Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם דיברתם על הצד הפוגע, וזה נכון, כי זה מה שפותח השרשור היה - הפוגע. עכשיו יש על הכביש 70% מהרכבים ליסינגומטיות למיניהן.

אני לא יודע לגביכם, אבל לי יש אוטו חדש, פרטי, שעלה לי הרבה כסף. יום אחד אני חוזר לאוטו שלי, שאני מאד אוהב ושומר עליו, ורואה מכה, שברור שהיא מדלת של אוטו - פס גדול ומכוער על צד שמאל של האוטו. לתקן את זה עולה לי 700 שקלים. אבל רבאק,למה להזיק לאחרים?לא לכולם יש רכב מהעבודה שלא בז*ן שלו מה קורה לו, יש כאלה כמוני שמאד מעריכים ומטפחים את האוטו שלהם, ואני מאד הייתי מעריך אם מישהו אכן היה משאיר לי פתק על האוטו ולוקח אחריות, בדיוק כמו שאני אעשה במידה ואני אפגע ברכב.

ולסיום - אנקדוטה קטנה -

אח שלי כמוני מטפח את הרכב שלו בצורה כמעט מלחיצה - שטיפה דו שבועית, חלקים מושלמים, טיפולים בזמנים קבועים - אהבה אמיתית לרכב. יום אחד הוא יוצא מהעבודה, ומגלה שמישהו ניסה להכנס לחניה קצת לחוצה ופשוט העמיד טמבון לטמבון את האוטו שלו עם האוטו של אח שלי. כמובן שאח שלי השתגע, נכנס חזרה למסעדה בה הוא עובד, ושאל של מי האוטו. קם לו אדם בן 40, ואומר שהרכב שלו, ושואל מה הבעיה.

אחי, מלווה אותו ומסביר לו מה הבעיה - שיש לו רכב תקוע על הרכב שלו. בעל הרכב מגיע, מסתכל ואומר לו:"מזה אתה עושה עניין? יש לך מקום לצאת קדימה" - והרי לכם התשובה לעניין הבעייתי - יש כאלה שפשוט לא אכפת להם, עד שזה פוגע להם בכיס. ולכן אחי עשה משהו חשוב - לקח מצלמה, צילם את האוטו הצמוד לאוטו,צילם את כרטיס כניסה ויציאה ממשמרת שלו, ואמר - "תביא את הפרטים של הביטוח, אני את הנזק מתקן".

אותו אדם פתאום התחיל להתפתל, לצעוק, ולנסות כל דבר כדי למנוע מאח שלי לעשות משהו עם זה.הוא אפילו הציע לאחי 500 שקל באותו רגע. אחי ויתר על העניין, הזיז את האוטו קדימה צילם את השפשופים ונסע לדרכו.למחרת פנה לביטוח.

כשבוע לאחר מכן אותו אדם מופיע במסעדה, מבקש לדבר עם אחי - מסתבר שבחברה שבה הוא עובד הבינו את כמות הנזק שהוא גורם למכוניות,ולכן לוקחים לו את הרכב. אז הוא בא לבקש מאחי לבטל את התביעה.

בגלל שאחי מבין את התלות ברכב,הוא ויתר על תביעה וסגר את זה מול אותו אדם ומול המוסך. אבל חבל שצריך להגיע למצבים האלה כדי לגרום לאנשים להבין את הנזק שהם גורמים.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מר ישראלי בכבודו ובעצמו.

אתה פשוט ניסית להפוך את היוצרות וללכת נגד הזרם, אבל בסוף גם אתה נפגעת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

פותח השירור כותב שהנזק לדעתו הוא 100 ש"ח אפילו בקלית לפיאט אונו עולה יותר.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני מדבר איתך על פלסטיק של הפנס שהיא רוצה עליו 700 שקל.

הצענו לה 200-300 שקל ולסגור את הסיפור, היא לא מוכנה היא רוצה גם יום עבודה, רכב חלופי ולתקן מכות נוספות!

פורסם

אני בתור נהג חדש נכנסתי ברוורס לחניה ודפקתי רכב חונה, פגיעה קלה בפח שברור שיעלה הרבה כסף, השארתי לו פתק הבן אדם, חזר אלי אמר לי שכשיהיה לו זמן הוא ילך לבדוק הצעת מחיר. עברו למעלה משנתיים חשבתי אולי אבד לו המספר שלי ולי נמאס לראות את השם שלו אצלי בטלפון, החלטתי לצלצל אליו הוא זכר אותי ולהפתעתי המרובה הוא אמר לי שלא נורא והוא לא מתקן את זה ממילא זה לא מוריד את ערך האוטו.

