Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נורות כרית האוויר נדלקה לי! פיאט בראבו שנת 98. קראתי בספר שאחרי 10 שנים האבקת שרפה מתייבש ותידלק מנורה שאומרת ללכת למוסך. האומנם זה רק אבקת שריפה אם כן כמה עולה במוסך המרכזי? כמה עולה חיישן? והאם מישהו יודע אם חס וחלילה זה לא יפתח במקרה של תאונה? :roll:

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

כשנורת כרית האויר דולקת המע' אינה פעילה וחס וחלילה במקרה תאונה לא תיפתח כרית האויר, גם במצבים שהיא אמורה להיפתח.

ברוב המקרים התקלה הנה לא מכרית אויר עצמה שמכילה נפץ פירוטכני, אלא מ"סליל שעון", שזה מע' מגעי חשמל מסתובבים, מתחת לגלגל ההגה להעברת החשמל אל כרית האויר ולחצני הצופר.

אפשרות נוספת ויקרה יותר הנה תקלה במחשב כרית האויר הנובעת בגלל נזילת מיים מרדיאטור החימום הפנימי על מחשב כרית האויר.

רק בסבירות האחרונה התקלה הנה מכרית האויר עצמה.

יש לבצע בדיקה של המע' עם מחשב/סורק אבחון המופעל ע"י אדם מיומן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רפי, אני חושב שהמקרה שלי זה היקר ביגלל שכל שבוע אני ממלא מים למרות שהרדיאטור שבחזית הרכב (לא הפנימי) חדש ואמרו לי במסוך שהם לא רואים נזילה מהצינורות או משהו כזה,לא הבנתי מאיפה יש נזילה ולמה פתאום נדלקת לי נורת כרית האוויר.

אם הצופר שלי עובד רגיל זה אומר שזה לא הסליל נכון? :roll:

נ.ב

האם בכל מה שקשור לתיקון רדיאטור פנימי יהיה צורך לפרק את כל הדשבורד ?

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...