Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ישנה אפשרות להתלונן על שוטרים שלא יודעים לכוון רמזור ?

איציק נ.
שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בתקופה האחרונה אני נתקל במצב כמעט יום-יומי של שוטר או שוטרת, עומדים בצומת קבועה בשעות אחה"צ ומכוונים את התנועה ע"י פיקוד ידני של מערכת הרמזורים. מדובר בצומת "T" על ציר ראשי ועמוס.

אממה, העדיפות של השוטרים לתת "עוד זמן" לציר הראשי (הציר האופקי של ה "T" בצומת) גורמים לפקקי ע-נ-ק מצד הציר האנכי של ה "T" בצומת - ובכך מורטים לנהגים את העצבים עם פינצטה על בסיס יומי. צפירות וכו' לא עוזרות, חוש השמיעה של השוטרים כנראה לקוי, אחרת קשה לי להסביר איך אפשר להתעלם מזוג צופרים של FIAMM פועלים ברצף במשך שניות ארוכות מאוד.

לאור זאת מסתבר שאם אתה מגיע "בזמן" לצומת, לפני שהשוטר שהגיע כמה דקות לפניך לצומת הצליח לחרבן את התנועה בכל הרחוב, בשביל לעבור מרחק של 150 מ' עד לרמזור, לוקח בממוצע 10-15 דקות תמימות (!), כשזמן ההמתנה בין כל מחזור של מערכת הרמזורים עומד על 4-5 דקות לפחות (!) - והפקק מאחור גודל למימדים עצומים של קילומטרים (!) תוך זמן קצר מאוד.

אתמול כבר נשבר לי הזין והתקשרתי למשטרה ודיווחתי על רמזור אדום "תקוע" בצומת. בלתי אפשרי להתקדם.

היום המצב חזר על עצמו - ובתור נהג (14 שנה לערך) שומר חוק כמיטב יכולתי (מעולם לא מצאתי עצמי נוסע על שוליים, עוקף ונדחף בקצה התור בשביל לחסוך זמן או עושה עבירת תנועה במכוון) אני מוצא עצמי אט אט מאבד את הסבלנות והשפיות ועושה דברים שלא עשיתי אף פעם ובוודאות יכולים לסבך אותי באיזה יום אם לא יתמזל מזלי :p

השאלה היא: האם יש דרך להתמודד עם לובשי-המדים-שהשתן-עלה-להם-לראש-ומכוונים-רמזורים בדרך חוקית וסבירה ? האם הדרך היחידה היא להמשיך לזיין את השכל למוקד 100 בכל יום אחה"צ שיש "תקלה" ברמזור ? האם הדרך היחידה היא להתחיל לנהוג כמו בן-ז#$% ולצפצף על חוקי התנועה ?

מסתבר שחוש השמיעה שלהם לא מצטיין, לכן אל תציעו הצעות, כבר ניסיתי בכיוון הזה. חשבתי אפילו לנסות לשנות את מסלול הנסיעה, אבל נראה לי יחסית אידיוטי לעשות עיקוף (בדרך הנגדית לכיוון הנסיעה שלי) שדווקא עלול לגרום לי להאריך את זמן הנסיעה ולא ממש יעזור לי בקיצור הזמן.

מה עושים ? סף העצבים שלי עומד להגיע לגבול האדום (וזה לא ממש כדאי).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה את תנחומיי ואת הבנתי המלאה.

תמיד אמרתי ששוטרים רק דופקים את כל התנועה בכביש, וזה קורה בכל צומת אפשרית ובכל מקום אפשרי שבו האנאלפבתים האלה צריכים לכוון תנועה.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנ"ל ככה גם לגביי וואדי עארה.

כל יום, פק"ל קבוע , יש פקקים בחיבור לירידה מכביש 6 ישר לכיוון הוואדי, עם ההתחברות של הרכבים שמגיעים לכביש החוף.

פשוט קטסטרופה מה שהולך בגלל הרמזורים בוואדי עארה, ויותר בגלל השוטרים האידיוטים שלא נותנים לרמזורים פעימות ארוכות יותר בצמתים הבעיתיים, ופשוט גורמים לפקקים להיות ארוכים יותר, ולתת לשלוש מכוניות מסכנות לעבור את דרך מהכפר.

וודאי עארה המקוללת!! סיוט המקום הזה כל בוקר וכל ערב! צריך להוריד טיל על המקום הזה , כולל כל הרמזורים וכל הצמתים הקיימים.

ובקיצור, מה שתעשה הוא אם יש איזה מחלף או דרך עפר צדדית תעבור דרכה ותעקוף כמה מכוניות אם זה יעזור לך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק נ.

אתה יכול להודיע למשטרה 200 פעם על רמזור תקוע, הם לא הכתובת לתקן זאת.

יותר גרוע מכך, המוקדן ב-100 שמקבל את ההודעה, לא בהכרח יודע שיש שוטר שמכוון תנועה במקום, ולכן כשאתה מודיע על רמזור תקוע, הוא בתמימותו מברר למי שייך הרמזור ומודיע לגורם המתאים - במילים אחרות, כשאתה מודיע למשטרה על רמזור תקוע (גם אם זאת תקלת אמת), אתה בעצם מאריך את הדרך למסירת ההודעה ליעד הנכון.

