Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

מדובר על גאסטי1.2 הזרקה שנת 93 ידנית.

יש לי רעש מין נקישה חזקה (רעש של מכה בין ברזל לברזל-מכה יחידה).

זה קורה כשאני מחליף הילוך ומתחיל להאציץ.או שמשחרר את הגז לשנייה ואז לוחץ על הדוושה ללא עדינות שוב.

זה קורה ר-ק כשההילוך משולב.כלומר, אם אני בניוטראל ולוחץ גז אין את הרעש הזה. שמתי לב שגם בפסי האטה הרעש של המכה נשמע היטב.

העניין התחיל כאשר עליתי בעדינות על מדרכה בגובה כ 4 ס"מ (כניסה לחנייה פרטית מהכביש).

פירקתי א תהגלגל וניסיתי להזיז את הדיסק וכל העסק מקדימה וזה לא זז.(אולי לא ניסיתי טוב מספיק וצריך לבדוק שם עוד משו?)

בדקתי חזותית את הקפיץ לבולם ואת הבולם.(גם ניסיתי להרעיד את הרכב לראות אם זה משם).

האם יש מצב שזאת הצירייה? איך ניתן לבדוק את זה?

מישהו יכול להמליץ על בדיקה לאבחון התקלה?

פורסם

בהחלט יש מצב שזאת ציריה,בעיקר מכיוון שזאת סובארו ג'אסטי וזאת אחת המחלות של הדגם הזה.

ובמיוחד לאחר שסיפרת שקיבלת מכה ממדרכה.

פורסם

נוכחתי לדעת שמדובר כנראה בתושבת מנוע.

זה אוחן ע"י כך שהרמתי את המכסה מנוע חבר שלי שיחק עם הדוושה כשהאוטו בהילוך וראיתי את המנוע פשוט זז אחורה.

לאחר מכן כיבינו את המנוע וניסיתי להזיז את המנוע אחורה בעדינות ושמעתי בדיוק את הרעש שאני שומע בהתחלת הנסיעה.

מחר אני אכנס עם הרכב למוסך. מישו יודע להאריך את הנזק? שלא יעשקו אותי במוסך מחר.

• תוכן חדש...