Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר

סאב

רמקולים

ומערכת

אלו הפרטים המדוייקים והדגמים:

מגבר Mac Audio zx4500

רמקולים MOREL TEMPO 6x9

סאב Rockford P212S4 + קופסה מקצועית MDF מהאיכותיות בקיצור

רדיו דיסק DVD לרכב AVHP5050DVD Pioneer

כמה צריכים לקחת לי על התקנה בחיפה רדיו או במקום מומלץ להתקנה באיזור חיפה.

בנוסף חשוב לי תשובה לגביי ההתקנה בחיפה רדיו

תודה רבה לעוזרים הנחמדים

פורסם

בתהליך התקנה בדרך כלל המתקין משתמש בחיווט משלו {אלא אם כן אתה קונה משהוא ספציפי},כיוון שאין לך רכיבי היי אנד

לא צריך להשתגע על חיווט האיכותי ביותר,מה שחשוב שקיט ההתקנה למגבר יהיה בעובי 4 גאוג

חיווט לרמקולים 16 גאוג ,ואם אפשר שיהיה מחברה בעלת שם כמו מונסטר או סטינגר.

כיוון שאין לך רמקולים קדמיים להתקין,עלות משוערת צריכה להיות 500 שקל להתקנה+חיווט ברמה טובה.

פורסם

אוקיי תודה רבה.

עדיף לבוא למתקין עם חיווט מראש (אם כן מאיפה לקנות או לתת למתקין שישים מה שבא לו?)

מישהו שמע לאחרונה כמה לוקחים על הכל כולל התקנה וחיווט בחיפה רדיו.

פורסם

אין שום צורך בכבל 4 AWG למערכת הנ"ל סתם הוצאה מיותרת

כל קיט חיוות של 8 AWG שנימכר היום בחניות יעשה את העבודה ולא יפגע ברמת השמיעה.

פורסם

אי אפשר להגיד לך מחיר בדיוק,מהסיבה הפשוטה שהתקנה בכול אוטו היא אחרת אם תתקין את אותם רכיבים

במרצדס 500 יקחו לך משמעותית יותר כסף מסובארו ג'סטי.

500 שח זו הערכה דיי קרובה,לרוב המכוניות המשפחתיות

אני לא הייתי ממליץ לך לחפש אביזרי התקנה במקומות אחרים אם אתה מתקין ברדיו חיפה בטוח יש להם

חיווט במספר רמות במקום,הכי טוב שתלך אליהם {אם הם קרובים אליך} או תרים טלפון ותשאל אותם על טיב החיווט.

תגיד להם שאתה מעוניין שהחיווט יהיה כמו שציינתי,ותבקש הצעת מחיר לרכב שלך.

קיט התקנה טוב למגבר צריך לכלול את החלקים הבאים:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1397

פורסם

לא מבין איך אתם נותנים לבן אדם הערכת מחיר מבלי לדעת איזה רכב מדובר? מה דורשת התקנת רמקולים 6X9? האם לחתוך פח? האם על מגש? האם צריך הגבהות? האם מועבר חיווט בדלת ולא המקורי ? ואם מדובר בהונדה סיוויק משפחתית רגילה וצריך להעביר חיווט בדלת? איזה סוג של חיווט? AUDIO KING נכון שכתבת "אי אפשר להגיד לך מחיר בדיוק" וצריך לדעת באיזה רכב מדובר, אבל לא לפני שהערכת שהמחיר הוא 500 שקל, שעם המחיר הזה הוא ילך למתקין.

מה שאני מציע לך אליקו זה לגשת למתקין לקבל הצעת מחיר להתקנה לשאול בדיוק מה כוללת ההתקנה? ולחזור לשאול פה האם המחיר סביר.

פורסם

אוקיי אז ככה מדובר בסיאט איביזה 2003 3 דלתות

מאחורה אפשר להוציא את המגש אני כמעט בטוח שהוא מפלסטיק עם הבד.

מה ייתן לי לעשות הגבהות לרמקולים?

בנוסף להגיד לבחור שייתן לי חיווט משלו כולל ההתקנה שיתן לי מחיר סופי ונסגור העסקה?

פורסם

"אלפיין" כל מילה ומילה לך היא פלדה אבל מה לעשות כל אחד נעשה מתקין בפורום הזה, כל אחד יודע את כל התשובות ואת כל עבודה ,אבל מה לעשות הדברים אינם בדיוק כמו בתאוריה יש גם את המעשי .