מי שאחראי לתיזמון הרמזורים זה לא המשטרה אלא מספר גופים, לדוגמה:

בתחומי רשות מקומית - הרשות המקומית (דיווח למוקד עירוני 106/107)

בנתיבי איילון - לנתיבי איילון

בכישים בין-עירוניים - מע"צ החדשה.

לדוגמה: אם תתקשר למוקד עירוני ת"א לדווח על רמזור תקוע באיילון, זה כמו שתתקשר למכבי-אש להזמין אמבולנס לחולה. (לא זוכר שיש רמזורים באיילון, אבל לשם הדוגמה זה מספיק. הרמזורים ביציאות וכניסות במחלפים, בד"כ שייכים כבר לרשות מקומית או למע"צ).

ועכשיו לפאנץ' - כמה שעות אחרי שתמסור את הודעתך, יגיע לצומת צוות של החברה המתחזקת רמזורים, יבדוק זמנים ויגלה שהכל תקין ויסגור את התקלה ללא טיפול. כלומר, אף אחד לא יקשר שבעצם התקוע זה לא תקלת רמזור אלא החלטת אנוש.

אני מכיר מקרה, שבו שינו תיזמון של רמזור, ונהגים חשבו שמדובר בתקלה ודיווחו יום יום וכמובן שאין תקלה. לקח כמה שבועות על שירד האסימון למישהו והבינו שמדובר בתלונות שווא בגלל הרגל ישן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמיר, את השוטר עם הניידת או הקטנוע שולח מישהו.

מי שולח אותו ? הרשות המקומית או המשטרה ? (מדובר בניידת תיקנית לחלוטין ובשוטר "תיקני" ולא פקח עירוני).

למי לכל הרוחות יש קשר ישיר עם השוטר הארור ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שמדובר בשוטר תקני (גם אם הוא מתנדב, עדיין הוא שוטר תקני).

גם אם הרשות המקומית מבקשת סיוע של שוטר בגלל בעיה, הרי שההחלטות המקצועיות הן של השוטר, והוא זה שמחליט איך ולמה.

לפעמים שוטר יגיע לרמזור לבקשת הרשות המקומית. אם המשטרה תגיע למסקנה שאכן זה צורך מוצדק, היא תשלח שוטר. אם המשטרה תגיע למסקנה שלא מדובר בצורך מוצדק לפי שיקוליה, היא לא תשלח.

לפעמים המשטרה תזהה צורך ביוזמתה ותשלח שוטר.

כל מקרה לגופו, ובכל מקרה גם אם השוטר הוצב לבקשת הרשות המקומית, עדיין מי ששלח אותו והינחה אותו, זאת המשטרה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז מה אתה בעצם מציע ? לפנות למשטרה ANYWAY או עדיין לרשות המקומית ?

מדבריך אני מסיק שאני צריך לפנות למי ששלח אותו - ובמקרה זה מדובר במשטרה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שאני הייתי עושה.

סביר להניח שנשלח מהתחנה המקומית, ואם לא משם, הם אמורים לדעת מי נותן להם מענה במקרים כאלה.

לדוגמה: אם מדובר בבת-ים, אם השוטר לא הגיע מתחנת בת-ים, סביר שנישלח מאת"ן איילון בחולון.

.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וזה אומר - להשיג את המספר בתחנה ממנה השוטר נשלח, להתקשר ולנזוף ארוכות במי ששלח אותו.

אה, וגם לקוות שזה יעזור:wink:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנ"ל בצומת המוביל. פשוט קטסטרופה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעבור לאופנוע!

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפסיקו כבר לבוא בתלונות על השוטרים, כול מה שהם עושים לא מוצא חן בעייניכם. מה לעשות שככה הם חושבים שעדיף לתת עוד זמן לציר הראשי ירוק, ככה הם רואים את זה לנכון,( יכול להיות שזו הפקודה שנתנו להם) או אולי כול שוטר רואה לנכון איך לכוון תתנועה. פשוט נמאס שכול פעולה שהשוטרים עושים יש לכם תלונות. יש לכם הערות תגובות תכתבו מכתב מסודר למפכ"ל המשטרתי, במקום לצחוק עליהם פה באינטרנט.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפסיקו כבר לבוא בתלונות על השוטרים, כול מה שהם עושים לא מוצא חן בעייניכם. מה לעשות שככה הם חושבים שעדיף לתת עוד זמן לציר הראשי ירוק, ככה הם רואים את זה לנכון,( יכול להיות שזו הפקודה שנתנו להם) או אולי כול שוטר רואה לנכון איך לכוון תתנועה. פשוט נמאס שכול פעולה שהשוטרים עושים יש לכם תלונות. יש לכם הערות תגובות תכתבו מכתב מסודר למפכ"ל המשטרתי, במקום לצחוק עליהם פה באינטרנט.

למה נראה לך שאנשים צוחקים פה? אנשים מתלוננים, כי זה מפריע להם. שלא לדבר על כך שהסיבה לפתיחת השרשור היא בכלל שאלה היכן ניתן להתלונן (מלבד לגולשי האינטרנט).

גם אותי התנהגות השוטרים מעצבנת מאוד בלא מעט מקרים. הרבה פעמים אני עומד בפקק לא הגיוני כשבסופו אני מגלה שניידת החליטה "להתלבש" על נתיב לאחר שעצרה מכונית בצד הדרך. השוטר לא רואה את הפקק האדיר לו הוא גרם - אז למה שיהיה אכפת לו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...