Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לקחתי לבדיקה פולקסוואגן פולו דיזל 1900 מודל 1998, 230,000 ק"מ יד 2.

הרכב נראה מצויין מכל הבחינות, אך הבדיקה קצת מאכזבת, להלן התוצאות הפתולוגיות במדויק:

* מנוע, מע' קירור דלק והצתה: בלאי פנימי גבוה, מעבר גזים למע' קירור, נזילות שמן, לתקן, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, קורוזיה וסימני נזילות בחיבורים, עשן יתר.

* העברת כח- מצמד מחליק, נזילת שמן תיבת הילוכים, חופשים במנגנון הילוכים

שאלותי:

1. אני יודע שהפגיעה בראש מנוע לא פשוטה, ואני לא יודע אם להוריד ממחיר הקנייה ולקחת למוסך או פשוט לא לקנות את הרכב.

אין לי מושג מה עלות התיקון בגדול.

2. אין לי מושג מה יכול להתפתח הלאה מפגיעה כזו בראש המנוע, ואם העתיד צופן לי הפתעות קשות- אשמח אם תוכלו להאיר את עיני.

3. אני מבין שיש הפרזות קשות במה שמכוני בדיקה רושמים. אני שואל את עצמי מה המצב כאן אצלי. אם תוכלו להעשיר אותי מנסיונכם, אשמח מאד.

תודה רבה לכל המשיבים

• תוכן חדש...