Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שביטלו את החוק הזה בקשר לאופנועים אבל אם יש לי רישיון ב' אז אני יכל להיוצא פטור מתאוריה לרישיון ג' ? .

כי אמרו לי שאשפר אחרי שניים זה כבר לא אפשרי .. נכון ?

תודה לכל מי שעוזר AND i am new ! .

פורסם

תה צריך וותק של שנתיים על הכביש בשביל להגיש מועמדות לפטור לרישיון ג'.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בתור נהג בעל רישיון מעל 15, אני יכול להגיד לך שישנן שאלות

בתאוריה על רכב משא הקשורות לעומסים וגבהים ,שאין אותם במבחנים

לדרגה ב ,לכן לא נאה לי שתוכל לקבל פתור ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

הנהיגה על משא קל, עד 15טון "בלבד" הנה מורכבת יותר, אחראית יותר ומסוכנת יותר. רישיון זה נותן לך גם אפשרות להסיע 8 אנשים (זהו *לא* רישיון ציבורי, להבדיל).

לכן אין שום פטור, וכן, החוקים אחרים, צורת הנהיגה אחרת. בנהיגה על משאית יש לחשוב הרבה יותר צעדים קדימה מאחר שמדובר ברכב כבד, איטי, וקשה יותר לתפעול. פספוס של הילוך בעליה יכול לגרום לעצירת הרכב. שימוש לא נכון בהילוכים ובבלם אגזוז בירידות עלול לגרום לתוצאות דרסטיות. אפילו חניה לא נכונה עשויה להסתיים ב"בריחה" של הרכב (נדיר אבל קורה).

כותב בתור בעל רישיון ג'.

התיאוריה אחרת וכך גם הלימודים. גש לתיאוריה וללימודים, ברגע שתופסים את העניין זה יכול להיות מהנה מאוד, ואפשר גם לומר שזה הופך אותך לנהג מיומן ואחראי יותר.

הפטור היחיד שאני מכיר הוא וותק של שנה או שנתיים ע"מ לעבור לשלב הבא, משא כבד. שלב אחרי זה - גרור (טריילר) זו כבר אופרה אחרת לגמרי.

בהצלחה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

דווקא תאוריה לעד 15 לא הרבה יותר מסובכת מרכב פרטי. יש אולי כמה תוספות קטנות, אסור לעקוף רכב עוקף, מטען יכול לבלוט ככה וככה מאחורה ומקדימה וכו' (נראה לי שאפילו יש את זה גם לרכב פרטי).

כשעושים מעל 15, בנוסף לתאוריה יש גם תקנה, שזה משקלים, סרנים, נגררים, הובלת חומר מסוכן, הגבלות גובה, מלא מספרים לזכור.

אם בהמשך תוציא מעל 15, תהיה פטור מהתאוריה ותעשה רק תקנה. (עכשיו אני לא יודע כמה זה רלוונטי כי אם אני לא טועה מעכשיו אחד התנאים ללמוד מעל 15 זה שנה ותק עם עד 15. בעצם עכשיו זה עד 12. בקיצור סיבכו את העניין).

• תוכן חדש...