Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חשבתי לאחרונה על החלפת בולמי הזעזועים הקדמיים בגולף שלי,שעברו 110K.

אני סבור שמצבם עוד בגבול התקין,אך כידוע 110K זה לא מעט,בייחוד לבולמי זעזועים (האוטו בן 7 וחצי כבר...)

לשם כך אשמח לדעת אילו בולמים מומלצים לגלוף,כלומר אילו חברות,והאם בעצם כדאי לקנות מקוריים. אם כן מיהי החברה שמייצרת את בולמי הזעזועים לגולף הנ"ל (מנוע שני ליטר) והאם קנייה של בולמי הזעזועים בלי החותם של פולקסווגן (OEM) יביא לחסכון משמעותי.

איפה ניתן לקנות בולמים (ואני לא מדבר על מוסך מורשה) והאם ישנם כללים כאלה ואחרים ומה יש לבדוק לפני הרכישה.

אשמח לעוד טיפים ועצות מניסיון וידע.

תודה

פורסם

אתה מעוניין להשקיע ולשים משהו ספורטיבי או כמה שיותר מקורי? לגבי הספורטיבי אני לא יכול להמליץ לך אבל אני בטוח שלא חסר אנשים פה בפורום שיכולים.

אני אישית בעל V5 (אותו הרכב) והחלפתי בולמ"ז קדמיים ב 90K שהיו גמורים.

קפצתי למוסך רון שעשה לי את העבודה ובסוף הוחלט על בולמ"ז של זקס (אני חושב שזה SACHES) במקום המקוריים.

אני הייתי מאוד מרוצה וגם היה חיסכון בכסף, לא זוכר אבל כמה.

בהצלחה

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

התגובה שלי מתייחסת לתחליף למקורי, לא ספורטיבי.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
שלום

חשבתי לאחרונה על החלפת בולמי הזעזועים הקדמיים בגולף שלי,שעברו 110K.

אני סבור שמצבם עוד בגבול התקין,אך כידוע 110K זה לא מעט,בייחוד לבולמי זעזועים (האוטו בן 7 וחצי כבר...)

לשם כך אשמח לדעת אילו בולמים מומלצים לגלוף,כלומר אילו חברות,והאם בעצם כדאי לקנות מקוריים. אם כן מיהי החברה שמייצרת את בולמי הזעזועים לגולף הנ"ל (מנוע שני ליטר) והאם קנייה של בולמי הזעזועים בלי החותם של פולקסווגן (OEM) יביא לחסכון משמעותי.

איפה ניתן לקנות בולמים (ואני לא מדבר על מוסך מורשה) והאם ישנם כללים כאלה ואחרים ומה יש לבדוק לפני הרכישה.

אשמח לעוד טיפים ועצות מניסיון וידע.

תודה

חיים שלום,

במידה והרכב שברשותך לא היה בעבר רכב שטח אזי אין שום סיבה להחליף את הבולמים.

מנסיון שלי תקופת השירות של הבולמים הינה ארוכה יותר צ-150K.

כנס למוסך רון לשם בדיקה חינם אין כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום מרק

העניין הוא שהבולם הקדמי שלי חורק לעיתים (נגיד בעלייה על פסי האטה),וכריות הבולמים במצב תקין ככה שאני סבור שהרעש מגיע מכיוון הבולם.מעבר לכך חשבתי להשיב לרכב את נוחיות הנסיעה בעזרת בולמים חדשים,ףגם אם הנוכחיים עדיין תקינים.

לכן אשמח (בוא נאמר שאפילו לידע כללי) לדעת אילו בולמים מורכבים ברכבי,אילו מומלצים והיכן ניתן לקנותם.

תודה

פורסם
שלום מרק

העניין הוא שהבולם הקדמי שלי חורק לעיתים (נגיד בעלייה על פסי האטה),וכריות הבולמים במצב תקין ככה שאני סבור שהרעש מגיע מכיוון הבולם.מעבר לכך חשבתי להשיב לרכב את נוחיות הנסיעה בעזרת בולמים חדשים,ףגם אם הנוכחיים עדיין תקינים.

לכן אשמח (בוא נאמר שאפילו לידע כללי) לדעת אילו בולמים מורכבים ברכבי,אילו מומלצים והיכן ניתן לקנותם.

תודה

חריקות מהפרונט בגולף הן בדרך כלל תוצאת בלאי בגומיות המייצב הקדמי ולא מהבולמים. לפני שאתה מחליף בולמים בדוק את מצבן.

פורסם

שלום

החלפתי כריות בולמידם לפני 4 חודשים בערך,אולי קצת יותר.

האם החריקה יכול לנבוע מדבר אחר נוסף?כעיקרון אני מרגיש שהיא מגיעה גם רק מהבולם הקדמי השמאלי

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אני אישית מאד אוהב את הבולמים של חברת "זאקס"גרמניה

הם גם בין הספקים המקוריים (OEM )של הבולמים לגולף 4

בולם קדמי כזה מחירו כ 450 שח ואחורי כ 400 שח

האיכות כמובן ברמה של בולמים מקוריים לכל דבר ועיניין.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...