Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שבו אפשר לשים באותה שורה 3 כסאות ביחד.

חששתי שאני אאלץ להסתפק בצרפתיות (אל תקפצו עלי, עברתי שרשורים אחורה וראיתי את הדיעות לכאן ולכאן, אני התנסיתי רע עם רנו מגאן ואשמח לא לקנות רכב שלהם).

אחרי שחיפשתי נתקלתי בוויואנט, בעיקר מליסינג, שנראית מאד פשוטה (אבזור פלסטיקי שלא מתקרב לגימור הצרפתי) אבל מרווחת ונוחה. מה שלא מצאתי כמעט היה מידע על האמינות שלה. גם פה בפורום המעניין מאד שלכם לא מצאתי כמעט התייחסות לוויואנט.

כרגע ההתלבטות היא בין פ'גו 307 SW לבינה. הפ'גו אני מניח תהיה שנת 2005 והיא נראית לי עדיפה מעל הסניק והסיטרואן פיקאסו מאותה שנה. אגב וויואנט מודל 2006 זולה יותר בכמעט 20000, כשהפ'גו יותר מוכרת אבל לגבי השברולט (או דאייהו בשמה האמיתי) אני לא כל-כך יודע.

אני גם לא יודע לגבי שוק עתידי, ובהנחה הסבירה שאני קונה מכונית לפחות ל 3 שנים הייתי רוצה לדעת קצת יותר על האמינות שלה אחרי כמה שנים

תודה,

דודי

פורסם

בחברה הקודמת בה עבדתי היו לנו 7 ויואנטים כולם היו בני פחות משנה וחצי, כאשר 5 היו בני פחות משנה.

צריכת דלק שערורייתית של 1:7 ק"מ לליטר בנסיעה ממוצעת מעורבת.

מערכת ABS שמתחילה לעבוד תוך נסיעה על כביש בין עירוני ללא לחיצה על דוושת הבלם קרתה לכמה מהמכוניות (לא קשור לגיל, קרתה גם בשתיים מהשלוש ה"ותיקות" וגם בחדשות).

פלסטיק מתפרק (עד רמה של ספסל אחורי שבור באחת מהן, ולא כתוצאה מהתעללות מוגזמת).

חלונות חשמל שלא מתפקדים ללא סיבה היתה תקלה אומנם נדירה אבל קיימת.

אישית לא הייתי לוקח את הדבר הזה בתור רכב למשפחה. עם כל הבעיות שאמורות להיות בסניק טוב עשרות מונים וכך גם הקסארה פיקאסו.

אני מכיר כמה מגאנים וכמה סניקים שבממוצע נכנסים אולי עוד פעם בשנה למוסך בהשוואה למכוניות הנחשבות מאוד אמינות אחרות.

פורסם

חד משמעי אם תוכל למצוא הפיקאסו עולה בכל התחומים על ה"שברולט" הזו.

הפיקאסו מרווחת הן לנוסעים ומטען , בטוחה עם 4 כוכבים , 4 כ"א ומערכת ESP החל ממודל 2000.

יש לבדוק שלוח השעונים עובד במלואו , ושכל אביזרי החשמל מתפקדים , ושהתיבה האוטומטית מעבירה הילוכים בצורה חלקב.

במידה ולא , צפה להחלפת שסתומי גיר חשמלים בעלות של 2000 ש"ח.

מעבר לזאת לא ידוע על כל בעיה ברכב, מנוע 2 ליטר של פיזו עושה את עבודתו נאמנה ומשנע את הרכב בקלילות.

בעיר אתה יכול לצפות לצריכה של 1:8 , מחוץ לעיר 1:12 ואף יותר אם אתה קל על הדוושה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מודה לכם על התשובות זה מחזק את ההרגשה ההתחלתית שלא ללכת על רכב שנראה "זול מדי". אני לא רוצה לחסוך 15000 בקניה אבל לשלם אותו בתשלומים ובעצבים.

לכן גם אני לא אקנה רנו : אני בטוח שיש אנשים שיש להם מגאן וסניק ולא קרה להם שום דבר. בסופו של דבר הבעיה היא לא ב 100% מהמכוניות, אבל יחסית לאחרים קורית בהרבה מכוניות. אני לא מכיר רכב אחר שמעבר להתנסות שלי שמעתי ונתקלתי בכל כך הרבה בעיות, כולל ברכבים חדשים. אם הייתה אפשרות של ליסינג מחבר'ה הייתי הולך על הסניק אבל כשזה אני שישלם על הכל פשוט לא מתחשק לי להמר עד כדי כך.

על הפיקאסו שמעתי שהיא יחסית בסדר אבל לא כל כך ראיתי אותה, שזאת הסיבה שהפג'ו דיפה עליה בעייני.

ואז עולה השאלה - האם יש יפניות שבהן נכנסים 3 כסאות ? :?

ולפני התשובה הברורה מאליה - אני לא מדבר על מאזדה 5 ודומותיה, בעיקר כי בהן יש 2 כסאות באמצע, ואני לא רוצה לשים ילד באופן קבוע במושב האחורי שצמוד לפגוש. לכן אני מוכר את הקאיה שלי מלכתחילה

• תוכן חדש...