Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האדידס ספריי בבקבוק הגדול (לא הקטן כמו הAXE) מעולה, אך קשה להשגה.

יש לי אחד כזה על המדף עכשיו. אני משתמש בו יותר בתור ספריי ריח לחדר מאשר דאורדורנט, הוא לא מחזיק לי בכלל.

אגב, לא מבין איך אפשר להשתמש ב-AXE Dry בתור דאורדורנט, או בכל שאר הסטיקים הלבנים. החולצות אחרי זה נראות כאילו אנסו אותן 5 אפרו-אמריקאים בבית השחי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
הייתי במצבך פעם, ותודה לאל מצאתי פתרון אמיתי.

לך לבית מרקחת, בקש Anhydrol Forte.

Anhydrol_Forte_60ml.jpg

מרח פעם אחת בערב אחרי המקלחת, ובבוקר תרחץ את בית השחי ושים דאורדורנט רגיל. אחרי 3 ימים אתה לא תריח את עצמך כלל.

אגב, אני לאחרונה משתמש בנוסף לזה גם ב-Speed Stick הירוק הרגיל, מצאת שהריח שלו הכי חזק ונשאר מלא זמן.

מצטרף להמלצה

פורסם

כל משפחה שלי משתמשת באותו תכשיר אפילו שאין אותו בארץ תמיד יש מישהו שנוסע ואנחנו מבקשים מהם להביא לנו כמה,

קוראים למוצר REXONA אני אישית יודע שאפשר להביא אותו מרוסיה:

rexona.jpg

ראיתי אותו גם ב-ebay ממליץ לך לנסות, ריח נעים לא מלכלך, היו מצבים שלא הייתה אפשרות להתקלח 4 ימים(צבא) ועדיין הספריי הזה החזיק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

Hlavin%20Hlavilin%20black%20420.jpgאצלי מחזיק בערך יום..

זה אמור להחזיק שבוע.

יום?

אתה עושה משהוא מוטעה, זה מחזיק שבוע, זה מעולה ואני משתמש בו כבר כמה שנים טובות.

איזה תענוג זה להסתובב כל השבוע בחמסינים בלי בכלל לדאוג לשניה אם אתה מסריח או אם יש לך חולצה להחלפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יום?

איזה תענוג זה להסתובב כל השבוע בחמסינים בלי בכלל לדאוג לשניה אם אתה מסריח או אם יש לך חולצה להחלפה.

בדיוק אותך חיפשתי, רציתי לשמוע ממישהו שמשתמש במוצר הנ"ל איך הוא

הרבה המליצו לי על החלאבילין אבל אמרו לי שהוא גם לא בריא וכו' וכו'

יש אמת בדבריהם? או שאפשר לרכוש ולהתחיל להשתמש בלי חשש?

והאם הוא רק מנטרל ריח או שגם מפחית זיעה?

ולגבי המשתמשים באקס דרי, הם הוא משאיר לבן על החולצות?

יש לי ניסיון מר מאוד עם ספיד סטיק שהרס לי כמה חולצות עם הלבן שהוא משאיר.

Toyota Yaris TS

פורסם

פרנקוס כנראה מורח את זה במקום הלא נכון... :roll:

NATI N,

אתה מתרחץ לפני השינה, מורח את זה והולך לישון.

במשך הלילה החומר נספג .

בבוקר אתה קם בלי סימני חומר מיוחדים, מפחית זעה בצורה משמעותית, מנטרל ריח בצורה מוחלטת ואני משתמש בזה כבר כמה שנים טובות (לפחות 15), חוץ מבלוטות הלימפה בבית שחי שמוגדלות, כמה גידולים סרטניים ....סתם, תירגע :wink:

אחרי 15 שנים אין שום תופעות לוואי מהמוצר לא אצלי ולא אצל אישתי שמשתמשת במוצר עוד מלפני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יום?

כמו שאמרתי - כנראה שאני צריך לגזום את השיח...:lol:

הוא מנטרל ריחות, יש לו ריח עדין וממש חלש ככה שלדעתי התכשיר הזה ובושם זה השילוב האופטימלי.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

בגירה, לרגע נבהלתי.

שיכנעתם אותי, מחר אלך לרכוש את המוצר

מקווה שיעשה את העבודה כי נמאס לי להחליף דאודוראנטים כל שני וחמישי.

Toyota Yaris TS

פורסם

כתבה .

יש כמה עצות בתגובות הקוראים כולל מתכון טבעי לדאודורנט.

לגבי החלאבלין:

חלאבילין

ריחנית

(05.06.03):

השתמשתי בו שנים אך יש לו בעיה מרוב שימוש נוצרת קליפה לבנה ומכוערת וצריך לשפשף את בית השחי בליפה. הפסקתי להשתמש לאחר שנוצרה לי דלקת בבלוטות עקב סתימת נקבוביות. עברתי ך hi&dry של רבלון שהיה גולה שקופה ולא מלכלכת, משום מה הפסיקו לייצר אותו ולכן ספי סטיק ג'ל עדיף על הקרם (לא מלכלך ולא סותם נקבוביות)

הדאודורנט הזה מסוכן לאללה

אדיר

,

כפר סבא

(11.06.03):

אני השתמשתי בדאודורנט לפני השינה ובבוקר לפני הבי"ס. ואם הזמן העור שלי התייבש. עכשיו כל הבית שחי שלי מתקלף. העור יבש. וזה כואב. שימו לב שאתם מורחים רק פעם ביום. וגם רק פס אחד. לא לעלות למעלה ולמטנ כאילו אתם צובעים קיר. תאמינו לי, מניסיון.

ממש צחוקים, פורום על דאורדורנטים... ורק שתדעו: חלאבלבין מחלקים בבקו"ם לכל חייל, זה אכן עובד לבערך שבוע, אבל זה גועל נפש וזה ממש לא בריא. זה סותם את כל הנקבוביות והגוף שלנו חייב לנשום. זיעה זה תהליך טבעי בגוף שחיוני לנו מאוד. אסור למנוע אותו לגמרי.

פורסם

חלאבילין.

מניסיון - מעולה.

מניסיון - אם לא תפעלו במדוייק לפי ההוראות - פשוט כישלון.

כתוב בפירוש בהוראות להקפיד על מס' ימים ללא דאודורנט כלל לפני שמתחילים שימוש בחלאבילין - שהגוף יפלוט בזיעה את שאריות הדיאודורנט הקודם.

לאחר המקלחת, שמים נגיעות קטנות של חלאבילין והולכים לישון - הכוונה היא לא להזיע כלל לאחר המריחה. אם אתה מורח וממשיך בפעילות (יוצא לבלות), כל ענין החלאבילין לא רק שלא יעיל, הוא גם הופך לבלתי נסבל.

צריך לשים ממש בקמצנות, נגיעות קטנות מהחומר ולא למרוח את כל בית השחי. במקרה הזה, לשים יותר פירושו לקלקל.

קצת מסורבל למי שרגיל להתקלח, למרוח ולצאת מהבית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...