Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סיאט איביזה 94 מנוע 1600 ולאחרונה שמתי לב שחום המנוע עולה מעל החצי קצת,והבחנתי בזה שהוונטה שלי לא נידלקת בחצי (שבדר כלל כן) היא נידלק רק אחרי החצי רציתי לדעת עם זה יכול להיות יונית או שהריליי...אשמת עם תעזרו

פורסם

תיבדוק שהחוטים מובילים למאוורר במידה וכן אז זה היוניט . המאוור לא עובד או עובד מאוחר .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

זה יכול להיות היוניט אבל לא בהכרח.

תבדוק גם אם הטרמוסטט של המים במנוע תקין.

אם התרמוסטט במנוע לא תקין הוא עלול לשחרר את המים החמים לרדיאטור בטמפרטורה גבוה מדי והיוניט ברדיאטור יקבל את המים החמים באיחור וידליק את המאוור כאשר המנוע חם מדי.

פורסם

חבר ישירות את חוטי המאורר למצבר ותראה עם החום מנוע עובר את החצי, כי אז תרמוסטט תקול .

הרכב נוסע טוב או מצלצל או ניחנק מיתקשה או תגובות שלא היו ליפני ?

פורסם

אז כנראה יוניט מאורר תקול , חבר את החוטים המחוברים מהמאורר ליוניט ישירות למצבר + ו _ כאשר הרכב מונה ובמידה ו החום בשעון חום נישאר על חצי הבעיה היא ביוניט .

הבעיה התחילה מאז שהוחלף התרמוסתת או תקופה אחרי ? כי עם כן יתכן והורכב תרמוסטט חם מהקודם ובגלל זה המאורר ניכנס לעבודה מאוחר .

פורסם

לכל טרמוסטט יש טמפרטורה בה הוא נפתח ומאפשר זרימת מים.

לפעמים הטמפרטורה מוטבעת עליו.

אם הטרמוסטט לא מקורי יכול להיות שהוא נפתח בטמפרטורת מים יותר גבוה ממה שהייה בטרמוסטט המקורי.

טרמוסטט בודקים בדרך הבאה:

שמים אותו בתוך סיר עם מים על הגז ומתחילים לחמם את המים, אם יש לך מד חום של עד 100 מעלות תוכל לשים אותו במים ולראות באייזה טמפרטורה בדיוק הטרמוסטט נפתח. בטרמוסטטים "קרים" זה יכול להיות ב 80-85 מעלות ובטרמוסטטים חמים זה יכול להיות ב 90-95 מעלות.

אם אין לך טרמומטר אז לפחות תוודא שהוא נפתח לפני שהמים מתחילים לרתוח:-)

פורסם

ואיפה אני יכול לבדוק בכמה מעלות אמור להיפתח הטרמוסתת באוטו שלי???..תודה וסליחה שאני משגע פה את כולם

פורסם

התרמוסטט ניפתח בחום מסוים תלוי בסוג הרכב , בבוקר כשאתה מניע וקר אז הוא יפתח, לדוגמא בחום של 80 מעלות וכך הוא שומר על טמפרטורת מינימום של עבודה. נגיד והרכיבו תרמוסטט של 88 מעלות ואז הוא ניפתח מאוחר יותר , המים מועברים לרדיאטור, היוניט מאורר מקבל את החום ומפעיל את המאורר , רק שהמים החמים עוברים מאוחר מידי ועל כן המאורר עובד מאוחר מידי והחום מנוע גבוה מהרגיל .

פורסם

בדוק ברשיון הרכב אם קוד המנוע ABU , באם כן (וסביר להניח שגם אם לא, אין הרבה איביזות 94 מנוע 1.6) , הטרמוסטט אצלך אמור להפתח ב-84 מעלות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שוב חזרתי ורציתי להגיד תודה רבה לכולם..אתמול החלפתי יונית חדשה המאוורר ניפתח בזמן בדיוק בחצי אבל האוטו עדיין מתחמם...אני כבר מותש מהסיפור הזה מה עכשיו יכולה להיות הבעיה יונית חדשה רדיאטור חדש הוכלף לפני 4 חודשים??ואיפה נמצא הטרמוסטט שלי עם משהו יודע להגיד לי פה בכלל??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...