Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב קטן וזריז (דייהטסו שרייד או פורד פיאסטה) בסכום של עד 20K .

איזה מהדגמים עדיף ומה התקלות הנפוצות בהם.

תודה ואחלה יום

פורסם

מבין השתיים שציינת הייתי בוחר בפיאסטה. תמורת אותו הכסף תקבל הרבה יותר רכב.

בגדול לא הייתי פוסל רכבים מהשכרה. אבל היות ויש בשוק גם רכבים טובים מידיים פרטיות וקילומטראז' נמוך, אני לא רואה טעם להתפשר על רכב מהשכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי דעתי, שרייד עדיפה, היא מאוד חסכונית ואמינה, נכון אומנם שהיא קצת פחות משוכללת, אבל האם בכמוניות כאלו זה אחד משיקולים החושבים? בנוסף, אם כבר מדובר על רכב משוכלל יחסית, ממליץ להוסיף לרשימה פונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שריד! אין מה לחשוש מענין ההשכרה תפחית כמה שצריך )12-16 % ותתקדם האוטו הזה חסכוני ומעולה !!!

המון הצלחה !!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

יש מה לחשוש מעניין ההשכרה! רכב שהיה בבעלות פרטית לא עבר את מה שרכב "זונה" עבר בהשכרה.

לא חסר מכוניות שמורות במחיר מצחיק ( לא לכולם ) מפרטי. את עניין הפונטו היתי שם בצד, מנסיון מר מאוד של כמה מחברי.

לי יש פיאסטה ואני לא הולך להמליץ על שרייד כי אני לא מכיר. :idea:

הפיאסטה אמינה, קלה לעבודה ( טיפולים ותקלות ), זולה וחלקים כמו זבל. הפיאסטה שלי שנת 89 והיא לא מתפרקת כמו ה205 ( המזד**נת הזאת :evil: ) של אחותי.

דרך אגב, בפיאסטה שלי יש שרשרת טיימינג. וזה חוסך לי טיפול יקר פעם ב...

בהצלחה! :wink:

• תוכן חדש...