Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר השבטת האוטו הקודם ( שממש אהבתי :

אמא שלי קנתה C4 שנת 2006

באוטו יש רדיו מקורי שמגיע עם מסך קטן כזה ששולט על כל מיני אופציות.

מה יהיו ההשלכות של פירוק הרדיו והתקנת רדיו דיסק אחר?

יש אפשרות איך שהוא לחסוך את החסרונות האלו ע''י מתאם או משהו?

העניין חשוב מאוד כי אני לא רוצה להישאר עם המקורי אבל לאמא שלי לא ממש איכפת והיא אפילו מעדיפה מקורי עם

עם הפירוק יפגע באופציות אחרות..

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אל תפחיד אותו יותר מידי. אופציית החיפוש תיתן מענה. יש לא מעט אנשים שהחליפו כאן את המכשיר המקורי ביניהם אחד ממנהלי הפורום.

פורסם

עשיתי חיפוש, לא הצלחתי לראות אנשים שעשו את זה.

אני מחפש פתרון מקסימלי להלחפת הHU במינימום פגיעה בשליטה על מערכות הרכב.

ובין היתר מחפש מתקין שידע לעשות זאת.

תודה רבה.

פורסם

בגדול לא צריכה להיות בעיה וזה לא ישפיע על הרכב. רק דבר אחד ישנו וזה אם אתה נכנס למוסך ישנם תיכנותים שנעשים ע"י המכשיר המקורי. אז פעם בכמה שאתה נכנס למוסך יש סיכוי שתאלץ אולי להחזיר את המכשיר המקורי.

לגבי מתקין. לא צריך מישהו מיוחד רק לדאוג שבהתקנת המכשיר השתמש בקונקטורים מתאימים ולא יחתוך צמות מקוריות של הרכב.

פורסם

המסך שנשלט ע''י הרדיו המקורי ימשיך לתפקד?

השעה, התאריך, ומנגנון פתיחת דלתות, נעילה, כל הדברים האלו שמוצגים במסך לא יפגעו?

הכוונה שלי אם פשוט הרדיו לא יופיע שם, אני רוצה להיות מודע לכל ההשלכות.

תודה רבה :)

פורסם

הרדיודיסק ב-C4 משמש לכיוון השעה/תאריך/שפת מחשב דרך ועוד, הוצאתו לא תשנה כלום מלבד היכולת לכוון את הדברים הללו.

פורסם

אוקיי תודה רבה לעונים.

יש אפשרות כזו בחברה לקנות מערכת מובנית אבל שונה וזו הקיימת בדגם שלנו ? ( הדגם הפשוט )

משהו איכותי יותר ? אולי של דגם מתקדם יותר?

• תוכן חדש...