Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל מפגש :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש פה חברי פורום שלוקחים דברים אישית כאילו מדובר על חתולים מבוהלים שעומדים בפינה ורק יורים לכל עבר.

בשום מקום בשרשור, לא נכתבה מילה רעה ולו אפילו אחת על חברת CELESTRA, להיפך אני חושב שאם יש משהו "רע" שנאמר על חברה מסויימת בשרשור הזה מדובר על חברת SINFONI.

הגבתי לאדון נימיקיפוד ותיקנתי אותו על הדברים שכתב בהקשר של ההחברות היפניות.

מכאן, כבר לקחתם את כל הדיון לכיוון אחר לחלוטין כאשר כל אחד לוקח איזה "צד" בהקשר האישי שלו.

חברת סלסטרה מייצרת מגברים איכותיים.

מגברים איטלקיים שמיוצרים בעבודת יד, מדובר על הסדרות RA ועל סדרת הדגל שלהם הVA.

סדרת הFA הנה סדרת הכניסה שלהם והיא מיוצרת בקוריאה.

ההתמחות של סלטסטרה היא במגברי שתי ערוצים איכותיים(ע"ע מגברי הVA שלה).

ומכיוון שאינה מתמחה במגברי מונובלוק, היא מייצרת אותם בקוריאה במפעל המתמחה בזה.

עד כה אין כאן שום דבר שפועל לרעת או נגד החברה הנ"ל.

אלו עובדות שאין עליהן עוררין.

אני ציינתי שהמגברי מונו של סלסטרה מיוצרים בבית הייצור ZENON שעל הדרך הוא מייצר לעוד מגוון רחב של חברות כמו סאן-דאון אודיו, אינקרימינייטור אודיו,SPL דיינאמיקס,אמריקאן באס,דיגיטאל דיזיין ועוד.

שסה"כ רובם ככולם הוכחו שהם מגברים מעולים, וע"ע סאן דאון אודיו שנחשבים הכוכב העולה של הפורום.

עד כה אין כאן שום דבר שהוא בגדר הכפשה או כל דבר שניסו לשייך כאן לדברי.

דני טען שסלסלטרה לא מיוצר בZENON והוא לא חולק שום עיצוב זהה ושום חלק עם אף אחד מהמגברים שציינתי.

ומכיוון שהנושא הזה נידון בעבר בכלכך הרבה פורומים בחו"ל, אני חולק על דעתו והעלתי את התמונות שצריך להיות עיוור בכדי לא לשים לב שמדובר על אותם המגברים ואותו יצרן מייצר אותם.

וכל מי שכותב לי שאי אפשר לדעת כלום מהתמונות עושה זאת ממניעים אחרים ולא משום סיבה אחרת.

הדבר הנ"ל נפוץ מאוד , וגם כפי שהעלתי בעבר שארק-אודיו חולקים את אותם המגברים עם חברות כמו ETON, קלריון ואפילו סרווין ווגה.

כמו שJBL ואינפיניטי זה אותם מגברים.

וכמו שABYSS מייצרים גם מגברים עבור HELIX וגם עבור PHASS היפנית.

את הדברים הללו היה נוח מאוד לכל הפורום לקבל, רק ההקבלה של סלסטרה ומגברי ZENON מקבלת תשומת לב אחרת לחלוטין ופתאום לא נוח לאנשים לקבל את העובדה הזאת.

משום דבר מהדברים הללו שהעלתי וכתבתי, לא בא לידי ביטוי הכפשה או יציאת נגד החברה ומוצריה.

לכן, כל התגובות של חברי הפורום הנכבדים הקוראים ל"ביטול מסע ההתלוננות" ו"מקלות בגלגלים", תחשבו פעמיים לפני שאם יורים לכל הכיוונים ללא מחשבה.

או לפחות תשקיעו 4 דקות מהחיים שלכם ותקראו את התרד' במלואו ואת השתלשלות התגובות ואת המענה לתגובות שנכתבו כאן.

בטח ובטח שמדובר על מגברים שלא יגיעו לארץ בכלל, כי הDA4 והDA6 של סלסטרה וכנ"ל גם הסאן-דאון SAZ-3000 ושלל המגברים שהעלתי לכאן מכל החברות - הם מפלצות שאף אחד לא יתקין אותם אצלו ברכב, בישראל.(למעט חולי הנפש כמו גיא ודוד, אליקו וישראל(JUNIOR).

מה לעשות, עדיין אין כאן תחרויות DB-DRAG שיש צורך במפלצות של 5-6-7KW, ואם יש למישהו ספק הוא מוזמן להכנס לרכב של אליקו כדי לראות מה עושה מגבר שלפי הציוד שהועלה לפה במהלך השלושה ימים האחרונים אפשר להגדיר אותו "חלשלוש".:-D.

קצת פרופורציות ..

under construction..

פורסם

ניר, אם הדבר הרע שאתה מדבר עליו הוא התמחור- אתה יותר ממומזן לנסות ולמצוא חנויות בחו"ל שמוכרות ציוד של סינפוני בפחות ממחירו בישראל.

הציוד פשוט יקר בבסיסו מסיבות שברורות לכל בר דעת.

פילוסופיית החברה היא ייצור פרימיום בלבד ושם דבר אחר, חוזה בדיוק מה שהם עושים מהיום שהם נולדו, ללא שום יוצא דופן אפילו לא בדגם אחד, גם לא הבסיסי ביותר.

זה בדיוק כמו שמרצדס מייצרת מכוניות יקרות בלבד, C קלאס בסיסית תעלה יותר מכל סובארו B4 או פורסטר או טריבקה.

