Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רקסטון 2005 - תקלת תאוצה

itzikle
שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן, קיימת תקלת האצה ממצב של נסיעת שיוט. לא ממש סומך על המוסך המורשה. המליצו להחליף "מודולטורים" (2,000 ש"ח) בתקווה שיעזור ... האם למשהו יש ניסיון בנושא? האם תוכלו להמליץ על מוסך אמין (לא דוקא מורשה) ?

רב תודות וחג שבועות שמח, איציק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבת שלום

איזה רקסטון בנזין דיזל?? מנוע 2.7 מנוע 2.9 ??

חסרים מספר פרטים!!האם בלחיצה מלאה על דושת התאוצה נורה כתומה נדלקת??[זאת בתנאי שהגיר במצב רגיל חיסכון ולא כוח]

איל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2005 רק מנועי 2.7

אין יותר מדי מומחים לרקסטון בארץ.

היות ולא סיפרת לנו מהיכן אתה אז ההמלצות שלי כלליות.

אני לא יודע איך המרכזי!?

שמעתי טובות על מוסך השלושה בת"א.

אני מטפל ברקסטון שלי בהרצליה, במורשה, הם די מנוסים וגם לבעלים עצמם יש רקסטון.

בחיפה שמעתי טובות על מוסך חייש 2000 בקריות.

מקום נהדר לקבל מידע http://www.ssangyongclub.co.uk/forum/index.php

המון טיפים והמון ידע על כל סוגי הסאנגיונג.

הנורית הכתומה POWER למיטב זכרוני לא נדלקת במצב מצערת מלאה (קיק דאון) בדגמי 2.7

רק ב 2.9

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי וערב טוב!!!!

קימים מספר כלי רכב מסוג רקסטון גם עם מנועי 2900 מהדגם הישן אשר נמכרו לחברות ליסינג

החל מ2006 דגמי רקסטון מופיעים עם מנועי בנזין 2.3 ו3.2 ובמנועי 2.7 דיזל.

אכן מוסך השלושה הוא המוסך המוביל ברשת ברשותו של אבי.

כמי שהיה מנהל השרות הארצי של רכבי סאניונג בישראל וכבעל מוסו 2002 אני מהחלט ממליץ והמוסך מצויד ומכיר את התקלות הנפוצות.

ברכב המדובר- הכוונה לדגמי 2.7 קימת בעיה של חוסר סחיבה כתוצאה ממזרקים אשר נפגמים מסולר באיכות נמוכה.

בהצלחה איל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודות לכולכם !

דיזל 2,700.

בנסיעת שיוט 70-100 קמ"ש, לאחר שהמנוע התחמם, המנוע לא מגיב ללחיצה על הדושה כדי להאיץ.

לאחר מספר פימפומים, המנוע "נתפס" ומתחיל להאיץ (כאילו הסתימה השתחררה ...)

התופעה לא עקבית

הרכב נבדק במוסך. בדיקת המחשב לא זיהתה תקלה וגם בוחן הרכב לא איתר דבר (!!??)

לפני כשמונה חודשים היתה תופעה דומה - עדיין בתקופת האחריות - טופל במוסך (כיוונון / החלפת קונקטורים בגיר)

לאחר הטיפול הרכב נסע בסדר גמור

כעת טוענים במוסך שיתכן ויש להחליף את המודולטורים ...(2,000 ש"ח מבלי להבטיח שזה מקור התקלה)

האם כיוונתם למוסך השלושה נמצא ברח גולומב בתל-אביב ?

שוב, תודות

חג שבועות שמח,

איציק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהם המודולטורים? ומה תפקידם?

אני חוזר ומזכיר את הפורום הבריטי כמות הידע שלהם עצומה.

וקבל חוות דעת נוספת במוסך השלושה (ברחוב גולומב בת"א).

למיטב ידיעתי מנועי ה2.7 רגישים לסולר באיכות נמוכה. ה2.9 אפשר להשתין לו לתוך המיכל וימישך לנסוע...עד כמה שה 2.9 נוסע 8)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שנה מאוחר יותר...
שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...