Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאמא שלי סוויפט 2006 והרכב עדיין באחריות.

מה שצריך לעשות ברכב זה טיפול 30 אלף (לא כרגע אבל אני לוקח זמן בחיפוש מוסך), בלמים באותו הטיפול, פתיחת דיפון דלת נהג לתיקון כפתור נעילה מרכזית, ואולי גם פתיחת דשבורד בגלל רעשי מיסב שמשמיע המפוח של המזגן (ובטח אני אמצא עוד כמה דברים לתיקון).

אני גר ברחובות אבל לאחר טיפול ראשון במורשה פה בעיר, הבנתי שהם חסרי הבנה וידע ולכן בגלל שלא מדובר רק בטיפול פשוט, אני מעוניין במוסך רציני עם הבנה במכוניות ושלא ישלח אותי לדרכי עם הרעשים בטענה שהם תקינים. אני רוצה שבאמת יטפלו במה שדרוש כל עוד הרכב באחריות.

אין לי בעיה לנסוע גם לת"א, רק שבאמת המוסך יהיה מקצועי ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך. בשביל חאפרים יש לי את המוסך פה ליד הבית.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בת"א יש שני מוסכים טובים מאוד מורשי סוזוקי.

הראשון הוא דרך השטח ברחוב יגאל אלון. מוסך מורשה טוב, זריז ויעיל. החיסרון שלו הוא בעובדה שמדובר במוסך גדול והיחס לא תמיד אישי. אבל חוץ מזה, בהחלט אחלה מוסך עם מנהל עבודה שיודע לקחת אחריות על עבודה שלא בוצעה כהלכה.

השני הוא מוסך הגה שנמצא באחת הסמטאות של דרך פתח-תקווה (לא זוכר במדויק את השם). מוסך קטן, יחס אישי ועבודה מקצועית מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...