Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחתי להוסיף צריך לבדוק אם זה שמן מנוע או שמן גיר כי יש משאיות כמו שלי עם רדיאטור לקירור שמן הגיר

תגיד הסופרליינר הזה שלך?

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עלאא- תודה!

אני מדבר על ה-MH, לא סופרליינר- מכנית הם זהים, או לא?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה! אז, אתה אומר, שזה באמת לא חייב להיות משהו חמור, שיש מים?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תודה! אז, אתה אומר, שזה באמת לא חייב להיות משהו חמור, שיש מים?

צריך לבדוק ולשלול .מתחילים בדברים הפשוטים עד שמגיעים לסיבה

פורסם

היום, אחרי כמה חודשים של הפסקה- עשיתי "רענון קטן" לצ'יפטיין ולפורד: צ'יפטיין הונע, עבד כמה דקות, וזז כמה פעמים הלוך וחזור, ע"מ "לשחק" קצת עם הגיר והבלמים. טפו-טפו, הניע בשניה והכל בסדר. בניגוד לזה- הפורד, שכנראה התגעגע ונעלב מחוסר צומת לב בכמה חודשים האחרונים- לא רצה להניע ללא כל סיבה נראית לעין, ורק אחרי כחצי שעה של "התעללות"- סופסוף הניע, ולאחר מכן נסע למקום חניה אחר, המרוחק כחצי קילומטר מהקודם, ללא כל בעיה. אין לי מושג, מה זה היה, ולמה לא רצה להניע- אבל זה בחיים לא קרה לו, לא ככה- מקודם כל הבעיות שלו היו שהמשאבת ההזרקה נתקעת כל הזמן- הפעם דווקא הייתה בסדר, ובכ"ז לא רצה להניע! WTF?!:roll::?

פורסם

בפארק תעשיה רמת חובב באחד המפעלים יש כבאית תוצרת מרצדס עם קבינה כמו בצילום רק מאד מאד עתיקה (במספר רישוי 5 ספרות....ככה שתעשו חשבון בת כמה היא..) שרק אלוהים יודע איך היא משמשת רכב כיבוי עדיין .

והנה אחת בהווה כבאית

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בפארק תעשיה רמת חובב באחד המפעלים יש כבאית תוצרת מרצדס עם קבינה כמו בצילום רק מאד מאד עתיקה (במספר רישוי 5 ספרות....ככה שתעשו חשבון בת כמה היא..) שרק אלוהים יודע איך היא משמשת רכב כיבוי עדיין .

את התמונה שהעליתי (בתגובה מעליך) צילמתי לפני שבועיים.

ידוע שבסככות החירום שווכבות כבאיות בנות 40 ו50 שנה. כל עוד הרכב תקין והוא לא אמור להיות בשורה הראשונה של ההצלה, אלא כאקסטרה, אז למה לא בעצם. ואין בכך שום בעיה.

זה או שיהיו מעט כבאיות חדשות וזהו. או שיהיו מעט כבאיות חדשות וגם כמה ישנות.

אגב, בעבר סיייעתי מעט להביא לארץ כבאיות משומשות לנכנסו לשירות אחרי שיצאו משירות בארה"ב.

פורסם

אי לא יודע לגבי הכבאיות- אבל בחלק מהרכבים "המיוחדים" מספר 5 ספרות לא אומר כלום! ככה, למשל, אני מכיר אישית גרר משנות 70, עם מספר 5 ספרות, וגם מנוף משנת 72, גם עם 5 ספרות! עד כמה, שהבנתי- המספרים בכלים האלה עברו בירושה, או משהו כזה, תקנו אותי מומחי המספרים, אם טעיתי!

פורסם
צריך לבדוק ולשלול .מתחילים בדברים הפשוטים עד שמגיעים לסיבה

אובכן- המנוע מוציא וואחד עשן לבן כל בעם, כשעוזבים גז (וכמובן, גם כשרק מניעים). לא יודע, אם יעלם אחרי זמן-מה, כי יותר מ3-4 דקות המנוע לא עבד- נכבה, ברגע שעזבו גז. כשעובד- נשמע בסדר- אבל, בשבילי, ואני לא יודע, איך בדיוק הוא אמור להשמע!

בנוסף- לאוטו היה מנוף שהורד, ויחד איתו ירד חלק האחורי של השלדה (עם הרגליות, כנראה)!!! נראה לי מה-זה "שינוי מבנה"! אני מתאר לעצמי, שאם מורידים מנוף- צריך לעבור עמדה 1, לא? בטח ובטח, כשחותכים חלק מהשלדה!:cry:

בקיצור- לא נראה לי, שכדאי לי לגעת באוטו הזה, חבל ככל שיהיה!:?

פורסם

אה, וכמה בערך אמורים לעלות צמיגי 1100X24 משומשים במצב סביר, ואם בכלל ניתן להשיג אותם משומשים במצב סביר?:roll:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...