Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מעוניין לרכוש פונטו ספייס ידנית משנת 2001 ועד 2003 התקציב שלי זה כ 20 אלף ( יש פונטו ספייס בסכום הזה, בדקתי )

שאלות ברשותכם :

1. האם האוטו חסכוני בדלק ? ( מהי צריכת הדלק של האוטו ? )

2. האם יש לאוטו שוק ?

3. האם החלקים זולים ?

4. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני רוכש את הרכב ?

אם יש לכם גם חוות דעת על האוטו או עוד משהו להוסיף אז בכיף, גם תשובות חלקיות יתקבלו בשמחה.

תודה ירון

פורסם

חיפוש יענה לך על כל השאלות ויותר.

בקצרה..

1. חסכונית מאוד בדלק.

2. שוק ער, לא קל למצוא פונטו במצב טוב.

3. החלקים זולים.

4. בתקציב שלך תוכל רק לדחוק את גרסת SX משנת 01 וגם היא קרוב לוודאי תיהיה אחת שעברה חברת השכרה.

בהצלחה.

פורסם

ירון שלום,

הרכב נחשב כרכב טוב ואמין ,השוק שלו "להיט" , שומר על ערכו יחסית , הוא בין הטובים בקטגוריה הזו של הרכב.

מומלץ מאוד !!.

אל תוותר על בדיקת הרכב לפני הקניה !!

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני עוד שבוע בעל אחת,

מחירון של 01 הוא 27.

נמכרת גם מעל המחירון במידה והיא שמורה

השוק מוצף בליסינגים השכרות שנשחטו למוות

או באנשים שזילזלו בטיפול הרכב שהוא סופר אמא של הרגישים

ואם לא שמו נוזל קירור היחיד שתקין ומומלץ ע"י היצרן ונמצא רק אצל מוסכים מורשים יהיה נזק לראש מנוע ולחלקים הקשורים לנוזל.

אממ שוק יש לו זה לא מילה

פה הבעיה למצוא אחת לא פשוט בעבר זה היה רק בדגם elx ה80 סוס עכשיו המצב דומה מאד גם בדגם עם ה60 סוס הsx.

חלפים אכן זולים.

צריכת דלק נמוכה מהממוצע

מנסיון של אנשים זה נעם מבין 1 ל14 עד ל1-17.. תלוי בנהיגה וסוג הדרך ותחזוקת הרכב בגלל זה ההבדלים..

אז יש נכון 25\26 אלף ל01 ידנית

הבעיה זה הנוזל קירור אל תתפשר אלא אם כן אתה מבוסס כלכלית ולחוץ ממש.

את שלי אני קונה מחירון בתקווה ללחוץ עליו קצת

אה ורק ידנית.. האוטומת חלש בכל קנה מידה.

בהצלחה :)

פורסם
ירון שלום,

הרכב נחשב כרכב טוב ואמין ,השוק שלו "להיט" , שומר על ערכו יחסית , הוא בין הטובים בקטגוריה הזו של הרכב.

מומלץ מאוד !!.

אל תוותר על בדיקת הרכב לפני הקניה !!

דווקא הפונטו לא שומרת על המחירון יחסית למתחרות, לכן המחיר הזול יחסית לשנתון והתמורה הטובה לכסף.

אכן קיים ביקוש גדול לרכבים כאלה במצב מצויין נמכרות מעט מעל המחירון.

* נוזל קירור יעודי של פיאט ניקרא פארפלו וצבעו אמור להיות כחלחל או אדום (קיימים שני סוגים).

פורסם

לא חלש ולא בטיח.

אבל זה לא ממש רלוונטי מפני שדגם הELX עם התיבה הרציפה אינו נכנס בתקציב של פותח השרשור.

!AWDSOME

פורסם

בתקציב הזה תמצא רק אחת מהשכרה או ליסינג בעברה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חברה תודה לכולכם, איזה פורום נפלא וחי יש פה...

אני שמח שיש לה שוק ושהיא חסכונית בדלק ואני מקווה בכל זאת שאמצא את הספייס שמתאימה לתקציב שלי( וחס וחלילה לא מהשכרה או משהו כזה ) אם לא אז אצטרך לפנות לעדיפות השנייה שלי... יונדאי אקסנט

בינתיים ביי

ירון

פורסם

חברה, הבנתי עכשיו שיש גם פונטו ספייס שנת 2000, חשבתי שהספייס התחיל משנת 2001, מה אתם אומרים על הרכב בשנתון הזה ? ( שנת 2000 ) זה ניראה לי דיי נדיר למצוא ספייס בשנה הזאת...

פורסם

יוצרה בעולם מ99', הגיעה לארץ בשנת 00' כדגמי 01'.

ככה זה בארץ שכבר ב 01/05/2000 יכולת לנהוג ברכב שנתון 2001.

עכשיו, וזה אגב מה שדפק חזק את מחיר הרכבים (בנוסף לסוף חיי הדגם), זה כבר לא קיים השטות הזאת.

ע"פ רשיון הרכב שלי:

תאריך רשום- 31/07/00

שנת ייצור- 2001

הכל כתוב במפורש . (מי אמר חלם?)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
אני עוד שבוע בעל אחת,

מחירון של 01 הוא 27.

נמכרת גם מעל המחירון במידה והיא שמורה

השוק מוצף בליסינגים השכרות שנשחטו למוות

או באנשים שזילזלו בטיפול הרכב שהוא סופר אמא של הרגישים

ואם לא שמו נוזל קירור היחיד שתקין ומומלץ ע"י היצרן ונמצא רק אצל מוסכים מורשים יהיה נזק לראש מנוע ולחלקים הקשורים לנוזל.

אממ שוק יש לו זה לא מילה

פה הבעיה למצוא אחת לא פשוט בעבר זה היה רק בדגם elx ה80 סוס עכשיו המצב דומה מאד גם בדגם עם ה60 סוס הsx.

חלפים אכן זולים.

צריכת דלק נמוכה מהממוצע

מנסיון של אנשים זה נעם מבין 1 ל14 עד ל1-17.. תלוי בנהיגה וסוג הדרך ותחזוקת הרכב בגלל זה ההבדלים..

אז יש נכון 25\26 אלף ל01 ידנית

הבעיה זה הנוזל קירור אל תתפשר אלא אם כן אתה מבוסס כלכלית ולחוץ ממש.

את שלי אני קונה מחירון בתקווה ללחוץ עליו קצת

לחבר מהמשרד יש פונטוס ספייס וצריכת הדלק היא 1 ל14 כשנוהגים על 90 בכביש הערבה(מניסיון שלו). 1 ל12 משולב זה קצת יותר ריאלי.

פורסם

מהניסיון שלי - אפשר להשיג 1 ל 17 - 18 בנסיעה רצופה לצפון, ארבעה אנשים, מזוודות, מזגן / חלון פתוח, 80 - 90 כל הדרך.

ביומיום אפשר לצפות בכייף ל 1 ל 14 אם נוסעים רגוע, ו 1 ל 12 אם שוחטים את האוטו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...