Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני כותב את ההודעה בשם אחותי שמחפשת רכב.

תקציב: 20,000 ש"ח כולל יישור קו והוצאות נלוות.

צרכים: רכב לנסיעה בעיר, קטן (לא צריכים רכב משפחתי), אמין (חלקים זולים, טיפולים זולים במוסך, רכב פשוט), חסכוני בדלק עד כמה שאפשר ובעל מזגן.

הם לא מחפשים רכב לנהיגה מהנה. העיקר שיתאים לצרכים הרשומים למעלה כמה שיותר.

אשמח לקבל מאנשים בעלי ניסיון ומביני עניין הצעות לרכבים שונים.

נ.ב.

כרגע יש איזשהי אופצייה לקניית פיאט פונטו שנת 97 ב-7,000 ש"ח עם קילומטראז' נמוך (כרגע אין לי עוד פרטים. כשיהיו אני אעדכן). אני לא מכיר את האוטו, ולכן אין לי מושג אם הוא עונה על הדרישות. מה דעתכם?

תודה רבה לכולם.

פורסם

97 לדעתי ישן מידי , בל נשכח, יחד עם הגיל הבלאי גם גדל לכן חפש שנת יצור מתקדם יותר , גש למחירון וראה איזו שנת יצור תואם את הכסף שהקדשת לרכישה. הפונטו בהחלט מתאים , אמין זול באחזקה וכו'. בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מניסיון שלי (פונטו 99) זה אחלה רכב! חסכוני, אמין ונוח, רק שחשוב לדעת שכמו כל רכב ישן (לפחות ככה נראה לי..) יש בלאי טבעי של חלקים וזה דורש הרבה עירנות לכל שינוי ולפעמים זה לא מספיק.. ולכן אם נכנס בתקציב שנתון גבוה יותר עדיף. צריך לזעת שכמו בכל דבר אחר בחיים - זול שווה זול (ז"א שווה יקר..)

אבל בגדול על הפונטו - אחלה רכב!

פורסם

פרטים נוספים לגבי הרכב המדובר (פונטו 97'):

1) גיר ידני

2) 230 אלף קילמוטר

3) 1250 סמ"ק

4) מזגן+רדיו דיסק

5) נעילה מרכזית

ועכשיו לבעיות:

- נקנה מהשכרה

- מנוע בן 5 שנים

- שאסי בסדר, אולי קצת שריטות

הוא אמר שהוא ישלם את הטסט.

מה אתם אומרים? שווה לחפש שנתון גבוה יותר או ללכת לבדיקה, ובמידה ואין משהו חריג לקנות?

תודה.

פורסם

יונדאי אקסנט שנת 99 LS ידני 5 דל' מנוע 1.5

אוטו אמין,חסכוני בדלק עם מחירון 14,200

אם המחירון כבד עליך אז לך על הדגמים 95-98 שהם גם אמינים וחסכונים פשוט עדיף כמה שיותר שנה גבוהה.

מחירון של יונדאי אקסנט 95' הוא 9,200.

• תוכן חדש...