Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל, אין לי בעיות חום מנוע.

בעמידה אפילו של שעה המחוג יעמוד על 90 מעלות ולא יותר.

אבל מה שקורה, שבזמן נסיעה עירונית ממושכת, החום מנוע יכול לעלות עד ל100 אבל לא יגיע ל100 ולא יעבור אותו, גג ל98.

לא משנה מה אני יעשה עם הרכב החום מנוע לא עובר את ה98, וגם ממש נדיר שהוא מגיע אליו.

בנסיעה בין עירונית החום מתחת ל80 קבוע.

מה שמוזר זה, שאם נגיד אני נוסע בנסיעה איטית עירונית והחום מנוע הוא על 98, ואז אני מדליק את המדחס של המזגן, תוך כ30 שניות החום מנוע מתחיל לרדת. אפילו במצב עמידה, אם החום מנוע הוא 98, אני מדלחק את המדחס של המזגן ואחרי כחצי דקה החום מנוע מתחיל לרדת, אם אני אחזיק את הרכב במצב עמידה בצורה ממושכת עם מדחס דלוק, החום מנוע יגיע גם ל70 מעלות, כנ"ל בנסיעה עירונית.

האם המצב תקין?

פורסם

לא תקין.

נראה שיש לך בעיה במאוור של הרדיאטור. כנראה אצלך יש שניים אחת קבוע לקירור ואחד נוסף שדלק תמידי עם הפעלת מזגן. ייתכן שהמאוורר הראשי לא פועל בצורה תקינה (איטי / שרוף) ואז הוא מקרר כמו שהוא צריך. כשאתה מדליק את המזגן המאוורר השני פועל מיד ותמיד וכן הוא מקרר לך את המנוע.

וודא שהמאוורר הראשי תקין וזה יפתור לך את הבעיה

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תוכן חדש...