Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף למידות שביקש מרק, תן קצת פירוט לגבי השימוש המתוכנן ואוכל לכוון אותך איפה להשיג דבר כזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הלוואי והיו לי מידות,אני מעריך שאחרי שמשהו פה יכוון אותי למקום שבו אני אשיג את החלק הזה שם יהיו להם המון מידות שונות

מה שאני הולך לעשות זה להשתיל פרוג'קטור ואני זקוק למסגרת הזאת כדי שיהיה לפרוג'קטור על מה לשבת!

פורסם

אוקיי אתה לא יודע מה מידת הטבעת... את מידת הפרוז'קטור אתה יודע? לאיזה טמפ' הוא מתחמם בזמן עבודה אתה יודע? (פלסטיק נמס בחום).

פורסם

לפי התמונות אתה משנה את הרפלקטור!! וזה לא חוקי. (לא שאכפת לי)

והתוצאה תהיה שהאלומת אור שלך תהיה מעוד חלשה.

אתה מנסה לעשות אינג'ל אייז?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חחח איך קבעת שאלומת האור תהיה חלשה?

ומה שאני עושה זה מחליף את הרפלקטור בפרוג'קטור של מרצדס :)

ככה שאלומת האור תהיה הרבה יותר רחבה מאירה לרוחק,

כל זה נמדד ונעשה המון בחול הבעיה שבמדינה שלנו איך את היכולות לבצע את זה

ואם יש צריך לחפור כמו שאני מנסה לעשות פה אבל אף אחד לא רוצה לתת לי רמז מאיפה אני יכול להשיג כאילו דברים

פורסם

נראה לך הגיוני שיש חנות כלשהי שמחזיקה במלאי את כל הצורות הגיאומטריות בעולם, בכל הגדלים בעולם ומכל החומרים בעולם?!

התשובה היא כמובן שלא. לא פחות ולא יותר אתה מחפש חלקים מאד ספציפיים. כאלו דברים עושים ביציקה, בעיבוד שבבי, בחיבור חלקים סטנדרטיים בשיטות שונות (למשל הלחמת צינור לדיסקית) ושיטות מתקדמות שונות כגון הדפסה תלת מימדית בשכבות. כל אלו עולים דיי הרבה כסף, בהתאם לשיטה, לחומר ולכמות.

למעט אם תצליח למצוא צינור ביוב או משהו אחר שיתאים במקרה למה שאתה מחפש לא תמצא את מבוקשך.

• תוכן חדש...