Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, בעיקרון הרכב נרכש לפני חצי שנה, אך מאז לא עשיתי יישור קו כמו שצריך, ומן הסתם למדתי להכיר את הרכב ככה שכרגע אני כבר מודע לכל ה"בעיות" שלו. השאלה שלי היא כזאת, האם להיכנס למוסך מורשה, לבדיקה ממוחשבת וטיפול, או שהבדיקה הממוחשבת מיותרת לרכב שנת 98 ושהעלות של מורשה תרקיע שחקים?

בכל אופן עיקר ה"בעיות" הן כאלה:

1) נקישות בשיחרור קלאצ' ולחיצה על הגז (כניראה תושבת גיר)

2) חיבור צינורית דלק לבית מזרקים סדוק, כרגע עבר הדבקה מאולתרת בגלל התזת דלק (את החלק המקורי כבר רכשתי, רק צריך להחליף אותו)

3) נקישות מאיזור הבולמים/בלמים בעלייה על פסי האטה, ולסירוגין בלחיצה על הברקס כשהאוטו עומד

4) כבל קלאצ' זרוק מתחת לאוטו ועומד כ-10 ס"מ מעל הקרקע (או שהוא לא במקום, או שהוא לא מתאים)

5) הכדור הלבן בציר של מוט ההילוכים סדוק לגמריי (דורש החלפה, כניראה אזמין מאי ביי)

6) רכב מתחמם (לדעתי) ונע ברובו בין החצי ל-3/4 במחוג (לדעת חלק ממשתמשים פה זה כניראה תקין, אך שווה בדיקה)

7) טורים לא יציבים בהפעלת מזגן (או מנוע צעדים שדורש ניקוי/החלפה, או פריצת אוויר מאחת הצינורות שמחוברות אליו)

8) חור קטן בדוד של האגזוז (כניראה שזה יתוקן בעלות נמוכה אצל איש מקצוע נפרד)

בכל אופן אלו הבעיות העיקריות ששמתי לב אליהם וחשובה לי דעתכם איך לטפל? איפה? והאם לעשות הכל בפעם אחת או למשוך את זה כל פעם קצת.

המון תודה (ואגב אני מנתניה אם יש לכם עצות למי לפנות)

פורסם

בשביל מוסך מורשה אתה צריך להיופרד מהרבה מאוד כסף ,לכל הבעיות שציינת יגלו לך עוד בעיות

והחגיגה תיהיה בעיצומה .לא מדובר ברכב מורכב מבחינת מערכות אלקטרוניות ו/או חשמל ו/או הידראוליות .

אני בטוח שיש בא.ת. נתניה מוסכים מקצועיים והגונים, לצערי אנני מכיר . שבוע טוב

פורסם

תודה על התגובה המהירה. (תהיתי עם עצמי אם לפחות בדיקת מחשב בלבד במורשה תוכל להקל במציאת תקלות)

פורסם

גם בין מוסכים מורשים יש הבדלי מחירים תהומיים וגם הבדלים בשירות.

בד"כ לא יקחו כסף על בדיקה ממוחשבת במידה ותבצע את הטיפול אצלם.

• תוכן חדש...