Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום ירד גשם אוך כמה שהתגעגעתי למזג אוויר הבריטי הזה שהאור טיפה כחלחל ויש את הריח של הגשם שמרים את כל האבק והעובש לנחיריים שלנו ואז אנחנו מבינים החורף הגיע ושוב הכינרת תהיה רחוקה מלהתמלא טוב נחזור לענייננו

הרכב שלי שנת 2002 עשה 62 אלף קילומטר, מתי אני צריך לבצע טיימינג לאוטו וכמה זה צריך לעלות לי החלק כולל עבודה כולל מע"מ

בתודה מראש לכל העונים

שלכם

בקיץ

בסתיו

באביב

ובחורף עם שוקו חם

בן

פורסם

האוטו שלך 6 שנים על הכביש.

נכון שנדרש להחליף ב - 90000 אך מומלץ לבצע זאת לאחר 4-5 שנים שהאוטו על הכביש ללא קשר לק"מ שהאוטו נסע כי הרצועה מתייבשת במשך הזמן.

אם כבר מחליפים אז שיחליפו גם מותחן ומחזיר שמן.

בברכה

פורסם

ברצועה הספציפית הזאת האם כדאי להביא מקורית מהחברה או גם חלופי יעשה את העבודה בדיוק כמו המקורי מה אתם אומרים ? והסבר קצר על מותחן ומחזיר שמן אם אפשר

• תוכן חדש...