Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסה"כ הבגרות שלי נחמדה, 27 יחידות בממוצע 82.5 בלי בונוסים ושטויות שיתווספו אחרכך (באנגלית יש לי 5 יח"ל עם ציון סופי 96 ולימודי מזרחנות 5 יח"ל בציון סופי של 85 ששניהם מקנים בונוס).

בינתיים אני לא מתכנן ללמוד משהו, אבל חשבתי לשפר את הציון במתמטיקה (3 יח"ל בציון סופי של 64) מה שבטח יפריע לי אם וכשאחליט ללכת ללמוד משהו.

מצאתי באינטרנט מידע על המון מקומות שמציעים קורסים לשיפור בגרויות, בעקרון אני מתכנן לשפר ל 4 יחידות בציון נורמאלי, או אם אגלה שאני כן מסתדר עם המקצוע הזה במסגרת לא בית ספרית :lol: אז ל 5 יח"ל.

הבעייה שרוב האתרים שמציעים מידע לגבי מוסדות הלימוד האלו לא ממש אובייקטיבים, אתרים כמו http://www.psychometry.co.il לדוגמא שמציעים מידע כמעט על כל מוסדות הלימוד אבל מצד שני - המידע הזה הוא יותר פרסומת מאשר המלצה מתוך נסיון מסויים ועל פני האתר כל מוסדות הלימוד נראים מושלמים :|

שמעתי גם על מוסדות כמו יואל גבע ולחמן בהרבה פרסומות וכו' אבל גם זה לא ממש עוזר לי לצערי.

אני מחפש מידע מאנשים שעברו את זה, ששיפרו בגרויות דרך מוסד כזה או אחר והיו מרוצים - אשמח גם לשמוע חוות דעת על חסרונות שנתקלתם בהם.

על פי הנסיון שלי עם מתמטיקה במקצוע הזה אני צריך הדרכה כמה שיותר אישית - עד כמה שזה אפשרי במסגרת קורס במוסד כזה או אחר.

את האפשרות של מורה פרטי אני שולל בגלל עלויות לימוד גבוהות - או שמא אני טועה ובהשוואה למחיר קורס שלם שיקח מן הסתם יותר זמן מפאת הלימוד הקבוצתי ובלימוד עם מורה פרטי ידרשו פחות שיעורים (השאלה היא מה עלות שיעור עם מורה פרטי טוב למתמטיקה באיזור המרכז?)

אשמח לכל הכוונה שתוכל לעזור לי - אני מחפש מקום לימודים באיזור המרכז, ויותר ספציפית ת"א או חולון...

תודה רבה לכל העוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני ממליץ לעשות את הבגרות השנה,כי היא תהיה מאוד קלה כניראה.

אני גם רוצה לשפר,השנה,רק משום מה אי אפשר להירשם באתר משרד החינוך:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לפי מה אתה אומר את זה?

עד כמה שאני זוכר מביה"ס הרבה פעמים היו בגרויות שצפו שיהיו קלות ויצאו קשות מאוד בסופו של דבר, וההפך.

אחרי הכל אי אפשר לדעת מה יהיה בבגרות עד ליום הבחינה וקצת לפני התחלתה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מכיוון שרוב תלמידי הארץ היו "בחופש" כחודשיים אם אני זוכר נכון,ואין מצב שבית ספר כולשהו מספיק את כול החומר שאמור היה ללמוד.

כמו כן עשיתי לפני כמה חודשים מבחן טכנאי של משרד החינוך,ואין לי מילים לתאר את הרמה שהייתה שם,ממש "תואר" בחינם.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

3 יח"ל במתמטיקה עם ציון של 64 זה נמוך מאוד ובהחלט ישפיע על סיכויי הקבלה שלך למוסדות השכלה גבוהה. אבל אל תרוץ

לשפר שום דבר.

לדעתי זה בזבוז זמן וכסף לשפר ציונים עכשיו כשאתה לא יודע מה הכיוון שלך להמשך.

מה הטעם להשקיע כמה אלפי שקלים וארבעה חודשים בקורס מתמטיקה, שבסופו של דבר תמצא את עצמך עם ממוצע בגרות גבוה בהרבה מזה שדרוש לך?

אבל אם בכל זאת אתה רוצה המלצה - גם אני וגם כמה מחבריי השלמנו בגרויות בהיי-קיו ת"א. המחירים טובים (כשאני למדתי היה מבצע של בגרות חינם בהרשמה לקורס פסיכומטרי), המורים מעולים, הכיתות קטנות והציונים של כולנו בהתאם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל מקום שהוא ירצה להתקבל אליו, והנושא הנלמד כמעט אינו משנה, יבקש ממנו לעשות איזה-שהוא קורס מקדים במתמטיקה לאור הציון הנמוך ב3 יחידות.

אם רוצים לשפר בגרויות - תתחיל מהציונים הנמוכים. כמו 64 ב3 יחידות מתמטיקה.

ליי יש 3 יחידות מתמטיקה עם ציון קצת יותר גבוה (ב30 נקודות לערך) - ועדיין אני צריך לשפר את הציון הזה כדי להתקבל לכמעט כל מקצוע שנלמד באוניברסיטה/מכללה (אלה אם אני מקבל ציון ממש טוב בפסיכומטרי ואז אין חשיבות לציוני הבגרות, אלה רק לזכאות לתעודה שכזאת).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש לי גם כמה ציונים שהייתי רוצה לשפר,כמו 54 במטמטיקה(5 י"ח) וקצת מעל העובר בפיסיקה(5 י"ח),אתם חושבים שלא כדאי לרוץ לשפר?:roll:

פורסם
כל מקום שהוא ירצה להתקבל אליו, והנושא הנלמד כמעט אינו משנה, יבקש ממנו לעשות איזה-שהוא קורס מקדים במתמטיקה לאור הציון הנמוך ב3 יחידות.

אם רוצים לשפר בגרויות - תתחיל מהציונים הנמוכים. כמו 64 ב3 יחידות מתמטיקה.

בדרבי יבקשו? בפתוחה יבקשו? בבית הספר למקצועות המטבח של תדמור יבקשו?

ראיתי לא מעט מהחברים שלי משקיעים זמן, יזע ודמעות בהשלמות שונות ומשונות רק כדי לגלות שהם לא ממש צריכים אותם. סיפורים מכאן ועד המשרד של שרת החינוך. עזוב, עד שאתה לא יודע מה אתה עושה עם עצמך בחיים חבל על הזמן.

אני לא מדבר על מקרים בהם הבן-אדם יודע שהוא רוצה ללמוד ראיית חשבון, עריכת דין או קוסמטיקה ביו-אנרגטית ורק לא ממש בטוח איפה הוא רוצה ללמוד. במקרה כזה בהחלט כדאי להשלים ולהשקיע את המקסימום כדי להתקבל למקום הכי טוב בתחומו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...