Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסאב SQ\SQL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום

כפי שאתה רואים אני מעוניין לרכוש סאב בגודל 12 אינ'צ אם אפשר אז גם 15".

התקציב הוא 1000-2000 ש'ח מעדיף חדש אבל אפשר גם משומש.

מהן האפשרויות העומדות בפניי,יש מגוון של סאבים בשוק לכן האפשרויות מרובות

חשבתי גם אולי על סאב 10" או אפילו כפול,המגבר שיש ברשותי סאן דאון 1500

אמשח לקבל המלצות

תודה.

פורסם

מניסיון אישי אני מאוד ממליץ על ה IDMAX או סאב הרבה יותר חלש אך מדהים לטעמי ואפשר אולי לשים 2 וזה אינפינטי קאפה פרפקט, 350 RMS ב 4 אום והא ממש נשמע מדוייק ובעל נפח עם סאונד ייחודי לטעמי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

מה הדרישות שלך מהסאב?

SQ,SPL או SQL?

סליחה ראיתי רק עכשיו את הכותרת, טוב השעה:roll:

במחיר הזה יש לך מס' אופציות טובות כמו הארסנל 12' (מניסיון של כמעט שנה איתו ברכב)

, הIDMAX גם אופציה טובה אם כי הוא נוטה יותר לכיוון הSQL

הייתי גם בוחן את הSEAS SW300, סאב מאוד מהיר וחזק יחסית להספק שלו.

אלי

פורסם

מצטרף להמלצה על הארסנל +1.

בנוסף, משווה להמלצה הזאת ומעלה בהמלצה על זוג אססין 10 אינטש:), עושים את העבודה נהדר.

כמוכן, גם הIDMAX הוא סאב מעולה מבחינת איכות, רק שהוא לא בטווח המחיר הזה.

כמוכן, תחפש אולי W6 ביד שניה, או זוג W3, גם מעולים לטעמי.

under construction..

פורסם

האבוק 12 מיד שנייה. יהיה בתקציב ומתאים למונו בול, או הסאב החביב עליי, FI Q15 מאליקו, בתיבה של 60 ליטר אטומה, sql מדהים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה לא טועה. אבל לרדת מצמד P3 לארסנל אחד יהיה קצת שינוי, במיוחד ברכב כמו שלך (סדאן). אשמח לתת לך אותו לשמיעה במפגש :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף לאסיף.

למי שיש היי אנרג'י אני אשמח לשמוע במפגש הבא.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

ES300 מספיק טוב? :-P

שומכר- במידה ותביא את הארסנל אשמח לשמוע אותו גם :-)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...