Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות עזרתי לאישה טובת לב אך חסרת ניסיון בתחום הרכב ברכישת מכונית. המלצתי על Nissan Sunny, קנתה אחלה רכב ב 10k.

היא חסכה לאוטו תקופה ארוכה, בודדה, עם ילדה שיש להסיע לרכיבה טיפולית באזור השרון. פשוט טירוף.

אני חושב שאם הגנבים היו יודעים ממי הם גונבים (מנובלים ככל שיהיו) הם לא היו עושים זאת.

פורסם

אין מה לעשות נגדם(הנבלות) צריך לשנות את תפיסת המשטרה והממשל כדי שיעשו משהו בנידון.:evil:

ממש מסכנה.:cry:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

פשוט בושה.

אני לא יודע, איך אנשים כאלה מצליחים לישון בלילה.:evil:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

גנב הוא גנב בכל מקרה לא משנה איזה רכב הוא יגנוב.

אני לא חושב שהוא בא לרכב ואמר לעצמו..."אמממ האוטו הזה של אישה בודדה, אז בוא נגנוב רכב אחר"

צריך להחמיר את הענישה עם הגנבים...אני זוכר שראיתי בתוכנית טלויזיה, שתופסים רכב "גנוב" מי שנהג ברכב טען שבכלל אמרו לו להעביר את הרכב, או שזה רכב שלו...ואז הוא יוצא כמעט זכאי...בושה!!!

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי זכור שראיתי בטלויזיה תוכנית על גניבות מכוניות, רואים שוטר שעוצר גנב רכב ואומר לו: "מה אתה עושה כבר פעם רביעית שאני עוצר אותך החודש" ושלא תיגדו כל פעם הוא תפס אותו על חם. צחוק מהעבודה של המשטרה

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

שלום רב.

אכן מקרה מרגיז ומקומם!

אבל מה שמוזר שעדייו בשנת 2009,ובשנים שקדמו רוב יצרניות תעשיות הרכבים,משקיעות במיטב המוחות,

ובמיטב המכשור המודרני והאלקטרוניקה הכי חדישה לתפעול רכב ,אבל בנושא המיגון מפני גניבה,הן משתמשות בציוד שכל מחבל שבקושי סיים כיתה א' מפצח ב 60 שניות.

ולרשוית אכיפת החוק,בצעו מארבים,בצעו מחסומי פתע,בקיצור תזיזו תתחת.

בתודה.

פורסם
שלום רב.

אכן מקרה מרגיז ומקומם!

אבל מה שמוזר שעדייו בשנת 2009,ובשנים שקדמו רוב יצרניות תעשיות הרכבים,משקיעות במיטב המוחות,

ובמיטב המכשור המודרני והאלקטרוניקה הכי חדישה לתפעול רכב ,אבל בנושא המיגון מפני גניבה,הן משתמשות בציוד שכל מחבל שבקושי סיים כיתה א' מפצח ב 60 שניות.

בתודה.

מוזר? אותי זה ממש לא מפליא.

תראה איך זה עובד... אתה קונה רכב, גונבים לך אותו, אתה קונה רכב חדש.

למה שחברות הרכב ימנעו את זה?

פורסם
לי זכור שראיתי בטלויזיה תוכנית על גניבות מכוניות, רואים שוטר שעוצר גנב רכב ואומר לו: "מה אתה עושה כבר פעם רביעית שאני עוצר אותך החודש" ושלא תיגדו כל פעם הוא תפס אותו על חם. צחוק מהעבודה של המשטרה

מבויים אחי.

אם שוטר תופס שבל"ר אחד פעם בחצי שנה זה נחשב טוב.

פורסם
שלום רב.

אכן מקרה מרגיז ומקומם!

בתודה.

אין מה לעשות

על כל פתרון מיגון, יוציאו כלי שפורץ אותו, ואז יוציאו עוד הגנה כלפי הפריצה הזאת וחוזר חלילה...

מלחמת הפריצות/מיגון בחיים לא תגמר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מוזר? אותי זה ממש לא מפליא.

תראה איך זה עובד... אתה קונה רכב, גונבים לך אותו, אתה קונה רכב חדש.

למה שחברות הרכב ימנעו את זה?

שלום רב.

יכול מאוד להיות שאתה צודק,אך להזכירך,אינטרס יצרנית הרכב, והאינטרס שלך ושלי,לא אותו אחד.

ז"א אם הייתי רוצה לקנות רכב ב 100.000 ש" והייתי יודע שהרכב גניב, כמו למשל המגנום בדרום,והיתי צריך להשקיע בו

עוד 15.000 ש"ח על מיגון,מה שהיצרן לא עשה בשבילי,ובסוף הרכב היה נגנב,

לא הייתי קונה רכב כזה בול,פעם שניה.ושוב יכול להיות שאתה צודק,אך המשוואה שלך לא כזו פשוטה. זה לא 1\1.

אנשים לא חמורים.ובד"כ לומדים על עצמם מטעויות שקרו אצל אחרים.זו דעתי.

בתודה.

פורסם
אני חושב שאם הגנבים היו יודעים ממי הם גונבים (מנובלים ככל שיהיו) הם לא היו עושים זאת.

אדם הבוחר בדרך הפשע ואינו הולך בתלם, בדרך הישר, לא יפעיל שיקול דעת ויחשוב פעמיים של מי הרכב/רכוש, ולאיזה צורך הוא משמש.

גנב פשוט פועל ללא חשיבה וללא מצפון, כך ששום דבר לא ימנע ממנו לחזור על מעשיו ואולי לגנוב שוב מאדם הזקוק לרכב לצורך טיפולים חשובים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה הפלא שגונבים פה על ימין ועל שמאל, בתי המשפט "המכובדים" נותנים עונשים מגוחכים , אם בכלל לגנבי רכב .

הבסורד הוא שתראו למי נותנים להרכיב את המיגון, בהרבה מקומות לבני דודינו שלא צריך להכביר עליהם במילים

פורסם

המשטרה תופסת הרבה גנבי רכב, בית המשפט משחרר אותם למעצר בית של 14 יום או 100 שעות עבודות שירות, כשבעצם הם יכולים לקבל 10 שנות מאסר בפועל.

Xbox12341

• תוכן חדש...