Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריח שמזכיר נשכחות של דלק מעורב בשמן ורעש חד של מנועי 2 פעימות קיבל את פניי היום

בלטרון כאשר הגעתי לצפות באימון פתיחת העונה, כפי שהוגדר על ידי ירון, של ליגת

הפורמולה-ימאהה והקארטים הדו-מנועיים .

התנתקתי מהקארטינג לפני הרבה שנים (וחבל שכך...) והיום הזה העלה בי זכרונות כל כך

טובים וגרם לי למחשבות אבל לא אני העיקר ביום הזה.

לאימון הגיעו כ-15 נהגים מצויידים בכל טוב והאוירה בשטח הכינוס שהוקצה להם היתה יותר מלבבית,

משפחתית משהו, על פי הרוח החדשה שעוברת אצל כל המתחרים ומראה שיש כיוון חדש , אני מקווה .

המסלול בלטרון משלב קטעים מהירים ואיטיים(מדי ) עבור הנהגים אבל בכל זאת ניכר היה שכולם לומדים

להשתמש במסלול בצורה האופטימלית. עושים כמות מסויימת של הקפות , יורדים ומכווננים וחוזרים חזרה.

אני עדיין לא מכיר את שמות הנהגים כולם אבל מאמין שככל שהעונה תלך ותתפתח גם בתחום הזה

אני כבר אשלוט.

על פי הנראה וחתך הגילאים על המסלול ועל פי ההסברים שקיבלתי מציון (תודה רבה ) יש חבר'ה

צעירים ומבטיחים כמו גם נהגים יותר ותיקים וכולם מסתובבים עם חיוך ענק , סרבלי מרוץ ומחכים

כבר לעונה שבפתח.

מצורפות פה מספר תמונות ומאד אשמח באם תוכלו לסייע בזיהוי הנהגים והשילדות .

תודה

דובי

1 080.jpg

1 078.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי, שמחתי לקבל ממך טלפון בבוקר ולשמוע לייב את צווחות המנועים.

מצטער שלא נפגשו שם, פעם הבאה (במירוץ)!

היה בהחלט אימון שמבשר טובות עם 10 נהגי 2 פעימות ומעל ל-10 נהגי דו מנועי. הרשימה לא נגמרת כאן כי ישנם עוד נהגים שפשוט לא יכלו להגיע היום, אך יגיעו בשבוע הבא.

בכל מקרה, קצת על מספרי הכלים:

1 - סביר להניח יואב גולדבוים שלא הגיע היום. גולדבוים נסע בדרך כלל עם המספר 21 (אם זכרוני אינו מטעני), אך מספר 1 שלו מכיוון שהוא אלוף העונה הקודמת. אם אני זוכר נכון שלדת סוויס.

2 - אור הירבי שכמו יואב, זכאי למספר בגלל שסיים במקום ה-2. שלדת CRG. מספר 2 באימון (בתמונה) היה ואלרי ווסקובויניקוב שיבחר לקראת המירוץ במספר אחר. שלדת PCR.

3 - סלבה אניסימוב. שוב, מקום שלישי באליפות. באימון סלבה נסע עם המספר 116 שליווה אותו בעונה שעברה, אך כנראה שהוא יחליף, מה גם שהעונה מותר מספרים דו ספרתיים בלבד. שלדת PCR.

10 - בחור לא צעיר בכלל שאת שמו שחכתי, שעם שלדת HAAS מהימים ההם נכנס לאט לאט לכושר תחרותי.

18 - אדר לוי, עונה ראשונה ב-2 פעימות. שלדת PCR.

46 - דודי סטרוסלסקי, עונה ראשונה ב-2 פעימות.

77 - ירין שטרן, קטן המתחרים פיזית וגילית, עונה ראשונה ב-2 פעימות.

86 - עומר מנור, אלוף 2006. שלדת PCR.

יש כמובן את ציון ששכחתי את מספרו, בשלדת PCR. בחור בשם אופיר, אסף לוי, רוי ניסני עם שלדת PCR ועוד

מספר עדכונים: קודם כל ליגת הדו מנועי תזכה לשם יותר סקסי - 'טווין קאפ'. אבל יותר מעניין, מתגבשת יוזמה לפתוח לראשונה את העונה גם לילדים בקארט ג'וניור עם מנוע קומר 60. כרגע אותרו 5 כלים ואנו מחפשים עוד מכיוון שישנם הורים שמאוד מעוניינים להשכירם עבור ילדיהם הקטנים בגילאי 8 ומעלה.

זהו לבינתיים,

שבת שלום

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...