Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוואה זו מתבקשת כיוון שהקורולה נפסלה עד כה הרבה בגלל הגיר הרובוטי הבעייתי לכן השוואה של הגיר הידני משנה קצת את פני הדברים

פורסם

אנשים מדברים פה על דברים שאין להם מושג בהם.

קורולה רובוטית היא פשוט זוועה מוטורית,לא חסר שרשורים על האוטו הזה בפורום,תעשה חיפוש

בנוסף תעשה נסיעת מבחן אם עדיין לא נהגת על הרכב הרובוטי

דבר נוסף לקחת בחשבון מדובר בטויוטה באבזור בטיחותי חסר רק 4 כריות אויר:shock:,וללא בקרת יציבות

המחיר הוא לא אותו הדבר הקורולה זולה בכ5 עד 6 אלף שקל,לא ברור לגבי הצריכת דלק כנראה שתהיה עדיפה בקורולה,אם מדובר בליסינג,לא הייתי טורח והייתי הולך על הרכב הכי בטיחותי וזה הפוקוס.

אם מדובר ברכישה פרטית ניתן לשקול את הפוקוס בגלל מחירי הדלק והבדלים במחיר ההתחלתי של האוטו.

פורסם

צודק, אם אתה רוצה רכב ידני הקורולה לדעתי עדיפה, ותיקח בחשבון שהיא הכי פחות מאובזרת, תלוי מה אתה רוצה,

לדעתי יונדאי מציעה הכי הרבה.

פורסם
אנשים מדברים פה על דברים שאין להם מושג בהם.

קורולה רובוטית היא פשוט זוועה מוטורית,לא חסר שרשורים על האוטו הזה בפורום,תעשה חיפוש

בנוסף תעשה נסיעת מבחן אם עדיין לא נהגת על הרכב הרובוטי

דבר נוסף לקחת בחשבון מדובר בטויוטה באבזור בטיחותי חסר רק 4 כריות אויר:shock:,וללא בקרת יציבות

המחיר הוא לא אותו הדבר הקורולה זולה בכ5 עד 6 אלף שקל,לא ברור לגבי הצריכת דלק כנראה שתהיה עדיפה בקורולה,אם מדובר בליסינג,לא הייתי טורח והייתי הולך על הרכב הכי בטיחותי וזה הפוקוס.

אם מדובר ברכישה פרטית ניתן לשקול את הפוקוס בגלל מחירי הדלק והבדלים במחיר ההתחלתי של האוטו.

הכוונה במשפט האחרון היא כמובן לקורולה

פורסם

קורולה גם בגירסה הידנית לא הייתי לוקח, עקב איבזור דל, ואיבזור בטיחותי חסר.

מה הם חשבו להם ביוניון, לא ברור... (במחשבה שניה אני כן יודע, אבל אנני רוצה להעליב כל כך הרבה אנשים)

• תוכן חדש...