Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 800,000 שקלים. אני מעוניין לרכוש או את הפורשה קאיין S שנת 2006 או את הפולקסווגן טוארג V10 Tdi שנת 2008. אגב, אם אפשר, אשמח גם לדעת איזו מהשתיים צורכת פחות דלק. ובכללי, איזו מהן היא יותר חברותית, כיפית לנהיגה ומספקת את התמורה למחיר.

תודה מראש.

פורסם

אני לא חושב שצריכת דלק זה השיקול של מי שחושב לקנות מכוניות כאלה, נראה לי ששתיהן בהמות צמאות (חכה למומחים כדי לקבל מספרים מדויקים).

פורסם

מקווה באמת לשמוע את את הצעותכם. אגב, דיפדפתי בפורומים שונים וחשבתי אולי להכליל גם את הלקסוס LS שנת 2008 להתלבטות, מה אתם חושבים?

פורסם
ברשותי 800,000 שקלים. אני מעוניין לרכוש או את הפורשה קאיין S שנת 2006 או את הפולקסווגן טוארג V10 Tdi שנת 2008. אגב, אם אפשר, אשמח גם לדעת איזו מהשתיים צורכת פחות דלק. ובכללי, איזו מהן היא יותר חברותית, כיפית לנהיגה ומספקת את התמורה למחיר.

תודה מראש.

מקווה באמת לשמוע את את הצעותכם. אגב, דיפדפתי בפורומים שונים וחשבתי אולי להכליל גם את הלקסוס LS שנת 2008 להתלבטות, מה אתם חושבים?

אני אקח בחשבון שאתה רציני, אם כי אתה חייב להבין ששאלות כמו שלך הן נדירות כאן.

נתחיל בצרכים שלך - נסה לתאר בפירוט מה אתה מחפש ברכב. לא רק "פאר והדר" אלא צרכים כמו - מרווח, שטח, פוזה, איבזור מיוחד, שם, ביצועים, התנהגות כביש, וכדומה. נסה לכמת את הצרכים כי זה מאוד פשוט להגיד "אני רוצה הכל" אבל בשום רכב לא תקבל את הכל.

בגדול, מבין אלו שהזכרת:

קאיין S אתה יכול גם לקנות חדש בסכום הזה. אל תסתנוור מהסמל של פורשה - הבסיס שלו זהה לזה של הטוארג. כמובן שהוא מציע תחושה יותר יוקרתית (הרבה בגלל הסמל ולאו דווקא בגלל איכות תא הנוסעים), התנהגות כביש ספורטיבית יותר וביצועים טובים יותר משל הטוארג.

לטוארג יש מומנט אדיר בזכות מנוע הדיזל, אך הוא לא חסכוני משמעותית מהקאיין כי הוא גם שוקל הרבה יותר. חוצמזה - שתיהן צורכות כמויות אדירות של דלק כך שאל תצפה ליותר מ-1:5-1:7 בממוצע.

תמורה למחיר זה לא דבר שמקבלים ברכבים כאלו - אפשר בקלות לקנות כלי רכב שעושים 90% ממה שאלו עושים, ועולים מאות אלפי שקלים פחות.

אם אתה רוצה להשאר בסביבה הזו - בדוק גם את הריינג' רובר ספורט - מרשים לא פחות, לדעתי. יש גם את ה-X6 החדש של ב.מ.וו שמציג גישה שונה לרכבי פנאי, ואת ה-X5 הסטנדרטי.

באשר ל-LS - אישית, הייתי בוחר בה על פני כל אלו - פשוט כי רכבי פנאי-על שכאלו לא ממש מדברים אלי. הם כבדים, בזבזניים, יותר מדי שואו-אוף וממילא אף אחד לא יורד איתם לשטח.

ה-LS מכונית מדהימה - כמויות אבזור אדירות, מנוע נפלא, איכות מהממת - באמת רכב מרשים. אבל ת'כלס, אם אתה חושב על כזו, גם מרצדס S יכולה לספק אותך (ב.מ.וו 7 לא הייתי קונה - המחליפה בדרך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מוזר שחשבת שאני צוחק, אני רציני לחלוטין.

בקשר לדרישות שלי מרכב, תן לי לסכם לך את דרישותי בכך שיש יותר מדי, והרכבים שהכי ענו עליהן היו הקאיין והטוארג. אבל עכשיו, נראה לי שאני הולך יותר להתמקד בלקסוס. בקשר למרצדס S, בוא נגיד שאני לא נמשך כל כך למרצדס בפרט, ולגרמניות בכלל. תודה רבה על התגובות בינתיים, אפשר לקבל אולי עוד תגובות בעניין? אני פשוט נורא מתלבט ורוצה כבר להגיע להחלטה כזו או אחרת..

