Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי HU של פיונייר 600UB .

קומפוננט של הרץ היי אנרג'י ועליהם פייז RS2

מונו בלוק של רוקפורד 1001BD

אני מחפש סאב למונו הזה משהו שיהיה חזק אבל לא מפוצץ מידיי ... כמובן שיוכל לפעול ב 2 אום

אפשר אפילו המצלות לסאב כפול )

המחיר מיוחס למוצר יד שנייה .. זה רק אם אתם מכירים מישהו שמוכר או איזה דיל טוב

האוטו הוא גולף CL98

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

הארסנאל עולה 1800 לא?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תחפש IDMAX, סאב מעולה, אתה מוזמן לשמוע אותו אצלי, או שתחפש JL W6, אישית לא שמעתי אך התגובות עליו מצויינות.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

חברה בסוף קניתי HX300D היי אנרג'י של הרץ

600 RMS ב 2 אום ... בנתיים חיברתי אותו למונו בלוק של הרץ והוא עף לשמיים !

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

IDMAX עולה 2400+-

ממליץ על היי אנרג"י,במיוחד שיש אנשים שמוכרים יד שניה בחצי מהתקציב שלך

יש גם מישהו שמוכר סאב של מילה,יכול להיות ויכנס לתקציב

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

IDMAX יד שנייה לא יעלה 2400.

בכל אופן לכל אחד יש טעם שונה באופי הבאס שהוא מחפש מן הסאב ולכן אני מציע לך לשמוע גם את ה JL, HERTZ, IDMAX ,AA ולך על מה שתאהב במסגרת התקציב.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

ה IDMAX סאב מצוין לכל הדעות , דווקא יד 2 לא הייתי ממליץ לקנות עקב הבעיות הרבות שיש איתם , אם מדובר בקניה ממישהו מוכר ומוכח והכל אז זה בסדר אבל צריך להיות זהיר שם כי חלק גדול מהם גם עברו תיקון. מה שכן , גם אלו שעברו תיקון נשמעים מעולה וזה לא שינה את האיכות , אבל צריך להכיר את זה .

מעבר לזה ארסנל , W6 , אודיופיל קאפה מושלם (יענו קאפה פרפקט) יהיו אופציות סבבה .

פורסם

IDQ 12 V3 נכנס לך בול לתקציב ומתאים למונו.

אני נסעתי תקופה עם IDQ על מונו כמו שלך והיה מדהים.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מיצאגולי - ה ID קיו הוא סאבבבה (סאב סבבה) אבל יש טובים ממנו ובתקציב שפותח השרשור רוצה לשים יש אופציות טובות יותר בטח ובטח שביד שניה .

כמובן שאם פותח השרשור ירצה לקנות סאב זול יותר בשביל לחסוך כסף אז ה IDQ הוא אחת האופציות הטוובת יותר במחיר שלו , אבל אי אפשר להכללי אותו בליגה של הגדולים (סימפוני , IDMAX , W6 , ארסנל , קאפא פרפקט אודיופיל וכו).

אם אני לא טועה מישהו פה הביא סאב של אורה , גם טובים , שווה שמיעה.

פורסם

+1 לארסנל, סאב מדויק מאוד, בכיוונים הנכונים, ומשתלב יופי עם הבמה הקדמית.

יש לי אותו מס' חודשים ואני חושב שהוא הרכיב היחידי שלא שידרגתי וכרגע אף לא מעונין לשדרג.

אלי

פורסם

אתה יכול לקנות IDQ חדש בדיוק בתקציב הנ"ל.

הIDMAX דורש 1000 RMS וגם מערכת חשמל חזקה ברכב :wink:.

לפי דעתי ארסנל או IDQ יתנו את התוצאה הכי טובה אתה צריך לשמוע את שניהם.

אתה גם יכול לחפש הי אנרג'י מיד שניה, לפי דעתי יתן את התוצאה הכי טובה.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...