Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לנו מזדה לנטיס שנת 97 והיום האוטו פתאום נכבה כשהפסקנו ללחוץ על הגז.

אבא שלי אמר שזה אולי סתימות דלק.

מה יכולות להיות האפשרויות לבעיה הנ''ל?

ד"א האוטו הוא אוטומט.

פורסם

תבדקו מתי הוחלפו הפלאגים.

לבדוק את המפלג שאין בו סדק במכסה או ברוטור, האם ישנה בעיה שהסל"ד סרק לא יציב ומידי פעם נופל נמוך ומיד עולה?

אם הסל"ד סרק לא יציב כל הזמן עולה ויורד יכול להיות שהמנוע צעדים במצערת מלוכלך, ויש צורך בפירוק המצערת וביצוע ניקוי רציני למצערת ולמנוע הצעדים.

על כמה עומד סל"ד הסרק כאשר הידית הילוכים בN?

פורסם

הרכב עכשיו לא פה אבל אם אני לא טועה זה היה על 1000 פחות או יותר והוא די יציב (עולה ויורד בקטנה לא משהו רציני)

ועוד משהו:

הטורים בD וN לא משתנים בעמידה, האוטו פשוט רועד פחות בN.

פורסם

"עולה ויורד בקטנה" זה לא נשמע טוב, ניקוי ייסודי למצערת ולמנוע הצעדים והסל"ד יהיה יציב יותר.

החלף פלאגים אם לא הוחלפו הפלאג שמתאים לרכבך הוא NGK BKR5E-11 או DENSO K16PR-U11

לגבי הרעידות זה תושבת מנוע, כשידית ההילוכים על D הרכב רועד, ועל N כמעט ואין רעידות, בשביל לתקן את הבעיה צריך להחליף את תושבות המנוע, לרוב התושבת ימנית(בצד של האלטרנטור) והתושבת בקיר האש מתבלות וזה גורם לרעידות.

ישנן סך הכל 4 תושבות, אחת בגשר למטה מול הרדיאטור, אחת שמאלית מתחת למצבר,אחת ימנית ליד האלטרנטור ואחת בין המנוע לקיר האש מעל המסרק הגה.

התושבת שהכי משפיע על הרעידות היא התושבת הימנית בעיקר וגם זו שבקיר האש.

מתי ההמנוע התכבה תוך כדי נסיעה או עצירה בצומת?

פורסם

אם מתי זה היה שאלה של זמן אז זה התחיל היום אחרי הצהריים כשבבוקר נסענו רגיל

אם מתי זה שאלה של תזמון אז זה היה במישור ובעיקר בעליות

לפני חצי שעה לקחתי את האוטו לסיבוב בישוב שלי, רכסים.

רציתי לבדוק איך האוטו מתזמן בעקבות הבעיה אז נתתי כמה קיקים גם בעליה וגם בירידה. האוטו כאילו "ניסה" לדחוף 2-3 פעמים ורק אז קיבל תאוצה.

ובקשר לסל"ד- מצטער אבל שכחתי לבדוק וכשאמרתי בקטנה התכוונתי למילימטרים- צריך להסתכל טוב טוב.

אני חושב שככה זה צריך להיות אבל אני לא מבין יותר מדי

פורסם

הכוונה שלי לשאלה היא באיזה מצב המנוע התכבה, נסעת במהירות כלשהיא ותוך כדי נסיעה המנוע התכבה?

או שעצרת למשל ברמזור ופתאום המנוע התכבה?

כי יש הבדל.

פורסם

גם וגם

בכל מקרה אבא שלי לקח את האוטו היום בבוקר והוא חזר תקין

הבעיה היתה כנראה במוליכים מכבלי ההצטה למנוע (משהו עם כוהל, לא הבנתי בדיוק)

בכל מקרה תודה על העזרה ועל ההשקעה מהזמן שלך

• תוכן חדש...