הינו בסביבות ה1500+- לשני הזוגות - מאמין כי זהו תקציב מספיק מכובד וגבוהה לזוג רמקולים כאלה!

יתקבלו בברכה הצעות למגבר 4 ערוצים להגביר אותם המחיר למגבר הינו עד 1000 ש"ח - רצוי מגבר לא זללן של חשמל

בתודה מראש

:roll:

פורסם

היו פוסטים בנושא. תערוך חיפוש.

לגבי רמקולים 6.4 מקדימה, לא שמעתי. אני מניח שיש לך 6.5 ואתה טועה.

רמקולים אחוריים (MOREL PULSE 6X9) או שתשפר לTEMPO

רמקולים קדמיים (Dotech MKII 6 Morel)

אלו הרכיבים שהומלצו כאן, בכול מקרה.

לא שמעתי אף אחד מהסטים הנ"ל. אבל הם הומלצו כאן רבות.

שים לב בעניין של רמקולים 6.4 או 6.5, אני לא בטוח במה שאני אומר, ולא רוצה לקחת בשבילך סיכון, אבל מכול השעות שהעברתי כאן בצפייה בנושאים, לא שמעתי על 6.4, אך, לך תדע.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. רענן את כללי הפורום***

נחמד אתה :shock: - אבל ברמת המחירים שהצעתי אני מאמין שאני יימצא משהו יותר איכותי!

בנוגע ל6.4 אממ , עוד קצת אם הזמן כנראה שיש עוד מה לדעת בתחום האודיו - זאת מידה בעיקר באמריקאיות!

תודה בכול מקרה!

עוד הצעות לעיניין חברים?

פורסם

אני הייתי עובר ל6.5 על ידי הגבהות.

קונה סט טוב קדימה.

6/9 כל סט ב300-400 שקל מקסימום.

מגברים. JBL 75.4 וכו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אין לי רצון להשקיע עכשיו בכל תהליך הבניות הגבהום וכדומה

כמובן אולי מעט בנושא האיטום באופן ראשוני , בשל שלא מתכנן איזה מערכת SQ בעלת אופי ייחודי.

מערכת איכותית עוצמתית וטובה לכל דבר לא בכיוון של קומפוננט , אלא אם כן יש קומפוננט 4*6 (ע"פ המידה ברמקול הקדמי ברכב הנ"ל)

תודה בכל מקרה על ההצעה , אך אשמח לעוד הצעות מתאימות.

בתודה מראש

פורסם

הכוונה לרמקול 6x4 באנצ'ים. לא 6.4, בכל מקרה חרא מידה. לדעתי? העתקה של התושבת על נייר, ניסור שבלונה mdf וקנייה של מורל דוקט 4 אינצ'. אחורה? מורל טמפו/מורל פולס קואקסלי במידה. מגבר? יד שנייה לא חסר אופציות טובות, אבל חדש ניתן לשחק על משהו בסגנון המק אודיו לדעתי. זול אבל נותן עבודה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הבנתי ,

מה חבריי אאני מבין שאין רמקול 4*6 איכותי קיום? ושיכול לעבוד עם מגבר!

כלומר ההצעות הינן עדיפות ומעודפות רק ל קומפוננט 6.5 .

אז נגיד שכן ובסדר אבל אין לי כוח לכל ההשקעה לבניות וכדומה כי זה גוזל מהתקציב .

אם לא יהיו הצעות של רמקול 4*6 נקרא לזה רציני ולעיניין כי 9*6 יש המון - כנראה שכן הרכוש סט של 6.5 ונצטרך לבקר אצל (אלפיין) לבנייה כראוי כי עדיין רכב שנת 96 ופלסטיקים אמריקאיים!

בתודה מראש וממתין לדעותיכם!

פורסם

הבנתי !

אני יעזור , אני אוהב צליל חם גם בבאס וגם בטוויטר - מה אני שומע ? הכול אני שומע אין סוג מסויים של מוזיקה.

אז ע"פ התקציב נעשה סדר! וככה יהיה יותר נח לכולם לסייע כראוי כי אני רוצה להזדרז אם הנושא

HU עד 900 ש"ח (אפשרי ליד 2 במצב כראוי)

סט קדמי 6.5 1000 ש"ח (רק חדש בקופסא)

סט אחורי או למעשה 9*6 500 ש"ח (רק חדש בקופסא)

מגבר 4 ערוצים 1000 ש"ח לבמה הקדמית והגברת האחוריים (אפשרי ליד 2 במצב כראוי)

סאב בסביבות ה500RMS משהו "חם שמפזר באס כמו שצריך 900 ש"ח כולל תיבה! (אפשרי ליד 2 במצב כראוי)

מגבר מונו בלוק לסאב 900 ש"ח (אפשרי ליד 2 במצב כראוי)

כמובן רצוי הכול חדש אך אם יש יד2 ובמצב כראוי=במצב חדש & אחריות & תקין לחלוטין קוסמטי ומכאני :wink:

יש לציין רצוי מגברים לא זללנים של חשמל

העיניין ובקיצור שלא נחרוג את ה5K להכול ! ואפילו מתחת .

לגבי התקנה אני רואה את סביבות ה1000 ש"ח +- ברשותי!

• תוכן חדש...