Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי להחלטה להחליף את הטויטרים של הסט (הרץ היי אנרג'י ) , אני לא אוהב את הצליל המתכתי מדי שיש להם .

איזה טויטרים כדאי לשמוע אשר יכולים להתאים לסט שלי ?

הבנתי שה mt22 יכולים להיות אופציה לא רעה , האם יש סטים נוספים ?

שאלה נוספת היא האם אצטרך לבצע שינוי בקרוס או שניתן יהיה להמשיך עם הקרוס הנוכחי ?

תודה.

פורסם

יבגני אתה לא מעודד אותי כל כך, בעיקר ששמעתי אצלך והחלטתי בעצמי לקנות את ההי אנרג'י.

בכל מקרה הטוויטר בסט הזה עובד ב 4 אום. כל עוד תחליף לטוויטר בעל התנגדות זהה, תדר החיתוך בקרוס לא ישתנה.

גם אני בעצמי חשבתי על MT22 אבל אולי בעתיד.

מיכו.

פורסם

סה"כ אני מאוד מרוצה מהסט .

אבל תמיד יש מקום לשיפור .

אמנם תדר החיתוך לא ישתנה אך אני מאמין שטויטרים שונים גם יהיו בעלי תדרים טיפה שונים .

פורסם

אכן הסופרימו זה אופציה מעולה אבל היא מצריכה עוד תקציב לבניות ופיברים ועוד.

הספייס בעיקרון אחלה טוויטר הוא בין פוקל מורל כזה קצת נושך אבל נישמע מעולה עם כיוון נכון.

אני הייתי עושה השווה ראש בראש בין הספייס לMT-22 ואז מחליט..אני כבעל MT-22 הייתי בחור בהם ולא בספייס כי זה הטעם שלי ..לכן אני ממליץ לך לישמוע את שניהם.

הבדל גדול בין MT23 ל22 אין לכן ההשקעה לא תהיה שווה לדעתי.

אבל ניראה לי שבסופו של דבר תיקח מורל- גם זול וגם איכותי:-P

פורסם
הבדל גדול בין MT23 ל22 אין לכן ההשקעה לא תהיה שווה לדעתי.

אבל ניראה לי שבסופו של דבר תיקח מורל- גם זול וגם איכותי:-P

יש הבדל דיי רצני .. קודם שה MT23 הוא 6 אום . בסאונד עצמו בהחלט יש הבדל . 23 לא נמרח בשום ווליום ולא אובר מושיש מושי כמו 22.

לרוב 22 הוא יספיק השאלהנ= מה הדרישה .

פורסם

הדרישה היא לטויטר מצד אחד רך , מצד שני חד .

כפי שאני רואה ה mt22/23 בעלי התנגדות של 6 אוהם , אם כך הם נפסלים כיוון שאני לא רוצה לבצע שינויים בקרוס הקיים .

פורסם

לפי דעתי, והדרישות שלך, תלך על הספייס.

אם יש לך הזדמנות לשמוע אותו לפני קנייה הכי טוב.

אם אתה מהצפון ובא לך לשמוע אותו אתה מוזמן לקפוץ אלי.

• תוכן חדש...