Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה לקנות מכשיר יד שנייה אם אפשר לקנות מכשיר ברמה מאוד גבוה חדש עם אחריות. מה ההבדל כזה עצום ?

דווקא נתוני היד שנייה מרים ההפך הרבה אנשים מוכרים את האקליפסים שלהם וזה מאוד מוזר יחסית.

ה9855 למשל זה דבר חם ביד שנייה אף תוך שנייה ולא הרבה מוכרים אותם שלא נדבר על ה9887 שכימעת ולא קיים בגלל שאלפיין דאגו לסרסר את הרדיו.

פורסם

איתמר לא קנה אקליפס מאחר ובתקופה שהוא חיפש רדיו דיסק טוב הוא העדיף לקנות בארץ במקום להזמין מחו"ל (טמבל, טמבל טמבל :brickwall:).

אם היום הייתי צריך לבחור מכשיר - אקליפס 7200MKII, בלי מצמוץ. כרגע יש מישהו באיביי שמור אקליפס 7200MKII בן שבועיים ב 350$ ב Buy it now. פחות מ 1,200 ש"ח :roll:.

אני עדיין עומד בדעתי שדווקא ברדיו דיסק האחריות היא הכי פחות חשובה. סה"כ המכשירים האלה אמינים וגם אם כבר צריך תיקון התיקון לא מאוד יקר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבל תמיד יכול לקרות איזה משו ואני מפחד על זה.למשל הפיוניר שיש לי כרגע לפני שנה בערך הוצאתי אותו מהרכב ואז באתי להחזיר ומשום מה כשחיברתי פתאום הוא נשרף ועשיתי הכל נכון

והתיקון לא כ-זה יקר אבל עדיין חבל לבזבז 250 ש"ח

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תוכן חדש...