Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

ברשותי ניסאן סאני 94 ידנית מוזרקת.

מאז שהרכב נמצא בבעלותי קיימת תופעה שהרכב לא תמיד מניע בפעם הראשונה, אפשר לומר ש-90%, וגם אם הוא מניע בפעם הראשונה אז הוא מתחיל מגמגום של כמה שניות כאשר הטורים באזור ה-400 ואז הטורים עולים ומתייצבים ל-1500 כאשר במנוע קר, כשהמנוע חם אז ל-850.

הרכב עבר 189 אלף ק"מ, אם זה שייך אז יש מצבר של 80 אמפר ואלטרנטור שהוחלף אתמול.

הרכב עובר טיפול כל 7 אלף, זאת גם מאחר ורוב הנסיעות בתוך העיר.

אשמח לקבל עזרה.

תודה רבה ושבוע טוב ושקט.

פורסם

הוחלפו 3 בתי מצערת ובכל ה-3 קיימת התופעה.

כמו כן בוצע ניקוי מזרקים לפני כשנה, הבעיה הייתה גם לפני הניקוי.

מה אני אמור לבדוק במערכת ההזרקה?

תודה.

פורסם

מצטערף לmotorishta

האם לאחר איפוס המחשב יש צורך לקייל את המערכת דרך המחשב?, כי יש הטוענים שכן ויש כאלה שלא, אז אם אפשר לקבל דעה מוסמכת בנושא.

ד'א אני שואל כי אני גם בעל סאני כמו של פותח השרשור ויש לי רעידות בסרק ללא קשר לתושבות המנוע(נבדקו)ממש כל המכסה מנוע רועד, ואז אמרו לי שאני חייב ללכת למורשה אוו כל מוסך אחר בעל מחשב לכיוון ידני של יחסי דלק ואוויר בסרק אוו לאיתור תקלות באחד מהחישנים אם כן איזה יכול לגרום לתופעות הנל?

תודה רבה@

פורסם

הייתי הולך לשני כיוונים: בדיקת לחץ דלק (פחות סביר) ואינג'קטורים דולפים (סביר יותר).

האם כאשר המנוע קר \ בימים קרים ההנעה חלקה יותר? האם ניסית להניע את הרכב לאחר יומיים-שלושה של מנוחה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין חשיבות לימים קרים או חמים.

בקשר להנעה של מנוחה של יומיים או שלושה, אז כן יצא לי כמה פעמים שלא הנעתי את הרכב, זה כאשר יוצא לי לסגור חמשוש בבסיס, אבל גם לזה אין חשיבות.

כמעט תמיד יוצא לי להניע את הרכב רק בפעם השניה.

איך מבצעים בדיקת לחץ דלק?

פורסם

מה זה פעם שנייה? כמה פעמים נראה לך שהסטרטר מסתובב עד שאתה מצליח להניע?

לחץ דלק בודקים עם שעון ייעודי, מתחבר על צנרת הדלק אחרי הפילטר או החליל. גש למכון הזרקות מומחה והוא יעזור לך לאתר את התקלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפעם הראשונה נחשבת כאשר הסטרטר מסתובב כ-6-7 פעמים ואז אני כבר מפסיק את ההתנעה.

בפעם השניה אחרי סיבוב או 2 אני מצליח להניעה.

השאלה השניה שלי היא למה כאשר אני כן מצליח בסוף להניע קיימת לפעמים תופעה שהטורים באזור 400 ואחרי זה עולים ולא ישר עולים?

אצל nadavboblil יש רכב אחד על אחד כמו שלי רק עם סטרטר שונה משלי, אצלו בסיבוב הראשון או שני הרכב מניע ובלי נפילות טורים.

האם יש קשר לסטרטר?

פורסם

מתעלק! כמו שרשמתי למעלה מדובר באותו סוג רכב

היום פתחתי את המכסה של הפילטר אוויר(הקופסה המולבשת על בית המצערת) ופתאום נכבה לי הרכב ולאחר הנעה חוזרת ללא מכסה הפילטר הרכב גמגם כחצי דקה ואז החליט להכבות שוב וכמובן שזה שיגע אותי והפכתי חצי רכב,והגעתי למסכנה ששיניתי למד כמות אוויר את הנתונים שלו בצורה חריגה בכך שנתתי לו האוויר בצורה חופשית ז'א ללא בית מסנן האוויר, והפלא ופלא כשהחזרתי את בית המסנן, הרכב עבד כרגיל (טיפה רועד)

האם יש הסבר מדעי לעניין?

