Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה הפאנל שיש לי הוא ממש ישן הוא אפילו לא רדיו-דיסק, הוא בסיסי ביותר של KENWOOD ויש לי איתו Changer של 10 דיסקים גם של קנווד, חשבתי שהם יהיו ההתחלה בשבילי, ואיתם אני אשלב סט קומפוננט חדש + אולי מגבר אם זה יכנס בתקציב של 1000-1100 ש"ח, ואז מאוחר יותר אני אקנה סאב לשיפור ופאנל איכותי

אני עדיין מחפש המלצות לדגמים ספציפיים ומחירים, אין לי איפה לשמוע את הסטים האלה ברכבים אחרים ובגלל זה אני מחפש המלצות בשביל להזמין/לחפש יד שניה במקרה הכי גרוע

פורסם
אני אשלב סט קומפוננט חדש + אולי מגבר אם זה יכנס בתקציב של 1000-1100 ש"ח

:nono:

:mm_nah:

אל תתפתה לדחוף באלף שקל את כל העולם כי אתה מבין לבד באיזו איכות הרכיבים יהיו.

:mm_yeah:

אתה רוצה לשפר באמת את המערכת כמו שכתבת בכותרת? קח דוטק אוביישן של מורל

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577156&orderby=price

לאט לאט. אתה הרי רוצה לעשות זאת בשלבים אמרת. התקציב שלך גבוה יותר מאלף שח, אך אתה רוצה לפצל את ההוצאה.

אתה תגיע גם למגבר וגם לHU, אבל הבסיס שלך, כבר יהיה טוב.

זו דעתי, ובה אתה תרגיש שינוי מיידי - לטובה.

פורסם

הסט נראה מצויין, אבל אם כבר ולוותר על סט+מגבר ב- 1000 ש"ח הייתי רוצה אולי סט קומפוננט איכותי בכ- 800 ש"ח, קיים משהו כזה? שאני אוכל להנות איתו מהמוזיקה ובעתיד להוסיף לו מגבר טוב ופאנל איכותי?

תודה

פורסם
הסט נראה מצויין, אבל אם כבר ולוותר על סט+מגבר ב- 1000 ש"ח הייתי רוצה אולי סט קומפוננט איכותי בכ- 800 ש"ח, קיים משהו כזה? שאני אוכל להנות איתו מהמוזיקה ובעתיד להוסיף לו מגבר טוב ופאנל איכותי?

תודה

סליחה על הדאבל*

אחרי בדיקה היום קלטתי שה HU שיש לי ממש ממש ישן של קנווד, ואחרי שקראתי קצת בפורום הבנתי שקומפוננט איכותי יצטרך גם פאנל איכותי ובגלל זה, אני עדיין מחפש המלצות ל-2 החלקים האלו בשביל התחלה, ובעתיד להוסיף מגבר (ואולי אולי גם סאב).

התקציב עומד על 1100-1200 ש"ח, מה אפשר לעשות? ואם באמת אי אפשר להוציא מקסימום איכות מהתקציב, לכמה אצטרך לעלות? (בלי הגזמות וחריגה גדולה)

*רק רציתי לציין שאני שומע המון מוזיקה בעיקר אלקטרונית, ובגלל זה חשובה לי האיכות, אבל זה התקציב שיש אז.. מקווה שאפשר להסתדר

בינתיים מצאתי את הקומפוננט הבא:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PRO2160&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE

נראה לא רע, יש משהו אחר באותו מחיר/מחיר נמוך יותר? זה יהיה מספיק איכותי שבעתיד אם אני אוסיף מגבר יהיו תוצאות טובות?

עוד משהו-מצאתי באתר הזה מערכות שלמות שכוללות קומפוננט+רמקולים+מגבר במחירים של 1200-1600, מערכות של MAGNAT/JBL, מישהו מכיר אותם יש המלצות? מה דעתכם עליהם?

מחכה לתגובות, תודה רבה!

• תוכן חדש...