Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, תצבע את הפגושים לצבע הרכב, ותוריד את הפס השחור מהדלתות.

חוץ מזה, הרכב יפה מאוד, והכי חשוב שאתה מבסוט!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
שלום לכולם,כמה יעלו לי צביעה של שני הטמבונים?

כמה עולה פוליש יסודי לרכב ואיפה ניתן לעשות זאת?

הרכב כלל וכלל לא ורוד הרכב תמיד חונה בחניון מקורה ללא טיפת אור של שמש ככה שמיזה אני רגוע.

יש למישהו רעיון איך אפשר לשפר את החזית של הרכב מבחינת יופי?

כונס של קיה קרניבל דור ראשון על המכסה מנוע, לדים כחולים בשפריצרים וספויילר של STI.

בהצלחה!

פורסם

בוקר טוב לכולם,מחר אני מתחיל את הצביעה של הפגושים והפסי קישוט מעל הדלתות

ושאלה נוספת:איפה ניתן למצוא מכסה מנוע של GT?

אני מעוניין להוסיף מכסה מנוע ופנסי ערפל כדי לשפר קצת את החזית

אשמח לעזרה ממכם תודה ושבת שלום.

imprza new age

פורסם

תבדוק עד כמה זה אפשרי מבחינתך לעשות פרוייקט על הפגושים האלה, צביעה מחדש וכל זה.

ככ הרכב יקבל מראה נקי יותר,

נראית טוב!

Polo 2012

פורסם

ועכשיו ברצינות, ביד 2 במחלקת אביזרים לרכב תמצא את כל מבוקשך.

קח בחשבון שהפגוש אל האיפרזה GT עם הפנסי ערפל שונה מהפגוש שלך.

פורסם

שלום לכולם לאחר בירור קצר ביד 2 לגבי שינוי טמבון קידמי החלטתי לרדת מזה מיכוון שההשקעה לא כדאית

מבחינה כלכלית כי אני חושב שהרכב יפה גם ככה,ועל ההשקעה אינני יודע אים אקבל את הכסף בחזרה בזמן המכירה.

תודה שוב על הפירגונים,מחר אני צובע את הפגושים לשחור מבריק ככה שתיהיה התאמה לגא'נט של הגלגל.

שבת שלום ושוב תודה.

imprza new age

פורסם
שלום לכולם לאחר בירור קצר ביד 2 לגבי שינוי טמבון קידמי החלטתי לרדת מזה מיכוון שההשקעה לא כדאית

מבחינה כלכלית כי אני חושב שהרכב יפה גם ככה,ועל ההשקעה אינני יודע אים אקבל את הכסף בחזרה בזמן המכירה.

תודה שוב על הפירגונים,מחר אני צובע את הפגושים לשחור מבריק ככה שתיהיה התאמה לגא'נט של הגלגל.

שבת שלום ושוב תודה.

אני מקווה מאוד שאתה עושה את הצביע בתנור כמו שצריך ולא עם ספריי צבע שחור בבית :?:

פורסם

תחסוך ותצבע את כל האוטו בצבע המקורי.

אני יודע שנראה לך שהצבע עדיין אדום אבל הוא כבר לא .(אל תאשים את המצלמה, תאשים את השמש הישראלית)

זאת לא בושה ולא יוריד מהערך כשתמכור כי אני מבין שזה מאוד חשוב לך. פשוט תצלם תמונות לפני ואחרי ותראה לקונה.

עכשיו הוא פשוט נראה לא טוב.

אל תשכח לצבוע גם את הפגושים בצבע של הרכב. שחור פשוט אומר שבחרת בגרסה הזולה יותר.

אל תשכח לתקן את המעיכה בדלת שמאל קידמית.

הפנס האחורי פשוט מיותר, תמכור ותקנה פנס מקורי חדש.

האוטו שלך הוא לא STI או WRX. אל תבזבז כסף בלגרום לא להראות כמו אחד מאלה. מי שיודע מה כתבתי עכשיו יבחין בקלות שזה לא זה ומי שלא , לא אכפת לו/לה.

וכמובן כמו שציינו קודם תחדש את הצבע השחור של המסגרת חלונות.

אני מקווה שאתה לא נעלב אבל אלה פשוט הדברים הראשונים שקופצים לעין.

אני חושב שרכב בן עשר שנראה חדש כאילו יצא הרגע מהסוכנות זה אחד הדברים שהייתי מסובב את הראש בשבילם אם היית עובר ברחוב וזה בעצם מה שאתה מחפש לא?

• תוכן חדש...