היה מדובר במיצובישי שנת 2001 וזה קרה בשנת 2006 משהו כזה.

יש גם אנשים הגונים שלא מנסים מכל דבר קטן לסחוט כסף!

בהצלחה במקרה שלך, אבל אל תוותר!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

העניין סודר, מחר הם ילכו להערכת מחיר במוסך של דוד שלי.

למה יש לי חשק עז ללכת בלילה להוציא לה את האוויר מכל הגלגלים?

חבל שזה פלילי.

פורסם

כל הסיפור הזה נשמע לי מאוד מוכר.

האם זה קרה באזור השרון הצפוני? (עמק חפר ושות')

האם הרכב שלכם בצבע אדום?

אם כן, אז הפרטים שאתה מתאר הם לא מדוייקים במאה אחוז.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מקרה טרי מהשבוע האחרון:

חזרתי הדירה השכורה אחרי סופ"ש בצפון אצל ההורים כאשר הרכב שלי נותר בחניה הרגילה שלו ברחוב.

רק אחרי יומיים (השתמשתי ברכב של בת הזוג עד אז) מצאתי פתק על השמשה מהשכן שבמהלך העברת דירה פגע לי בפנס האיתות השמאלי ושבר אותו קלות, רשם את הנייד שלו וביקש שאצור איתו קשר.

הרמתי טלפון למוסך שאפט, בדקתי את עלות הפנס (70 ש"ח ללא מע"מ ועבודה).

הרמתי טלפון לבחור שהשאיר את הפתק ואמרתי לו את העלות הנדרשת: 70 ש"ח.

את עלות העבודה והמע"מ בחרתי לקחת על עצמי, כי אני מעריך תרבות , הגינות ויושר.

לאלו שסוחטים את משאירי הפתקים, אני מאחל להם שיסחטו אותם כל החיים כושים עם ז&ן גדול מאוד.

פורסם

זה מזכיר לי , שלאחותי ולבעלה כיום , בזמן שהם היו חברים - הייתה פיאט אונו לבנה מאוד שמורה .

יום בהיר אחד , שכנה שעשתה סיבוב נכנסה באוטו שלהם וריסקה להם את האוטו .

כמובן שאת ההגינות והיושר שלה אפשר להעריך עד מאוד , כי היא השאירה פרטים והרכב תוקן .

לעומת זאת , יש את המקרה שלי - חניתי את הרכב בחנייה והלכתי להוציא כסף , כשחזרתי ראיתי מאזדה 323 משנת 97-99 בערך , עושה רוורס . לפני שהספקתי לצעוק או להגיע לרכב , הרוורס שנעשה פגע לי באוטו ובחלק מהדלת , עיקם לי את כל הטמבון וכשניסיתי לקחת פרטים מהנהג הפוגע , הסתבר שמדובר באדם שפל ומסומם שגרם לי לחשוש לחיי בשל התנהגותו , היה נדמה שיש לו סכין ושהוא מתכון לדקור אותי לכן , העדפתי לסיים את העניין ולברוח מהר . ואני , שהייתי נהג חדש ללא ניסיון בתאונות כלשהן , לקחתי רק את תעוד תהזהות , הרחוב והטלפון של הבחורה , שכלל לא היה זמין .

עד היום הטמבון לא תוקן , משום שהמשטרה סירבה למסור לי את פרטי הנהג הפוגע . אם לא הייתי שם , מן הסתם הם לא היו משאירים פרטים .

מסקנה ? הישראלי המכוער (והמסומם במקרה שלי) פשוט לא יודע גבולות .

אם אני אישית אפגע במישהו פגיעה רצינית , אעקם לו פח או אגלום לו נזק של מאות\אלפי שקלים - אשאיר פרטים , כי בסוף זה חוזר כמו בומרנג .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

עדכון קצר: הבעיה נפתרה, היו סתם אי הבנות.

פגשנו את האישה במוסך של דוד שלי, היא הייתה נורא נחמדה.

סיכמנו את העניין וסגרנו אותו כמו שצריך, כצפוי, עלות החלק היא כ70 שקל. במוסך אחר רצו ממנה 700ש"ח [כניראה שהיא הכניסה לחשבון גם חלקים אחרים]. העיקר שהעניין נגמר ושתי הצדדים יצאו שבעי רצון :)

עריכה- Arilou, אני לא חושב שזה אותו מקרה.

• תוכן חדש...