Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי רנו קליאו שנת 96, מנוע 1400 שרכשתי ב2006 כמעת שנתיים... ביום רביעי הרכב בפעם הראשונה התחמם, ממש המחוג זז מעבר לקו החצי (2 נקודות ימינה) אז עצרתי בתחנת דלק בדקתי שיש מים (אני משתמש במים מזוקקים בלבד) המחוג חזר לאמצע אז המשכתי.

בחמישי בנסיעה הלוך לעבודה המחוג זז לפעמים ימינה נקודה או שתיים אבל אז חזר לאמצע, כך כל הדרך..

בדרך חזרה הוא עשה את אותו הדבר עד שהיתי ממש דקה מהבית ראיתי שהמחוג הגיע ל 3/4 מהדרך נכנסתי לחנייה בדיוק כשהנורה נדלקה/הרכב ציפצף ועלו אדים ממכסה המנוע.. פתחתי את המכסה, שחררתי את פקק המים כמובן שיצא זרנוק מים מהמיכל שהרטיב את כל הרכב, התרחקתי כמובן :roll: , נתתי לרכב להירגע 15 דקות ואז מיליתי מיים מזוקקים חיכיתי עוד 10 דקות ונסעתי הביתה...

האם יכול להיות נזק רציני מהתחממות?

היום נכנסתי לרכב ועשיתי בדיקה, הפעלתי את הרכב ולאחר 4 דקות המחוג הגיע לקו האמצע, שמתי לב שהמאוורר לא התחיל לפעול והמחוג המשיך לעלות, אז הדלקתי את המזגן והמאוורר כן החל לפעול, לאחר מספר דקות המחוג החל לחזור לאמצע אבל לא כל הדרך...

האם מישהו יכול לכוון אותי למקור הבעייה/האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

אני מפחד לקחת למוסך ואז יחליפו כל מיני חלקים בלי שאבין מה ולמה...

תודה לכם!!

פורסם

קודם כל אתה אמור למלא מים ירוקים ולא מזוקקים.

דבר שני ייתכן שתרמוסטט לא מתפקד, גע בשני הצינורות של הראדיאטור לוודא ששניהם חמים במידה שווה לאחר נסיעה, וכשהרכב כבוי לאחר נסיעה גע ברשת הראדיאטור לכל אורכה בזהירות כדי לוודא שהיא חמה במידה שווה כדי לשלול סתימה בראדיאטור.

נזק רציני? תלוי, יכול ללכת ראש מנוע , תבדוק שאין מעבר שמן למים וההפך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה על התגובה,

מזה מים ירוקים? ואיפה להכניס?

לגבי התרמוסטט האם הנעה של הרכב באותו המקום נגיד 10 דקות זה מספיק כדי לבדוק את 2 הצינורות?

תודה

פורסם

בצע חיפוש בפורום, היו אינספור דיונים על רכבים התחממות ונוזלי קירור. אין סיבה להתחיל את זה שוב במיוחד בשבילך.

פורסם

אני מתפלא מהשאלה, "מה זה מים ירוקים?"

אתה אמור למלא בראדאטור מים ירוקים , תקנה נוזל קירור פרסטון , בכל מקרה כשהרכב מגיע לטמפ' עבודה גע בשני הצינרות הם אמורים להיות חמים במידה שווה,

בכל מקרה אני ממליץ לך לסוע למכון ראדאטורים , בהקדם!! ולבצע ניקוי לראדיאטור ולוודא ששמים לך מים ירוקים, לבדוק את הטרמוסט אם הוא לא נדפק מההתחממות לראות שאין שמן במים, שהמשאבת מים עובדת כמו שצריך , בקיצור אל תזניח ותסע כמה שיותר מוקדם למכון ראדיאטורים לבצע בדיקה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ייתכן ויש לך אויר במערכת הקירור יש לבצע ניקוז אויר ע"י פתיחת הברז אשר נמצא על צינור המים העליון ובמקביל להרים את מיכל העיבוי גבוהה ככל האפשר יש לסגור את הברז רק לאחר שאתה רואה יציאת מים בלבד ללא אויר כמובן יש לבצע את הפעולה שהמנוע מונע!!

micket_pajero:evil:

פורסם

באמת שמתי לב שהצינור התחתון שיוצא מהרדיאטור נשאר קר לכן עשיתי ניקוי לראדיאטור/החלפת נוזל ירוק, במקום טיפה יקר אך מקצועי

וגם החלפתי את הטרמוסט ליתר ביטחון. זה פטר את בעיית ההתחממות.

אני מקווה שלא עשיתי נזק למנוע עקב ההתחממות.

תודה לכם על העזרה!

• תוכן חדש...