Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי bmw E46 3 series ונכון להיום מותקנים על האוטו הרפידות של OMP

לאחר שחפרתי בארכיון ולפני שאני קונה שוב רפידות אני מבקש לשאול איזה רפידות הכי יעילות שניסיתם?

מהנסיון שלי זכור לי שה OMP אכן בלם טוב מהמקורי

האופציות הם:

1. יש את האופציה לקנות את הרפידות המקוריות..

2. יש RED/GREEN STUFF.

3. אפידות OMP כמו שמותקנות לי כיום.

4. הצעות שלכם.

הדיסקים הם של ברמבו, לא מחוררים ולא מחורצים. (אגב, בכיף הייתי מחליף כבר אותם אבל זה כבר יהיה הפרת איזון הבלימה..)

הצמיגים הם 225/45/17 של מישלין פיילוט ספורט HX2 משהו כזה, אל תתפסו אותי באותיות אבל זה הדגם..

בנוסף הייתי רוצה להחליף שמן ברקסים, איזה חברת מומלצת? מה נחשב טוב?

והאם החלפת צינורות בלימה למסוככים או לא מסוככים יגבירו את הבלימה והאם העניין חוקי?

המון תודה על העזרה ועל נסיונכם.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

צינורות שזורים - לא יגבירו את הבלימה, רק ישפרו תחושה עקב הפחתת תחושת "הספוגיות"

רפידות - אני לא אוהב את כל הגרין\רד סטף, מעדיף מקורי או OEM טובות כמו ATE או LUCAS

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אנשים שונים המליצו לי על רפידות שקוראים להם פרודו 2500

מישהו מכיר? מישהו ניסה? איפה אפשר לקנות וכמה זה יהיה טוב יותר אם בכלל מהרפידות המקוריות של BMW

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

חבר'ה מה קורה בבקשה תעזרו לי עם הרפידות

מה ההמלצות שלכם? מה אתם אומרים על הפרודו?

פורסם

אולי קודם כל תספר לנו למה אתה לא מרוצה מהבלמים המקוריים של הרכב? בסה"כ הבלמים המקוריים של BMW נחשבים למצוינים. אני בעד להשאר עם המקורי אם אין סיבה מיוחדת להחליף, כל מה שתעשה יבוא על חשבון משהוא אחר, אלא אם יש לך צרכים מסוימים כמו ימי מסלול וכאלה.

פורסם

אצל מי ניתן למצוא רפידות MINTEX - אני מחפש כבר זמן מה רפידות MINTEX 1144.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...