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
בתהליך התקנה בדרך כלל המתקין משתמש בחיווט משלו {אלא אם כן אתה קונה משהוא ספציפי},כיוון שאין לך רכיבי היי אנד

לא צריך להשתגע על חיווט האיכותי ביותר,מה שחשוב שקיט ההתקנה למגבר יהיה בעובי 4 גאוג

חיווט לרמקולים 16 גאוג ,ואם אפשר שיהיה מחברה בעלת שם כמו מונסטר או סטינגר.

כיוון שאין לך רמקולים קדמיים להתקין,עלות משוערת צריכה להיות 500 שקל להתקנה+חיווט ברמה טובה.

בוא תסביר לי בבקשה איך אתה מכניס גם כבל 4G וגם כבלים מחברות איכותיות כמו מונסטר ו/או סטינגר+ התקנת מגבר 4 ערוצים +התקנת 9*6+התקנת רדיודיסק DVD + סאב וכל זה ב500 ש"ח?

מעבר לעובדה שלמגבר 4 ערוצים סטנדרטי אין ממש צורך ב4G- אבל גם אם היית מחליט להתקין כזה כבל יש לך בכלל מושג כמה עולה מטר של 4G של סטינגר/מונסטר/אודיסון וכו'?

יש לך מושג כמה יעלו לו זוג כבלי RCA של מונסטר/סטינגר?

יש לך מושג כמה יעלו לו כבלי רמקול של מונסטר/סטינגר?

אתה יודע כמה עולה בית פיוז של סטינגר או מונסטר?

כמה עולה גם מפצל (מ4G ל2 של 8G) של סטינגר/מונסטר/אודיסון ושאר ירקות?

כמה עולה פלטת עץ+לבד להתקנת המגבר?

ואיפה עבודה? מתקינים גם צריכים להרוויח על עבודה כזאת שלוקחת כ3 שעות אתה יודע..

ועכשיו גולת הכותרת, אין לך מושג באיזה רכב מדובר ומה נדרש בכלל בהתקנה.

אתה כותב שלא צריך "להתפרע" על כבלים יקרים אבל ממליץ לו על סטינגר ו/או מונסטר.

ולאחר כל הנעלמים במשוואה הזאת אתה גם זורק מחיר שפשוט תלוש מהמציאות ולא רלוונטי בכלל להתקנה כזאת עם חיווט כזה.

אם אתה לא יודע אתה לא חייב להגיב, אבל לתת לאדם המלצה כזאת+ מחיר זה פשוט אסון,אח"כ הוא ילך למתקין עם רשימת המכולת שסיפקת לו, יקבל הצעה של איזה 1200 ש"ח ואז הוא יחשוב שמנסים לרמות אותו, אבל בפועל רק החיווט הזה עולה יותר מ500ש"ח.

under construction..

פורסם
אוקיי אז ככה מדובר בסיאט איביזה 2003 3 דלתות

מאחורה אפשר להוציא את המגש אני כמעט בטוח שהוא מפלסטיק עם הבד.

מה ייתן לי לעשות הגבהות לרמקולים?

בנוסף להגיד לבחור שייתן לי חיווט משלו כולל ההתקנה שיתן לי מחיר סופי ונסגור העסקה?

לך לרדיו חיפה מחר וקבל הצעת מחיר מתקינים קונים את הכבלים בגלילים של עשרות מטרים

ובגלל זה התקנה כזו תעלה לך זול יותר מלקנות קיט למגבר במקום אחר,בקש שההתקנה תהיה בעובי הכבלים שציינתי

רצוי שכבל ה-RCA יהיה איכותי מחברה בעלת שם.

פורסם

לא עדיף לקנות איזה ערכת חיווט אתם יודעים באריזה ומשם להביא לו?

או שבוא נגיד אני נוסע לאוטוס וקונה את כל החיווט שם עדיף?

פורסם

באתי עם 2 מכוניות זה דבר ראשון..

אוקיי אז ככה זה מה שבוצע:

מהאוטו הראשון- פירקו לי את המערכת המגבר והצינג'ר והתקינו לי שם מערכת מעפנה שבקרוב האוטו ימכר.

לאוטו השני (שלי)- הורכב ככה:

מגבר Mac Audio zx4500

רמקולים MOREL TEMPO 6x9

סאב Rockford P212S4 + קופסה מקצועית MDF מהאיכותיות בקיצור

רדיו דיסק DVD לרכב AVHP5050DVD Pioneer

צ'ינג'ר פיוניר.

כולל פירוק חיווט והרכבה של הכל.

550 שקל בגלל שדוד שלי מכיר את שי.

מה דעתכם על המחיר לעבודה?

לפי דעתי שומעים פצצה.

מבסוט אש

• תוכן חדש...