האם צריך ללכת לכוון את מחשב הרכב דרך מחשב כדיי להתגבר על הרעידות קורות רק בסרק ורק שהמזגן כבוי(שקורות גם על 900סל'ד)?, אוו אולי לשחק עם הבורג של כמות אוויר בסרק ?

ד'א ברגע ששמתי אצבע על החור של הארפלאומטר שנמצא ממש בלוע של המצערת (חישן אוויר) הרכב שוב כבה!

תודה על הקריאה ומצטער ששגעתי הלווי ומשהו מכיר את המערכת על בוריה ומוכן לשתף!

פורסם

motorishta, אינג'קטורים דולפים גורמים לתופעה שציינת. התנעה קשה, גמגום ואז הכל מתייצב. דלק דולף לחלל הצילינדרים, מה שמאוד מקשה על ההתנעה ועד שהדלק לא מתאדה או נשרף המנוע מקרטע.

גש למכון הזרקות שיחבר לך מד לחץ דלק ותראה מה קורה. אם לאחר כיבוי הרכב והמתנה לאורך פרק זמן ארוך הלחץ מאבד חצי באר ומעלה יש תקלה. יכול להיות שהדלק חוזר למיכל הדלק בגלל שסתום חד כיווני תקול (למרות שגם זה לא יגרום לתופעה שציינת) או לחילופין האינג'טורים דולפים והדלק פשוט זורם לחלל הצילינדרים, מציף אותם ו... :?.

אופצייה שנייה אך פחות סבירה לדעתי היא בעייה חשמלית \ אלקטרונית כמו חיישן מזייף, מגעים, קודן או אזעקה.

אני ממליץ לך בחום לגשת למכון ההזרקות של משה זר בפתח תקווה ולפנות לעובד הכי נפלא שלו בעולם חיים יוד שפעיל גם כאן בפורום תחת אותו שם. מאוכזב לא תצא משם :wink:

בובליל (יש קשר?) - ברכב מבוקר מחשב לא נוגעים בשום בורג כיוון ושום נעליים, כמו כן גם את המחשב לא מכוונים. אם אתה רוצה להיות בטוח שלא נרשם קוד תקלה או לאפס - נתק את המצבר לרבע שעה ותחזיר. יכול להיות שיש לניסאן פטנט אחר לאיפוס המחשב, אבל באלמרה משנת 94' מסופקני.

איתמר.

פורסם

למזלי אין :)

בכל מקרה בישביל ההשכלה, אני ואלי (motorishta) חברים ועובדים תמיד על הרכבים שלנו ביחד.

אני יכול להגיד שלי יש את הבעיה עם הרעידות בסרק (ואני יכול לחיות עם זה) ולאלי יש את הבעיות עם ההנעה בכל שעות היום.

הבעיה שיש לנו אינדיקציה אחד מהרכב של השני, כי כל פיפס קטן שלא קיים אצלי ויש אצלו אוו ההפך מבחינתינו זו תקלה

בכל מקרה אנחנו רוצים הכי טוב בישביל הרכב ויכול להיות שקיים זיוף באחד החישנים אוו באחד האינג'קטורים ומכיוון שיש לנו סאני נוספת לחלקים אז ניסינו כבר ה'ח אינג'קטורים וללא שיפור בהנעה ויש לנו בלי עיין רעה את כל מה שצריך כולל ידיים טובות!

מה שכן הרכב שלי יותר חזק מהרכב של אלי ומה שאני אמרתי לאלי שיכול להיות שיש איזו שהיא ירידה בביצועים ברכבו וכך גם יחסי הדחיסה בזמן ההנעה

הרכב של אלי ביקר אצל חיים יוד אדם נפלא בעל לב זהב,הבעיה אצל חיים שאין לו תבנית למרססים ובגלל זה לא ניתן לקבל אצלו אנדיקציה מלאה לגביי טיב ארבעת המזרקים!

האם יש משהו בדבריי?

פורסם

אשמח לקבל המלצה לבעל מקצוע מאזור המרכז בתחום ההזרקה שקיימים אצלו תבניות למרססים על מנת לקבל אינדיקציה על המזרקים.

תודה רבה ולילה טוב.

• תוכן חדש...