ושוב, אין לי ספק שגם אם תחפש לא תמצא חנות אחת שמוכרת במחירים של הארץ.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אייל, התמחור שדיברתי עליו בהקשר לסינפוני הוא לא בהקשר של התמחור שלך בתור יבואן.

התייחסתי באופן כללי לתמחור של סינפוני.

בדיוק כמו שאני חושב שהתמחור של מרצדס הוא מופרח:).

under construction..

פורסם

כל מה שטוב, מושקע, איכותי או איך שלא תקרא לזה, עולה הרבה.

אין מה לעשות לצערנו.

כולנו היינו רוצים מרצדס ובמוו בחניה, שלא לדבר על בנטלי או רולס רויס, פרארי ולמברוגיני, ללבוש ארמאני ושעון של פאטק פיליפ.

אבל מה לעשות, לרובנו התמחור יראה מופרך.

כן - גם לצערי.

למעשה בניגוד לדיעה הרווחת ולתמחור בעולם במקרה של סינפוני ההבדלים במחיר הם לא גדולים וממש לא חופפים להבדל בין S קלאס לסובארו B4 למרות הנטיה והציפיה האוטומטית למחיר גבוה.

פורסם
מי שקונה מצפה שהיבואן יעדכן מחירים , אין סיבה לשלם יותר .

סליחה?! למה שיעדכן מחירים אם הוא קנה במחיר מסויים והיום המחיר של המגבר עולה פחות\יותר אצל היצרן?! :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה דיבורים לאוויר על ציוד חדש שנכנס.

אוליי במקום זה תפתחו תרדים של בקורות על ציוד שמשווק שנים על גבי שנים:

אני מדבר על רמקולים TS של פיוונייר, GTO של JBL ושאר זבל סיני שנמצאה בכל מקום. מזה תצמח יותר תועלת וידחוף מתחילים לכיוון נכון. הרחק ממגברי מדבקה של 20$ ורמקולים איכותיים (מגנט איכותי למקרר).

או שתמשיכו באותו דרך...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

ניר,

אם מתוך 97 תגובות של שלל אנשים שונים "הבנת" שמדובר בך אז כנראה שיש דברים בגו.

ד"א לא משנה באיזה צבע תכתוב את זה, מצידי אתה אפילו יכול להדגיש, העובדות עדיין ישארו אותו הדבר, סדרת DA לא מיוצרת ב-Zenon, פנה אל חברת סלסטרה ושאל אותה בעצמך, את התשובה אתה מוזמן להדביק פה בפורום.

דני.

פורסם
סליחה?! למה שיעדכן מחירים אם הוא קנה במחיר מסויים והיום המחיר של המגבר עולה פחות\יותר אצל היצרן?! :roll:

כי זה לא בעיה של הצרכן, היבואן צריך לשבור את הראש מול היצרן ולקבל זיכוי. ככה זה עובד בכל תחום היבוא..

ואם מאזדה העולמית תודיע מחר על קיצוץ רוחבי של 5% בכל מחירי הרכבים, מישהו יחשוב בכלל על לקנות את אלו שכבר בארץ במחיר הקודם ? ברור שלא !!

אני לא מתייחס לגוף השרשור, אלא, רק לעניין זה לשם תיקון. דעתי האישית היא שהת'רד "קצת" יצא מפרופורציה והוא כבר לא משרת אף אחד מלבד לפגוע בכלל היבואנים עם הכפשות הדדיות לכאן ולכאן.

דעתי היא שהיבואנים המקורבים לפורום ימנפו את המפגשים להפנינג ייעודי ל השוואה/מכירה/תצוגה/הסברים (או במילים אחרות, חינוך שוק היעד..) - דבר שבסופו של דבר ישרת אותם ואת קהל הצרכנים כאחד. ברור שמדובר בטעם אישי ואין ספק שכל אחד מחברי הפורום יוכל יתחבר לציוד ש"עושה" לו את זה כך שכל היבואנים ו/או היצרנים יצאו נשכרים מכך.

...CASKA for life

פורסם

ועם המחירים יעלו בגלל הדולר,מע"מ, משלוח וכו' גם תגיד שהיבואן צריך לעלות את המחיר בהתאם?! כמובן שלא כי למה שתשלם יותר ברגע שהמחיר עלה.

IBIZA 20vt

פורסם

מצחיק.. אבל זה מה שקורה בפועל..

כשהדולר עולה (משמעותית ולא אחוז לכאן או לכאן), היבואנים מקפיצים את המחיר לכלל הסחורה, זו שבדרך וזו שכבר בארץ. לגיטימי לגמרי.. (הגדולים מנהלים חשבון בנק דולרי ומשכך עליה של הדולר משמע הפסד אם מחיר המוצר אינו צמוד לדולר..)

מע"מ זה שולי

...CASKA for life

פורסם

כי תסתכל מה קורה שלא מעדכנים מחירים - המגבר עולה 400$ (כולל דואר) ולנו בארץ יעלה כפול .

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל אני לא הייתי מתנגד לאיזה בוגאטי וויירון בחניה :-P

או איזה קונייסיג CCC נחמד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדר"כ למי שיש בחניה ויירון, יש גם כל מה שהזכרנו קודם. :)

פורסם

סדרת הFA הנה סדרת הכניסה שלהם והיא מיוצרת בקוריאה.

ומכיוון שאינה מתמחה במגברי מונובלוק, היא מייצרת אותם בקוריאה במפעל המתמחה בזה.

אלו עובדות שאין עליהן עוררין.

אז הוא צודק והמגברים של סלטסטרה מיוצרים במפעל אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...