Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הליאנה לא נבחנה ב NCAP, אך לאור הכוכב הבודד של הבאלאנו , והעובדה שהליאנה מבוססת על הבאלאנו , אין לצפות לתוצאה טובה משמעותית..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לפותח השירשור:

התואיל להציג לנו את דרישות יותר ממוקדות מהרכב כדי שנגיד לך אילו מהן הוא מגשים ואילו לא?

(נסועה חודשית, גודל תא מטען נדרש , צפיפות מושב אחורי [האם אתה מתכוון להסיע ילדים] וכו'...)

פורסם

לגבי הבטיחות של הליאנה, נראה לי שהיא ברמה גבוהה יותר מאשר בבלנו:

קיימים 4 כריות אוויר, ABS, דברים שברוב רכבי הבלנו לא היו קיימים בכלל.

תהנו!!

פורסם
תשמע, על טעם וריח אין מה להתווכח.

אני אוהב את האוטו הזה, לדעתי הוא

נראה טוב מאוד, יפה, חזק, גדול.

זה הטעם שלי, ולך אני ממליץ ללכת לאכול

סושי טוב ולקבל עיסוי פנים.

אחלה אוצר מילים, לא חושב שאתה קצת חוצפן כרגע ?

זה שזה הטעם שלך זאת בעיה שלך, אנחנו מנסים להמליץ לפותח השרשור את ההכי טוב, ואתה בא לפה וממליץ על רכבים "כי שמעתי". אני יכול להתערב שלא נסעת על לאנטיס \ אימפרזה לנסיעה ארוכה במושב הנהג, אחרת היית מבין מה הליאנה שלך שווה מבחינת נוחות, לא שהיא גרועה מדי, אבל אם משווים לאימפרזה, שנחשבת לבין הנוחות שביפניות, אז הקטנה שלך לא משתווה אליה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חבל שאתה כל כך עצבני.

לפי סגנון הדיבור שלך כנראה

נראה שאתה לא מבין יותר מדי ברכבים.

חבל שאחד כמוך נמצא בפורום הזה.

תתבייש לך, פרימיטיב!!

פורסם
תשמע, על טעם וריח אין מה להתווכח.

אני אוהב את האוטו הזה, לדעתי הוא

נראה טוב מאוד, יפה, חזק, גדול.

זה הטעם שלי, ולך אני ממליץ ללכת לאכול

סושי טוב ולקבל עיסוי פנים.

פה זה כבר מוגזם...

אני מנסה לחשוב על מילה אחת לתאר את הליאנה, אנמית.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

חבר'ה לא לריב!

אכן על טעם ועל ריח אין מה להתווכח אז בוא נציג לפותח השירשור נתונים יבשים כדי שיעזרו לו לגבש דעה

http://aadrivingschool.co.uk/allaboutcars/cartestreports/car_test_report.jsp?reportNumber=R0316

בדף הנ"ל ישנן את כל הנתונים שצריך (מרווחי רגליים, כוח-סוס, האצה וכו') ויש גם השוואה למכוניות דומות בסגמנט.

• תוכן חדש...