Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני הולך לקנות מחר רכב מסחרי(טויוטה האיס, שנת 98) לעסק.

זאת הפעם הראשונה שאני קונה רכב ולכן אני מבקש את עזרתכם בנושא.

לפי מה שאני יודע מחר אחריי הבדיקה אני הולך לדואר במידה ואני אכן מרוצה מהרכב ועושה את העברת הבעלות.

מה כוללת העברת הבעלות? מהם השלבים? מה אני צריך לדעת?

איך אני מבצע בדיקת שיעבוד רכב?(חיפשתי בשירשורים קודמים ולא ראיתי, הבנתי שזה עולה 25 שקל וניתן לעשות זאת בעצמי)

אשמח לקבל כל טיפ מכם.

תודה

קובי

פורסם

בדיקת שעבוד אפשר לבצע באתר האינטרנט של רשם המשכונות. חפש כפתור שכתוב עליו "עיון מקוון" או משהו כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. בדיקת שיעבוד-מתבצעת אוטומטית בחינם במעמד העברת הבעלות בדואר. אם הרכב משועבד-לא ניתן לבצע העברת בעלות.
  2. בדיקת מישכון-ניתן לבצע ע"י האינטרנט בעלות של כ-100 ש"ח באתר של רשם המשכונות.אפשרות שנייה היא לבצע בדיקה זו בתשלום במעמד העברת הבעלות בדואר.
  3. בהצלחה!

פורסם

מה ההבדל בין שיעבוד למישכון?

אני הבנתי ממאמרים וכדומה שלא תמיד מה שמופיע בדואר זה הנכון ותמיד מומלץ לבצע בדיקת שיעבוד רכב(שעולה בסביבות ה30 שקלים).

נ.ב

כמה עולה הבדיקה הנ"ל בדואר?

קובי

פורסם
מה ההבדל בין שיעבוד למישכון?

אני הבנתי ממאמרים וכדומה שלא תמיד מה שמופיע בדואר זה הנכון ותמיד מומלץ לבצע בדיקת שיעבוד רכב(שעולה בסביבות ה30 שקלים).

נ.ב

כמה עולה הבדיקה הנ"ל בדואר?

מה שמופיע בדואר לגבי שיעבוד-תמיד נכון.

לגבי מישכון-אין את המידע הזה בדואר ולכן יש להכנס למאגר המידע של רשם המשכונות. לא ידוע לי מה המחיר שהדואר גובה על שרות זה.

ההבדל המדויק בין שיעבוד למישכון לא ידוע לי לכן אשאיר למי שמבין לענות (אני מניח ששיעבוד זה לטובת סילוק חוב כלשהוא ומישכון זה לטובת סילוק משכנתא).

פורסם

מה קורה במידה ואני קונה רכב ובסוף מסתבר שהוא ממושכן?

אגב העלתי "חוזה רכב" שהכנתי מכמה חוזים לדוגמא שראיתי באינטרנט- תגידו לי בבקשה מה דעתכם.

חוזה רכב.doc

קובי

פורסם

במקרה הטוב תצטרך להתרוצץ בין המוכר לבין מי שמחזיק בזכויות השיעבוד כדי להסיר את השיעבוד בעצמך.

במקרה הגרוע יקחו לך את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

משכון ושעבוד הם אותו דבר, כאשר "משכון" הוא על נכס של אדם פרטי (נרשם ברשם המשכונות) ו"שעבוד" הוא על נכס של חברה (נרשם ברשם החברות). את בדיקת המשכון והשעבוד ניתן לבצע באופן מקוון. אין לי מושג אם ניתן לבצע הבדיקה בדואר - שווה להרים טלפון או לבדוק באתר האינטרנט של חברת הדואר.

פורסם

ביצעתי בדיקה באתר של משרד המשפטים, הרכב ממושכן אבל לא על שם הבעלים הנוכחים אלא על שם הבעלים שהיו לפני.

מה עושים במצב הנ"ל?

מה זה אומר בכלל המצב הזה?

אם אני לא מוצא את בעל הרכב הקודם על מנת לבטל את המשכון?

מדיבור בטלפון עם בעל הרכב הקודם הוא אומר שלא ידוע לו שום דבר על משכון של הרכב.

קובי

• תוכן חדש...