Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פיג'ו 206 XS 1600 ידנית.

לפני כשבוע מת לי המצבר, וכמובן הוחלף מחדש.

ומאז, אני לא יודע אם זה נדמה לי או לא, האוטו קצת מתקשה להאיץ בניגוד לקודם.

אני מגיע לסל"ד גבוה והמהירות נראית לי נמוכה מדי בהשוואה למה שהיה לפני החלפת המצבר.

יכול להיות שאני מדמיין.. אבל סתם רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הדברים.

יש מצב שהתחרפן לי איזה מחשב בגלל ניתוק המצבר ?

תודה מראש.

פורסם

סל"ד גבוה ומהירות נמוכה (יחסית למצב תקין) משמעו קלאץ' מחליק. הנסיון מראה שלרוב כל מי שטוען שהסל"ד גבוהה מידיי למהירות מדמיין. אם היית אומר שיש בעיה להאיץ, שהטורים לא עולים מהר מספיק אז היה מדובר בבעיית סחיבה. אלו שני דברים שונים לחלוטין.

איזו שנה הרכב?

פורסם

2001.

בקשר לטורים, אין בעיה.

נגיעה קטנה בגז והטורים עפים.

מה זאת אומרת קלאץ' מחליק ?

זה משהו שאני צריך לטוס לסדר ?

פורסם

קלאץ' מחליק = החלפה, רצוי בזמן הקרוב.

יש לי עוד הצעה, תקפוץ למוסך שיאפסו לך תקלות זה אמור לעלות גרושים או בכלל חינם. אצל חבר אחרי החלפת פלאגים בפונטו ספייס 2005 האוטו התחיל לקרטע, אחרי שאיפסו את התקלות הכל התחיל לעבוד פיקס.

אם הצריכת דלק שלך השתנתה לרעה כנראה זה באמת הקלאץ'.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

איפה עושים את האיפוס ? במורשי פיג'ו ?

צריכת הדלק בסדר גמור.

למרות שמדובר ברכב קטן עם מנוע גדול, אם לא אונסים אותו

הצריכה סבירה בהחלט. פול טנק מחזיק אצלי כשבועיים.

אז זה כנראה הקלאץ' שמחליק או שעדיין יש סיכוי שאני סתם פרנואיד ?

פורסם

קלאץ מחליק לא מסתדר עם צריכת דלק שלא התשתנתה. אני מציע שתקפוץ למוסך שיבדוק את העניין כדי שלא תתקע באמצע איזה גשר (למשל הגשר במחלף נתניה) עם קלאץ גמור.

• תוכן חדש...