פורסם
מוזר שחשבת שאני צוחק, אני רציני לחלוטין.
בקשר לדרישות שלי מרכב, תן לי לסכם לך את דרישותי בכך שיש יותר מדי, והרכבים שהכי ענו עליהן היו הקאיין והטוארג. אבל עכשיו, נראה לי שאני הולך יותר להתמקד בלקסוס. בקשר למרצדס S,
בוא נגיד שאני לא נמשך כל כך למרצדס בפרט, ולגרמניות בכלל.
תודה רבה על התגובות בינתיים, אפשר לקבל אולי עוד תגובות בעניין? אני פשוט נורא מתלבט ורוצה כבר להגיע להחלטה כזו או אחרת..

במקרה , הטוארג והקאיין , הם רכבים גרמניים .

וזה לא מוזר, שהשאלות נשמעות מצחיקות .

אני אגלה לך סוד , בסוד .

אפשר לגשת, לסוכניות של יבואני הרכבים הללו , ולקבל רכב ליום יומיים , לנהוג בו, לראות אם נוח לך וכו'

הבעיה היא , יכולת מוכחת לשלם על הרכב .

ובד"כ , מי ששואל (ובלי לפגוע ) כמה הרכב לוגם/שותה , או חסכוני , ברמות האלה , כנראה שזה לא

כוס הקפה שלו .

אפשרות נוספת , להשכיר את הרכבים , ליום יומיים , וכך לקבל החלטה .

בכל אופן , בהצלחה -- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

סובארו טרייבקה החדשה, בדקת ? היא דיי זריזה (8.X שניות למאה ו207 מירביים) צורכת דלק כמו שאר הרכבים בקט', בעלת תא נוסעים מפנק ומזמין (מדי?), מספיק מרווח ובעל נוכחות, הרבה יותר משל טוארג למשל (שרואים בכל פינה, המאזדה 3 של הג'יפים) ובזמן האחרון גם הקאיין דיי מוכר, לפחות בעירי..

מציעה יכולת שטח ממוצעת, רכב שבילים קלים מאוד במהירות לא משוגעת, ויש לה גם מחשב דרך מאוד קל לתפעול ובעל הרבה פנקציות שימושיות ולא שימושיות כל כך.. חוץ מזה, היא עולה רק 350,000 ש"ח, ושאר הכסף ישאר לך לדלק, בכ"מ, תצטרך את הכסף הזה, תבקר הרבה בפז השכונתי עם כל אוטו מסוג כזה..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עם כל הכבוד להצעה (המשעשעת), לא נראה לי שמי שמתלבט בנוגע לקאיין אפילו יעיף מבט לכיוון הטרייבקה. סובארו, פורשה, סובארו, פורשה... הממ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קצת לא ברורה לי כל ההתלבטויות שלך.

ה LS היא מכונית פאר סטייל מרצדס S קלאס וב.מ.ו. סידרה 7.

הטוארג הקאיין הן ג'יפים מהמגזר היוקרתי.

לפני שאתה מחליט איזו מכונית תזכה להיות בבעלותך

תצטרך להחליט אם אתה רוצה ג'יפ כמ הטוארג או רכב פאר כמו לקסוס LS.

לגבי העניין בין הטוארג והקאיין:

הטוארג והקאיין מבוססים על אותה הפלטפורמה.

הקאיין היא לא יותר טובה מהטוארג וגם הטוארג לא יותר טובה מהקאיין.

מה שמבדיל את השניים זה בסך הכול הסמל ''פורשה'' או ''פולקסוואגן''

הטוארג נחשבת לגירסה ''צנועה'' יותר לקאיין והיא מאוד מאובזרת, מאוד נוחה,

בהרבה יותר יפה לטעמי מאחותה ואיכותית. מדהימה!!!!....

הקאיין היא מחזיקה פחות או יותר באותו מפרט טכני של הטוארג.

לדעתי, גם אם יש לך 800,000 שקלים, לא חייב להוציא את כל המחיר.

אני הייתי הולך על טוארג 3.6 שהיא נחשבת לגירסה הפשוטה

אך מכיון שיכולת הבחירה היא של הקונה אז הייתי מוסיף את האיבזורים המפנקים כמו ריפודים חומים,

3 מסכי טלויזיה, די וי די , מצלמת רברס. כל זה מגיע בערך ל 480,000 שקלים.

vwtouareg37va0.jpg

vwtouareg37va0.ebe9526b7a.jpg

שלומי.

פורסם

חולק על קודמיי.

בין קאיין S, לטוארג V10 הבדל ממשי.

הטוארג, בעל מנוע דיזל אימתני, כבד מאד מלפנים, וההתנהגות מושפעת. הקאיין מאוזן יותר ונעים יותר לנהיגה.

בעיניי הקאיין גם מגומרת יפה יותר, ותא הנוסעים שלה זכה לתשבוחות רבות בעולם.

HFturbo

פורסם

הבא בחשבון ששני הרכבים מיועדים בעיקר לנסיעה בדרכים סלולות

בשטח הרכבים מתפקדים בצורה מוגבלת ,בייחוד חול רך זויות גישה וכד

• תוכן חדש...